Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@05:59:59 GMT

بهره برداری آزمایشی از زیرگذر گیشا آغاز شد

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۶۰۴۲

بهره برداری آزمایشی از زیرگذر گیشا آغاز شد

به گزارش ایرنا، «انوشیروان محسنی بندپی» استاندار تهران و «پیروز حناچی» شهردار تهران با عبور از زیرگذر کوی نصر (گیشا) بهره برداری آزمایشی از این پل شناخته شده پایتخت را آغاز کردند اما این زیرگذر بطور رسمی   پس از اتمام عملیات عمرانی باقی مانده در پایان سال افتتاح خواهد شد.

 عملیات اجرایی این پروژه در سال ۱۳۹۳ آغاز شده است و در حالی که این عملیات کمتر از ۱۵ درصد پیش رفته بود، به دوره کنونی مدیریت شهری تهران واگذار شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اواخر خردادماه سال جاری، عملیات جمع آوری پل ۶۰۰ متری گیشا که دارای ۲۳ دهانه و بیش از ۹۷۰۰ متر مربع سطح عرشه بود، آغاز شد و آخرین قطعه عرشه پل در تاریخ بیست و دوم تیرماه طی مراسمی با حضور پیروز حناچی شهردار تهران جمع آوری شد.

عملیات جمع آوری پل فلزی کوی نصر که قرار بود براساس برنامه زمان بندی اولیه ظرف مدت ۷۵ روز انجام شود، طی یک بازه زمانی ۲۲ روزه (معادل یک سوم زمان برآورد شده) به سرانجام رسید.

پل گیشا یا پل نصر پلی در امتداد بزرگراه جلال آل‌احمد قرار داشت و از روی بزرگراه شهید چمران می‌گذشت.

این پل که از بلندترین پل‌های فلزی سواره‌رو تهران به‌شمار می رفت، در دهه ۱۳۵۰ به‌طور موقت و به مناسبت بازی‌های آسیایی ۱۹۷۴ در تهران ساخته شده بود اما رفت‌وآمد خودروهای سواری روی این پل تا ۲۹ خرداد سال جاری ادامه داشت.

پل گیشا دارای دو یال فرعی در سمت چپ و راست خود بود که یال شرق به غرب آن، دسترسی به محلهٔ گیشا را ممکن می‌ساخت و یال غرب به شرق آن پس از تقاطع خیابان آرش‌مهر (شهرآرا) دسترسی به بزرگراه جلال آل احمد، محله امیرآباد شمالی و خیابان کارگر شمالی را فراهم می کرد. 

نام این پل از محله گیشا گرفته شده‌است و سازمان‌ها و دانشکده‌های گوناگونی در نزدیکی این پل قرار گرفته بودند که از آن میان می‌توان به اداره مرکزی بانک کشاورزی، دانشکده علوم تربیتی دانشگاه تهران، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران ، پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران و مجتمع خوابگاهی کوی دانشگاه تهران اشاره کرد.

اکنون این پل تبدیل به یک زیرگذر برای خودروها شده است. طول زیرگذر یکهزار و 120 متر است که ۳۵۰ متر آن به صورت مسقف و بقیه آن به صورت رمپ‌های ورودی و خروجی خواهد بود.

برای ساخت زیر گذر نیاز بود ابتدا ۸۰۰ شمع یا ستون در زمین ایجاد و ۱۷ انحراف ترافیکی به دلیل حساسیت رفت‌وآمد اجرا شود.

هزینه ساخت زیرگذر و برچیدن پل گیشا بیش از ۱۱۳ میلیارد تومان برآورد شده است.

برچسب‌ها پیروز حناچی انوشیروان محسنی بندپی شهرداری تهران پل گيشا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیروز حناچی انوشیروان محسنی بندپی شهرداری تهران پل گيشا پیروز حناچی انوشیروان محسنی بندپی شهرداری تهران پل گيشا دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۶۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران از بهره‌برداری تقاطع غیرهمسطح تندگویان در مردادماه سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هادی حق‌بین؛ معاون فنی عمرانی شهرداری تهران امروز در حاشیه آیین افتتاح تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان و تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخاردر جمع خبرنگاران در رابطه با‌ آخرین وضعیت پروژه تقاطع شهید تندگویان اظهار کرد‌: این پروژه به حسب شرایط تاسیساتی شرایط ویژه‌ای را دارد و اقدامات لازم در قالب این پروژه در حال انجام است.

وی افزود: اخیرا ما با یک چالشی در فرآیند این پروژه روبرو شده‌ایم به طوریکه یک ماه پیش با یک مسیر فاضلاب روبرو شده‌ایم که البته هفته گذشته این مشکل حل و فصل شده و ان‌شاءالله ظرف دو هفته آینده زیرگذر این تقاطع به بهره‌برداری خواهد رسید و ان‌شاءالله با بهره‌برداری این زیرگذر فرایند ادامه خواهد داشت.

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در خصوص زمان بهره‌برداری کامل این تقاطع گفت: همانطور که گفته شد ظرف دو هفته دیگر به بهره‌برداری می‌رسد و حداکثر این پروژه در مردادماه تکمیل خواهد شد.

وی در خصوص بهره‌برداری از فاز نخست آزادراه شهید شوشتری گفت: فاز اول این پروژه در سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید که فاز نخست آن 9.6 کیلومتر است و در رابطه با فاز دوم آن نیز ما 3 پیشنهاد را به سازمان محیط زیست داده‌ایم که هنوز در این باره جوابی را نداده‌اند.

حق‌بین گفت: به محض اینکه سازمان محیط زیست به پیشنهادات ارائه شده از سوی معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران در رابطه با فاز دوم آزادراه شهید شوشتری پاسخ بدهند اقدامات لازم برای اجرای فاز دوم آغاز خواهد شد.

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران درباره بازدید وزیر کشور از فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی گفت: این بازدید روز پنجشنبه هفته گذشته انجام شد و در رابطه با فاز دوم این پروژه که حدود یک کیلومتر است کماکان معارضین ملکی و تاسیساتی وجود دارند.

وی تصریح کرد: با توجه به اعلام شهرداری منطقه 18 ظرف یک ماه آینده مشکل معارضین در مسیر فاز دوم شهید بروجردی حل خواهد شد و به محض حل این موضوع جبهه کاری در این محدوده مستقر و اقدامات لازم را برای اجرای این پروژه انجام خواهند داد.

حق‌بین در پاسخ به این پرسش که فاز دوم شهید بروجردی در چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده و اگر مشکلی پیش نیاید فاز دوم آن تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • زیرگذر طرح بزرگراه شهید تندگویان به بهره برداری می رسد
  • متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • آغاز ساخت دو طرح راهسازی در بندرعباس
  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس