Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت دخانیات ایران، سیاوش افضلی در مراسم رونمایی از "طرح کد رهگیری سیگارت" که به میزبانی شرکت دخانیات ایران برگزار شد گفت: این طرح برای موفقیت نیازمند آن است که در حلقه‌های بعدی از جمله حوزه توزیع و عرضه هم کامل شود.

مدیر عامل شرکت دخانیات ایران اظهار داشت: ما در کشور تجربه بسیار موفقی در بحث مبارزه با قاچاق سیگار در دهه ۸۰ داشتیم و علت موفقیت آن شناخت معضل و نوع مبارزه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طرح مبارزه با قاچاق سیگار در سال ۸۱ شروع شد و بر اساس آمار ۷۵ درصد از کالای دخانی کشور در آن مقطع قاچاق بود.

سیاوش افضلی گفت: در آن مقطع بعد از اجرای این طرح با هماهنگی وزارت صنایع و ستاد مبارزه با قاچاق کالا در بازه زمانی ۲۰ ماهه و بر اساس اعلام رئیس وقت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مدیریت دولت بر بازار محصولات دخانی، به ۸۵ درصد رسید و بر این اساس قاچاق سیگار به ۱۵ درصد کاهش یافت.

وی با بیان اینکه امروز هم با رونمایی از طرح رهگیری سیگارت اتفاق خوبی افتاده است، گفت: بر این اساس شرکت دخانیات ایران آمادگی خود را برای پیشبرد این طرح و هر‌گونه همکاری اعلام می‌کند تا تجربه موفق طرح مبارزه با قاچاق سیگار در دهه ۸۰ تکرار شود.

سیاوش افضلی در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران نیز گفت: ظرفیت تولید شرکت دخانیات به اندازه ۴۰ درصد سهم بازار است، اما وجود محصولات دخانی قاچاق در بازار موجب شده که تولید ما به اندازه ۱۳ درصد نیاز بازار باشد، اما سال آینده برای مقابله با پدیده قاچاق، تولید این شرکت  ۱۰۰ درصد افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد: برای پایدار کردن اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید در صنعت دخانیات، باید از قاچاق محصولات دخانی کشور جلوگیری کرد امری که به خودی خود موجب استفاده از ظرفیت‌های موجود دخانی کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت دخانیات گفت: ما هم اکنون ۵ هزار کارگر داریم و ۶ هزار کشاورز نیز به نوعی تولیداتشان به این شرکت وابسته است، از این رو باید در سیاست‌های کلان صنعت دخانیات، استفاده از زیرساخت‌های داخلی در اولویت باشد.

وی با بیان اینکه با توجه به زیرساخت‌ها و ماشین‌آلات تولیدی موجود در کشور امکان افزایش تولید دخانیات وجود دارد، افزود: این در حالی است که ما از نیمی از ظرفیت تولید به علت قاچاق سیگار به داخل، استفاده نمی‌کنیم.

وی اضافه کرد: در شرایط کنونی شرکت دخانیات می‌تواند طرح پیگیری کد رهگیری سیگارت را در تمام خطوط تولید اجرا کند ضمن اینکه در حال حاضر در دو خط تولید فعال شده است.

گفتنی است رونمایی از طرح رهگیری سیگارت با حضور مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت اقتصاد، وزارت کار و رفاه اجتماعی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور و صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد، به میزبانی شرکت دخانیات ایران در خطوط تولید سیگارت تهران انجام شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شرکت دخانیات ایران مبارزه با قاچاق سیگار شرکت دخانیات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۱۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، علیرضامهاجر امروز دربازدید از موسسات تحقیقات گاودشت بابل گفت. بر اساس کاری که محققان کشورمثل دکتر فضایلی وهمکاران درموسسه چغندرقند و نیز موسسه اصلاح بذرونهال ومجموعه کارشناسان دامپروری در وزارت جهادکشاورزی انجام دادند باید نوید دادکه بدون اینکه حتی یک متر غیر از اب باران استفاده شود دراستان‌های گیلان مازندران وگلستان می‌توان صد‌ها هزارتن نیازکشور درباره علوفه را درداخل تولید وتامین کرد.

وی تصریح کرد: چغندر علوفه‌ای بدون نیازبه هیچگونه آبیاری قابل تولید است و بعد از برداشت برنج از زمین‌های کشاورزی می‌توان چغندر غلوفه‌ای کشت کرد

مهاجر تاکید کرد:با کشت این محصول بیشتر از ۱۰۰ تن درهکتار محصول تولید می‌شود وبرای خوراک دام‌ها قابل استفاده است واین نوع چغندر  بیشتر از ۸ درصد قند داردومی تواند جایگزین جو زرت. یونجه وکنجاله سویا وخیلی از محصولاتی که مجبور به واردات آن از خارج هستیم جایگزین بشود ومی تواند بهتر از خوراک های دیگر، تغذیه دام سنگین وسبک راتامین کرد.

دیگر خبرها

  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • ضبط ۴۵ هزار نخ سیگار قاچاق در میاندوآب
  • کشف محموله ۴ میلیاردی قاچاق دخانیات در قشم
  • کشف بیش از ۱۷ هزار نخ سیگار قاچاق در کرج
  • بیش از ۱۷ هزار نخ سیگار قاچاق در کرج کشف شد
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور