Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده خبرگزاری فارس در جلسه هم‌اندیشی که در این دانشکده برگزار شد درخصوص مسائل مهم دانشکده و تبادل‌نظر با استادان پرداخت و از دریچه‌های مختلفی نیازها و دغدغه‌های خود در عرصه آموزش را مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، نخستین جلسه هم اندیشی، اساتید دانشکده رسانه خبرگزاری فارس با حضور حمید حسن پور معاون پژوهش و آموزش خبرگزاری فارس و رئیس دانشکده رسانه فارس و جمعی از اساتید، در محل سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه که حدود ۳ ساعت ادامه داشت با استادان در خصوص مسائل مهم دانشکده به تبادل نظر پرداختند و از دریچه‌های مختلفی نیازها و دغدغه‌های خود در عرصه آموزش را مطرح کردند.

در ابتدای این جلسه نیز حمید حسن پور، رئیس دانشکده خبرگزاری فارس به بررسی دغدغه‌ای اصلی خبرگزاری فارس و دانشکده رسانه پرداخت.

حسن پور با اشاره به اهداف خبرگزاری فارس گفت:  یکی از مهمترین اهداف خبرگزاری فارس، برای راه‌ اندازی یک مرکز آموزشی آکادمیک، تربیت نیروی متخصص و حرفه ای رسانه بود. نیاز خبرگزاری فارس نیز به نیروی انسانی متعهد و با معیارهای این موسسه،  منجر به تاسیس دانشکده رسانه شد.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی بعنوان یکی از دانشگاه‌های نسل سوم مبتنی بر کارآفرینی است. نزدیکترین واژه‌ای که در رابطه با کارآفرینی در ذهنم هست، این است که ما بتوانیم تولید کنیم؛ بنابراین ما آموزش را می بایست معطوف به تولید سامان دهیم.

معاون پژوهش و آموزش خبرگزاری فارس ادامه داد: در واقع باید به سمت کارخانه‌ یا کارخانه‌های تولید محتوا برویم. محتوای جدیدی بسازیم که بتواند هدفمند بر ذهن مخاطب اثر بگذاریم.

وی تصریح کرد: همانطور که در یک کارخانه، کارگاه‌ها و بخش‌های کوچکتر، قطعات محصول نهایی را تولید می‌کنند، در کارخانه تولید محتوا نیز تولیدات هر بخش، زمینه تولید محتوای نهایی را با هدف تاثیرگذاری بر مخاطب عهده دار است.

وی اظهار داشت: حال در دانشکده رسانه خبرگزاری فارس، اغلب بخش‌های مرتبط با تولید محتوای رسانه ای موجود است و اگر در بخشی، دچار کمبود هستیم می توانیم آن را وارد کنیم.

رئیس دانشکده رسانه فارس تاکید کرد: بدنه این کار می‌تواند یک کارگاه مستندسازی، یا یک کارگاه فیلم‌سازی، یا کارگاه تولید موشن، یا کارگاه ترجمه، یا کارگاه دوبله و یا هر کارگاه دیگری باشد که بحمدالله زمینه تمام این کارگاه ها در این دانشکده فراهم است.

حسن پور در ادامه با اشاره به فرآیند ارزیابی گفت: نکته مهم در این فرایند، ارزیابی مداوم بازخورد‌ها و در صورت نیاز، بازتعریف فعالیت ها است.

وی افزود: اگر می خواهیم آموزشمان موثر باشد می بایست، معطوف به این نکته باشد که آیا دانشجوی ما را تبدیل به یک فعال در یکی از این کارگاه های تولید محتوا می کند یا خیر.

معاون پژوهش و آموزش خبرگزاری فارس در پایان گفت: اگر این نگاه را داشته باشیم، می دانیم که دانشجویمان را با چه ادبیاتی تربیت کنیم، چه الزامات و چه امکاناتی نیاز دارد و ما هم روشن‌تر مسیرمان را می بینیم. قطعاً خروجی ما هم، دانش آموختگانی از دانشگاه نسل سوم خواهد بود که می‌توانیم آنها را به راحتی به موسسات و نهادهای مختلف که نیازمند افراد متخصص هستند، معرفی کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حمید حسن پور هم اندیشی خبرگزاری فارس دانشکده رسانه رئیس دانشکده حسن پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۰۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی

سرپرست اداره کار استان تهران با بیان اینکه مهمترین رکن جهش تولید جامعه کارگری و کارفرمایی است گفت:توجه به نیازهای جامعه کارگری موجب تحقق جهش تولید خواهد شد.در این راستا شاهد رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در استان بوده ایم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، مطابق ماده 48 قانون کار طرح طبق بندی مشاغل برای اجرای عدالت مزدی می بایست اجرا شود. دراین ماده آمده است به منظور جلوگیری از بهره‌کشی از کار دیگری وزارت کار موظف است نظام ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل را با استفاده از استاندارد مشاغل و عرف مشاغل کارگری در کشور تهیه کرده و به اجرا درآورد.

بر اساس ماده 49قانون کار برای استقرار مناسبات صحیح کارگاه در زمینه مزد و مشخص شدن شرح وظایف و دامنه مسئولیت مشاغل مختلف در کارگاه‌ها، کارفرمایان موظفند با همکاری کمیته طبقه‌بندی مشاغل کارگاه یا موسسات ذیصلاح این طرح را تهیه و پس از تایید وزارت کار در کارگاه به اجرا درآورند.

طرح طبقه‌بندی مشاغل با هدف برخورداری کارکنان و کارگران مشمول قانون کار از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش‌بینی شده و در کارگاه‌های بالای 50نفر کارکن لازم الاجرا است؛ این طرح در واقع در کارگاه‌هایی که به حد نصاب 50نفر کارگر و نیروی کار یا بیش از آن می‌رسند به اجرا در می‌آید و کارفرمایان مکلفند برابر ماده 48قانون کار، نیروهای کار خود را مشمول طبقه بندی قرار بدهند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند طبقه‌بندی مشاغل بهترین معیار برای صدور احکام شغلی کارگران است و  اجرای این طرح ضمن افزایش روحیه و انگیزه کار، ایجاد عدالت مزدی، واقعی شدن حقوق نیروهای کار و جلوگیری از تضییع حقوق کارگران، باعث می شود  که از نیروهای کار در کارگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس شایستگی استفاده شود.

*رشد 50درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در استان تهران

محمد آذر پناه ، سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: اجرای طرح های طبقه بندی مشاغل در سال گذشته از رشد 50درصدی برخوردار شد.اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل که از رشد 50 درصدی برخوردار بوده است، به رقمی بالغ بر 289 کارگاه در سطح استان رسیده است.

وی با بیان این که این طرح در کارگاه‌های بالای 50 نفر موجب افزایش تولید، ایجاد انگیزه کار و احساس عادلانه بودن دستمزد پرداختی به کارگران می‌شود افزود: کارفرمایان مکلفند براساس مواد 48و 49 قانون کار، پرداخت حقوق و مزایای نیروهای کار خود را مطابق طرح طبقه بندی مشاغل انجام دهند.

آذرپناه افزود: با اجرای طرح طبقه بندی و رتبه بندی مشاغل، کارکنان و کارگران از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش بینی شده در مقررات موضوعی بهره مند می‌شوند. اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل زمینه افزایش تولید را فراهم کرده و موجب بالارفتن انگیزه کار در بین کارگران می‌شود.

وی افزود: توجه و تکریم توأمان قشر کارگر و کارفرما در رشد بهره وری و ارتقای شور و نشاط، ایجاد انگیزه و خلاقیت تاثیرگذار است و همواره بایستی مورد توجه قرار گیرد. 

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به شعار سال 1403از سوی رهبر معظم انقلاب، مهمترین رکن جهش تولید را جامعه کارگری و کارفرمایی دانست و گفت: توجه به نیاز های جامعه کارگری موجب تحقق جهش تولید خواهد شد.

آذر پناه تصریح کرد: در حال حاضر در برخی از مجموعه ها با تبعیض در پرداخت حقوق و دستمزد روبه رو هستیم و این امر در کاهش کیفیت کار و تولید محصول اثرگذار است.

به گفته وی، در بعضی از بنگاه‌ها عدم اجرای طرح طبقه بندی  مشاغل و پرداخت حقوق و مزایای یکسان به کارگران تازه کار و کارگران با سابقه، بی انگیزگی و خروج کارگران از بنگاه را به دنبال داشته موجب کاهش بهره‌وری و لطمه به بنگاه شده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای تبدیل شهرک صنعتی سروستان به قطب جدید صنعتی فارس/راه‌اندازی ناحیه صنعتی کوار
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم شمال غرب در مراغه
  • برپایی کارگاه تخصصی کتابت قرآن کریم در مراغه
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در فارس