Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: انجام مشاوره قبل از ازدواج در موفقیت بعد از ازدواج تاثیر عمده‌ای دارد.

لیلا کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با فعالیت‌ مراکز مشاوره‌ای ازدواج، اظهار کرد: پنج مرکز تخصصی مشاوره ازدواج مهر، آنیسا، راه روشن، آوای فکر و نیک در زنجان و مرکز مشاوره همتای زندگی در شهرستان ابهر به ارائه خدمات می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اداره‌کل ورزش و جوانان استان، متولی اصلی برگزاری کارگاه‌ها و آموزش‌های پیش از ازدواج بوده و وظیفه اصلی مراکز مشاوره، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در شهرها، روستاها و مناطق محروم را بر عهده دارد که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای گروه‌های مرجع مانند معلمان، پرستاران، ورزشکاران و اصحاب رسانه، با توجه به تاثیرگذاری و ارتباط با جامعه مخاطبان وسیع‌تر، کارگاه‌هایی برگزار می‌شود که به این طریق مفاهیم مهم را ترویج می‌دهیم.

این مسئول تصریح کرد: در کارگاه‌هایی که اجرا می‌شود اگر تشخیص داده شود زوجی به مشاوره تخصصی‌تری نیاز دارند به مراکز مشاوه معرفی می‌شوند و آموزش‌های لازم را دریافت می‌کنند. همچنین زوج‌هایی که از لحاظ مالی مشکلی دارند نیز مشاوره رایگان دریافت می‌کنند.

کریمی گفت: در طول سال در مناسبت‌های مختلف مانند ایام دهه‌فجر، هفته جوان و ... مراکز یک روز را به مشاوره رایگان برای زوج‌ها اختصاص می‌دهند و هدف ما از انجام این‌گونه کارها این است که بتوانیم فرهنگ مشاوره و انجام آن را در جامعه رواج دهیم.

سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: علاوه بر اینکه در این مراکز جوانان و زوج‌ها با توجه به شرایط و تست‌هایی که طراحی شده و نیز با توجه به شرایط خود و خانواده، در مراحل قبل و بعد از ازدواج راهنمایی می‌شوند، این مراکز اتاق فکر نیز هستند و در رابطه با آشنایی بیشتر با مشکلات جوانان نیز موثرند.

وی خاطرنشان کرد: طبق تحقیقات انجام شده، مشاوره‌های قبل از ازدواج در موفقیت ازدواج تاثیر عمده‌ای دارد و ما با شعار «انتخاب درست، ازدواج آسان و زندگی موفق»، از فعالیت مراکز حمایت می‌کنیم و امیدواریم فرهنگ انجام مشاوره در جامعه بیشتر رواج یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان ازدواج آسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۵۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • برگزاری روانشناسی خودمانی در بهشت مادران
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند