Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از چند روز که وزارت بهداشت ورود رسمی کرونا به کشور را با اعلام مرگ ۲ تن از افراد مبتلا رسانه‌‍‌ای کرد، بیمارستان‌های ریفرال برای قرنطینه موارد مشکوک در همه استان‌ها مشخص شد. بر همین اساس در تهران از میان بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان‌های امام خمینی(ره)، سینا و مدائن به عنوان بیمارستان‌های ریفرال مشخص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این بیمارستان‌های جدیدالتاسیس رازی، ضیاییان و محب یاس به عنوان بیمارستان‌های با قابلیت تخلیه اضطراری در نظر گرفته شد. از میان بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ایران هم بیمارستان شهدای یافت آباد، شهرام و آتیه به عنوان بیمارستان‌های ریفرال مشخص شدند و برای شرایط اضطرار بیمارستان‌های شهدای یافت آباد، شهید فهمیده، فاطمه الزهرا(س) رباط کریم و لولاگر به عنوان بیمارستان‌های با قابلیت تخلیه در نظر گرفته شد.

اما از بیمارستان لولاگر تهران واقع در خیابان خوش خبر می‌رسد این بیمارستان خارج از پروتکل و برنامه اعلام‌شده، بخش زنان این بیمارستان را تخلیه و آن را به محل قرنطینه بیماران مشکوک به کرونا تبدیل وضعیت کرده است. این بیمارستان طبق برنامه قرار بود در زمان اضطرار برای بیماران کرونا تخلیه شود، اما مدیران بیمارستان لولاگر در حالی بخش قرنطینه کرونا در این مجموعه ایجاد کرده‌اند که این بیمارستان نه بخش عفونی مجزا و نه پزشک متخصص عفونی مستقر دارد.

درحالی بخش زنان بیمارستان لولاگر به محل قرنطینه موارد مشکوک به کرونا تبدیل شده که این بخش در محلی که مناسب قرنطینه باشد نیست و محل عبور سایر بیماران اورژانسی، کادر درمانی و افرادی است که به درمانگاه این بیمارستان مراجعه می‌کنند.

علاوه بر این، زنان بستری شده در بخش زنان به بخش جراحی منتقل شده‌اند و از آنجا که نیروی پرستاری کافی در این بیمارستان وجود ندارد، پرستاران بخش زنان بین بیماران بخش زنان و موارد مشکوک به کرونا تقسیم شده و در شیفت های متفاوت تعویض می‌شوند. نکته خطرزای ماجرا این است که پرستاران و کادر درمان در مواردی بدون لباس مخصوص و امکانات لازم به بخش قرنطینه وارد می‌شوند و همان پرستاران ممکن است فردا به بخش زنان فرستاده شوند و این یعنی خطر ابتلای سایر بیماران بستری شده بالاست. این در شرایطی است که حتی بین موارد مشکوک بستری شده در بیمارستان هم تقسیم بندی صورت نگرفته است.

 نمونه‌های گرفته شده از موارد مشکوک بلافاصله برای آزمایش فرستاده نمی‌شوند و برای تجمیع و یکباره فرستادن نمونه‌ها، گاه ۲۴ تا ۴۸ ساعت معطل مانده و بعد ارسال می‌شود و به این ترتیب تشخیص و اعلام منفی یا مثبت بودن ابتلا به کرونا دو تا سه روز طول می‌کشد. نکته اینجاست که در طول این مدت، ممکن است برخی از افراد که به علت آنفلوآنزای H۱N۱ یا حتی آنفلوآنزای ساده فصلی بستری شده‌اند، در مجاورت با فرد مبتلا به کرونا، به این ویروس هم مبتلا شوند.

البته با شرایط و امکانات موجود در بیمارستان امکان سرایت این بیماری به پرسنل و سایر بیماران بیمارستان هم وجود دارد. چرا که موارد مشکوک ابتدا چند ساعتی در اورژانس در اتاقی در کنار اتاق احیا بستری می‌شوند و بعد از همان مسیرهایی که سایر بیماران و مراجعان به بیمارستان رفت‌وآمد دارند، به بخش قرنطینه فرستاده می‌شوند. در میان این بیماران زنان باردار هم وجود دارند که ممکن است مبتلا شوند.

یکی از پرستاران این بیمارستان  گفته است در این چند روز در میان مبتلایان و موارد مشکوک یک خانم که بیماری وی کرونا احتمال داده شده بود، فوت شده که توسط یک کمک بهیار که در سایر بخش‌ها نیز رفت‌وآمد دارد و هیچ لباس مخصوصی نداشته، از اورژانس خارج شده است و حالا آن کمک بهیار در سایر بخش‌ها رفت و آمد دارد. این در حالی است که براساس ضوابط، مراکز درمانی سطح شهر در صورتی که مراجع دارای علائم مشکوک به کرونا داشته باشند، باید وی را به بیمارستان‌های ریفرال ارجاع دهد.

اما مدیر بیمارستان لولاگر، می‌گوید: بر اساس رهنمود بخشنامه وزارت بهداشت همه مراکز درمانی موظفند همه کسانی که مشکوک به کرونا بوده و نیاز به تشخیص دارند، کمک کنند. بیمارستان لولاگر هم بر اساس شرح وظایفی که دارد هر مورد مشکوک مراجعه کننده را پذیرفته و بر اساس نظر پزشکان متخصص خدمات لازم را به آنها ارائه می‌کند.

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: عنوان بیمارستان بیمارستان لولاگر مشکوک به کرونا سایر بیماران موارد مشکوک بستری شده بخش زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) قرنطینه مطلق برای طراحان سوالات کنکور

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: پارسینه

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • کشف پیکر کودکان و زنان در گورهای جمعی بیمارستان ناصر
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • (ویدئو) قرنطینه مطلق برای طراحان سوالات کنکور
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • تولید فیلم‌های غیراخلاقی از دختران ۱۵ تا ۲۶ ساله ایرانی برای مردان خارجی | انهدام باند بزرگ قاچاق زنان و دختران ایرانی به ترکیه و گرجستان + جزئیات
  • جزئیات تکان‌دهنده از عملیات پلیس در زیرپوست شهر؛ از انهدام خانه‌های فساد تا مقابله باقاچاق زنان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید