Web Analytics Made Easy - Statcounter

این اجلاس به ریاست سردار « قدیر نظامی» رییس امور بین امور بین الملل و دیپلماسی دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح و سرلشکر محمد اف فواد معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان و با حضور کارشناسان نظامی دو کشور برگزار شد.
در این اجلاس، زمینه‌های همکاری در خصوص تبادل هیئت‌ها و مقامات نظامی و در حوزه‌های مختلف آموزشی، رزمایش‌های مشترک، همکاری‌های علمی و پژوهشی، حوزه طب نظامی، همکاری های ورزشی و فرهنگی و دیگر حوزه های مورد علاقه طرفین بحث و بررسی شد و برنامه‌های و همکاری‌ها برای سال ۱۳۹۹ مشخص و تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان علاوه بر پیوندهای تاریخی فرهنگی و تمدنی به عنوان دو کشور همسایه دارای مرز مشترک و طولانی هستند و در بسیاری از مسائل نظامی و دفاعی امنیتی و انتظامی زمینه‌های گسترده‌ای برای همکاری دارد.
 همچنین در مسائلی مانند تروریسم و قاچاق انسان و مواد مخدر دریای خزر و امنیت منطقه حوزه قفقاز از جمله دیگر موضوعات مورد علاقه طرفین برای مذاکره و توسعه همکاری ها است.

همکاری‌های نظامی میان نیروهای مسلح دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان طی چند سال اخیر از روند قابل توجهی برخوردار بوده و در چارچوب اراده و خواست رهبران سیاسی و نظامی و توافق میان فرماندهان عالیرتبه نیروهای مسلح در دو کشور پیش‌بینی می‌شود که روابط نسبت به گذشته از شرایط و موقعیت بهتری برخوردار باشد.

دومین اجلاس کمیسیون مشترک نظامی ایران و جمهوری آذربایجان پس از مذاکرات تخصصی و ملاقات هیئت های آذری با امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سردار علی عبدالهی معاون هماهنگ کننده ستاد کل نیروهای مسلح، امیر دریادار امیر حسین خانزاده فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با امضای یک یادداشت تفاهم به پایان می‌رسد.
برابر توافقات انجام شده سومین اجلاس مشترک نظامی ایران و جمهوری آذربایجان سال آینده در شهر باکو تشکیل می شود.

برچسب‌ها امیر حاتمی آذربایجان ستاد کل نیروهای مسلح

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امیر حاتمی آذربایجان ستاد کل نیروهای مسلح امیر حاتمی امیر حاتمی آذربایجان ستاد کل نیروهای مسلح ایران و جمهوری آذربایجان نیروهای مسلح همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۶۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به مناسبت ۱۰ اردیبهشت «روز ملی خلیج فارس» پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

دهم اردیبهشت‌ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه ازخودگذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است؛ تمدنی که بر شالوده فرهنگ هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین اسناد حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است، بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان‌شناسی و مردم‌شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است.  در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری شش هزار ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن‌ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی و زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تأکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ یاد کرده‌اند.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متأثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متأثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان‌خواران و دست‌نشاندگان آنها بر این منطقه متمرکز شده بود، شاهد مجاهدت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهم‌ترین کشوری به شمار می‌رود که همواره نقش مهمی را در تعاملات مناسبات منطقه و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است؛ بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود که در این میان راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار می شود
  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد 
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • افزایش قدرت در حوزه نظامی عملیات «وعده صادق» را رقم زد