Web Analytics Made Easy - Statcounter

نسل جدیدی از پردازنده‌های رایانه‌ای با نام DRAM دارای قدرت پردازش اطلاعات بسیاز سریع‌تر از پردازنده‌های دیگر است.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کاربران گوشی‌های هوشمند می‌توانند به‌زودی شاهد تجهیز این دستگاه‌ها به نسل جدیدی از پردازنده‌های هوشمند به نام DRAM باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین مدل این سری از پردازنده‌های هوشمند 16GB LPDDR5 نام دارد و سرعت پردازش اطلاعات در دستگاه را تا حد چشمگیری افزایش می‌دهد.

پردازندهٔ 16GB LPDDR5 درواقع دهمین نسل از تراشه‌های نانومتری شرکت سامسونگ است. مهندسان سامسونگ از این تراشه هوشمند در تلفن همراه گلکسی اس 20 اولترا استفاده کرده‌اند و احتمالاً به‌زودی در سایر گوشی‌های هوشمند این شرکت و حتی تولیدکنندگان دیگر جهان شاهد حضور 16GB LPDDR5 هستیم.

بررسی‌های انجام‌شده حاکی از آن است که هم‌اکنون این پردازنده ازلحاظ سرعت در صدر پردازنده‌های تلفن همراه و رایانه در جهان قرار دارد و قادر است داده‌های دریافتی را با سرعتی برابر 678.5 مگابایت بر ثانیه یعنی تا 30 درصد سریع‌تر از تراشه‌های 8GB LPDDR4X پردازش کند.

یکی از مدیران ارشد شرکت سامسونگ اعلام کرده است: تراشه 16GB LPDDR5 DRAM نسبت دیگر پردازنده‌های موجود 20 درصد انرژی کمتری را مصرف می‌کند.

از زمان معرفی پردازنده‌های 12GB LPDDR5 شرکت سامسونگ تنها 7 ماه می‌گذرد و حالا معرفی آخرین نسل تراشه‌های هوشمند این شرکت نشان می‌دهد غول فناوری کره‌ای به‌سرعت در ارتقاء کیفیت محصولات خود پیشرفت می‌کند و قطعاً این موضوع می‌تواند رقابت در حوزه‌های مختلف فناوری را بین نام‌های بزرگ این عرصه داغ‌تر از گذشته کند.

مقایسه‌ای ساده بین روند توسعه و پیشرفت حافظه‌های رام در تلفن‌های همراه و رایانه‌های شخصی نشان‌گر سرعت بالای تغییرات در این دو دستگاه نسبت به هم است. در گوشی‌های هوشمند تقریباً هرچند ماه یک‌بار پردازنده یا حافظه رام جدید معرفی می‌شود ولی در رایانه‌های شخصی این نوع از تغییرات در بازه‌های زمانی طولانی‌تری اتفاق می‌افتد.

پردازنده‌های 16GB LPDDR5 DRAM، توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و نسل پنجم اینترنت (5G) را نیز بیشتر از گذشته خواهد کرد. پردازنده‌های هوشمند به‌عنوان مغز دستگاه‌های مختلف شناخته می‌شوند و دارای نقش اساسی در افزایش فروش هر محصولی مجهز به آن‌ها هستند.

انتهای پیام/4144/

منبع: آنا

کلیدواژه: گوشی هوشمند نسل جدید پردازنده جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۱۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از تک کرانچ، دولت جو بایدن به دنبال تأمین بودجه‌ای است که با استفاده از دوقلو‌های دیجیتالی، تولید نیمه هادی‌ها را بهبود می‌بخشد.

دوقلو‌های دیجیتال مدل‌های مجازی هستند که برای آزمایش و بهینه سازی اشیاء و سیستم‌های فیزیکی استفاده می‌شوند. به عنوان مثال، خودروسازان به دنبال استفاده از دوقلو‌های دیجیتالی کارخانه‌های خود هستند تا فرآیند‌های جدید تولید را بدون ایجاد اختلال در تولید آزمایش کنند.

دولت بایدن اعلام کرد درخواست‌هایی را برای آنچه که پیش بینی می‌کند در مجموع ۲۸۵ میلیون دلار هزینه ببرد برای کار‌هایی که شامل تحقیق در زمینه توسعه دوقلو دیجیتال نیمه هادی، ساخت و پشتیبانی از امکانات ترکیبی فیزیکی/دیجیتالی، پروژه‌های نمایشی صنعت، آموزش نیروی کار و بهره برداری از مؤسسه جدید ساخت تراشه آمریکا است، بپذیرد.

لوری ای. لوکاسیو، معاون وزیر بازرگانی برای استاندارد‌ها و فناوری و مدیر مؤسسه ملی استاندارد و فناوری روز یکشنبه در یک نشست مطبوعاتی گفت که دوقلو‌های دیجیتال می‌توانند هزینه‌های توسعه و ساخت تراشه را کاهش دهند، در حالی که فرآیند‌های مشارکتی بیشتری را در مورد طراحی و توسعه تراشه ممکن می‌سازند.

لوکاسیو گفت: در حال حاضر، هیچ کشوری در مقیاس مورد نیاز سرمایه‌گذاری نکرده به موفقیت توانسته است صنعت را به گونه‌ای یکپارچه کند که پتانسیل عظیم فناوری دوقلو‌های دیجیتال را برای کشف‌های نوآورانه آزاد کند.

این تأمین مالی بخشی از قانون تراشه و علم ۲۰۲۲ (CHIPS and Science Act of ۲۰۲۲) است. این قانون یک لایحه ۲۸۰ میلیارد دلاری دارد که شامل ۵۲.۷ میلیارد دلار برای افزایش تولید داخلی نیمه‌رسانا‌هاست. در آن زمان، بایدن
خاطرنشان کرد که ایالات متحده از تولید ۴۰ درصد نیمه هادی‌ها در سراسر جهان به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از آیپد پرو M۴؛ باریک‌ترین محصول تاریخ اپل/ عکس
  • آیپد ایر ۲۰۲۴ با ظاهری جدید و رنگ‌های جذاب رونمایی شد/ عکس
  • اپل تراشه‌‎های هوش مصنوعی را برای مراکز داده توسعه می‌دهد
  • اپل تراشه‌‎های هوش مصنوعی خود را برای مراکز داده توسعه می‌دهد
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • ساعت هوشمند Black Shark GS3 عرضه شد