Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@04:51:28 GMT

تولید انبوه ژل ضدعفونی کننده محلول اوکالیپتوس

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۶۸۸۷

تولید انبوه ژل ضدعفونی کننده محلول اوکالیپتوس

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره کنترل، پیشگیری و درمان کرونا ویروس اظهار کرد: «نقش مهم فنل‌ها، فلاونوئیدها و آنتوسیانین‌ها در برخی از گیاهان دارویی، سبزیجات و میوه‌ها برای پیشگیری و درمان بیماری ویروس کرونا غیرقابل انکار است.»

وی اضافه کرد: «علاوه بر بیماری‌‌هایی مانند دیابت، ناراحتی‌های کلیوی، سرطان و سایر بیماری‌های تنفسی، نداشتن یک برنامه غذایی مناسب حاوی ترکیبات مفید و سوء‌تغذیه از سایر عوامل مهم در ابتلا به بیماری کرونا ویروس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس تصریح کرد: «وجود برخی ترکیبات مفید و مؤثره دارویی در گیاهان دارویی، سبزیجات و میوه‌ها علاوه بر تأمین بخشی از انرژی، نقش مهمی در تقویت و بهبود سیستم ایمنی بدن دارند. برخی از ویتامین‌های مهم که در سیستم ایمنی بدن نقش مهمی ایفا می‌کنند می‌توان به ویتامین‌های A, C, D اشاره کرد.»

نقش گیاهان در پیشگیری از ابتلا به بیماری ویروس کرونا

قاسمی پیربلوطی عنوان کرد: «اغلب این ویتامین‌ها در سبزیجات و میوه‌ها مانند کلم، گل کلم، شاهی، شلقم یا سایر گیاهان تیره شب بو یا چلیپائیان، انواع مرکبات و تیره سداب، گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز و سبز، فلفل دلمه، انواع بری‌ها مانند کرن بری، بلوبری و قره قاط ایرانی، کیوی، برگ چغندر، اسفناج، کاهو، کدو حلوایی، هویج، حبوبات و غیره به وفور یافت می‌‌شوند و قرار دادن آنها در سبد غذایی روزانه افراد به ویژه افراد حساس توصیه می‌شود.»

وی تأکید کرد: «البته این ویتامین‌ها ممکن است در سایر مواد غذایی با منبع غیرگیاهی قارچ‌های خوراکی یا منابع دامی، طیور و آبزیان مانند گوشت تازه، شیلات و ماهیان سردآبی و ... نیز وجود داشته باشند.»

رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس یادآور شد: «مهم‌ترین موضوع توصیه مردم به مصرف برخی گیاهان دارویی، سبزیجات و میوه‌ها با خاصیت تقویت سیستم ایمنی و خواص ضدویروسی است. وجود ترکیبات مهم و مؤثره دارویی در برخی گیاهان دارویی، سبزیجات و میوه‌ها به واسطه داشتن گروهی از ترکیبات مانند ترپنوئیدها، فنل‌ها و فلاونوئیدها در اندام‌های مختلف مانند میوه، دانه، برگ، ریشه، پوست و حتی ساقه، علاوه بر تحریک و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسیار مهم ضدویروسی دارند.»

قاسمی پیربلوطی تشریح کرد: «نتایج تحقیقات قبلی حاکی از اثرات ضدویروسی ترکیبات ترپنوئیدها، فنل‌ها و فلاونوئیدها بر بیماری‌های ویروسی کرونا مانند سارس و مرس بوده است. از مهم‌ترین گروه‌های شیمیایی این ترکیبات طبیعی با خاصیت ضد ویروسی «پلی فنل‌ها» هستند. نتایج تحقیقات نشان داده که وجود ترکیبات فنلی که دامنه بسیار وسیعی از این ترکیبات طبیعی در گیاهان دارویی، سبزیجات و میوه‌ها وجود دارند علاوه بر اثرات پیشگیری دارای خواصی نظیر آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی، درمان دیابت، ضد میکروب و ضد ویروس هستند.»

وی توضیح داد: «اسیدهای فنولیک (رزمارینیک اسید موجود در گیاهان تیره نعناع مانند مریم گلی، ریحان، مرزنجوش، آویشن، رزماری، نعناع فلفی و ملیس؛ گالیک اسید در توت فرنگی، انگور سیاه، میخک، چای و...)، فلاونیوئیدها و فلاون‌‌های گلیکوزیدی مانند کامفرول از ترکیبات مؤثره برای مقابله با کرونا هستند.

رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس متذکر شد: «در برخی گیاهان رازیانه، چای سبز، سیب سرخ، کلم‌ها به‌خصوص بروکلی، پیاز، گوجه فرنگی، کدو و اسفناج، انواع بری‌ها، کاهو، هلو، آلوئه ورا، سویا، گل راعی یا چای شبان، رزماری و ... از مهم‌ترین‌ ترکیبات موثره و دارویی هستند که علاوه بر پیشگیری نقش موثر ضد ویروسی دارند.»

انتهای پیام/

167 / 167 محلول اوکالیپتوس دانشگاه آزاد شهرقدس قاسم پیربلوطی گیاهان دارویی ژل ضدعفونی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد شهرقدس گیاهان دارویی ژل ضدعفونی سبزیجات و میوه ها گیاهان دارویی دانشگاه آزاد سیستم ایمنی ویتامین ها فنل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌گردد، اظهار داشت: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است.

به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام. آر. آی و … به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام. اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیر طرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات باز توانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 6087271

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه