Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@10:44:13 GMT

مقابله با کرونا نیازمند فرهنگ سازی در جامعه است

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۲۷۹۳

مقابله با کرونا نیازمند فرهنگ سازی در جامعه است

به گزارش خبرنگار مهر، آیدین پورکاظمی سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با تأکید بر عدم توجه مردم به شایعات درباره ویروس کرونا، اظهار کرد: متأسفانه ترس و اضطراب بیشتر از خود ویروس مردم را ترسانده است.

وی با بیان اینکه اگر شهروندان از ماهیت ویروس مطلع باشند دیگر ترسی نخواهند داشت، افزود: باید آگاهی لازم در زمینه راه‌های مقابله با این ویروس در سطح جامعه داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه با اشاره به اینکه امروز نباید به دنبال منبع شیوع کرونا باشیم، گفت: اینکه چه تعداد از آزمایش‌های مثبت یا منفی است باید راهکارهای مقابله با این ویروس آگاهی بخشی شود.

وی با تأکید بر لزوم فرهنگ سازی، تصریح کرد: داشتن اعتماد به نفس کاذب در زمینه عدم ابتلاء به این ویروس سبب گسترش آن در جامعه خواهد بود باید آموزش‌های لازم به شهروندان در زمینه راه‌های انتقال و همچنین مقابله با آن داده شود.

پورکاظمی مهم‌ترین راه‌های انتقال این ویروس را از طریق دست و تماس عنوان کرد و ادامه داد: باید آموزش درست به مردم داده شود. استفاده از ماسک نمی‌تواند از ابتلاء به ویروس کرونا جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد مبتلایان به این ویروس تنها علائم سرماخوردگی خواهند داشت، افزود: در صورت رعایت اصول بهداشتی می‌توانیم قوی‌ترین ویروس‌های را نیز شکست دهیم کوچک‌ترین اهمال کاری رد این زمینه می‌تواند بزرگترین زمینه انتشار ویروس در سطح جامعه را فراهم کند.

مدیر گروه علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه با اشاره به شایعات منتشر شده درباره این ویروس در فضای مجازی، تأکید کرد: مردم باید بدانند همه مواردی که در فضای مجازی منتشر می‌شود در این میان رسانه نیز باید با آگاهی و علم مطالب درست را انتقال دهد.

وی با تأکید بر اینکه تنها مرجع اطلاع رسانی درباره ویروس کرونا مراجع رسمی و وزارت بهداشت است، گفت: متأسفانه عده زیادی از افراد با علائم خفیف سرماخوردگی به مراکز درمانی و بیمارستانی مراجعه می‌کنند که این سبب می‌شود تا افرادی که واقعاً نیازمند به کمک هستند نتوانند خدمات درمانی دریافت کنند.

پورکاظمی افراد سالمند و دارای زمینه بیماری و یا نقش ایمنی را گروه‌های خطر عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر باید محل‌های تجمع مردم تعطیل یا نیمه تعطیل شود.

وی با بیان اینکه این ویروس درمان قطعی ندارد، اظهار کرد: چین تعدادی داور برای این ویروس معرفی کرده که خوشبختانه در ایران موجود بوده و در حال حاضر نیز در استان گیلان مبتلا به این ویروس از این داروها استفاده می‌کنند.

کد خبر 4863243

منبع: مهر

کلیدواژه: نشست خبری دانشگاه علوم پزشكی گیلان ویروس کرونا انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر تعطیلی مدارس بارش برف شهرکرد گرگان قزوین شیراز بیرجند بارش باران یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۲۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آحاد جامعه برای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی خود در انتخابات مشارکت کنند
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • جوانی جمعیت نیازمند اغنا سازی است
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل