Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزد پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس گفت: مجلس یازدهم باید به سمت قانون‌گذاری درست برود و از تضعیف کشور در تفکر غرب جلوگیری کند؛ با نظارت صحیح، دولت را در مسیر درست قرار دهد و سرمایه اجتماعی که در این ۶ سال ازدست‌رفته را به‌نظام برگرداند.

احمد نادری منتخب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به عملکرد ضعیف نمایندگان مجلس دهم، اظهار داشت: مجلس دهم و دولت فعلی که همسو باهم مباحثی را مطرح می‌کنند، یک رویکرد نئولیبرال در سیاست‌گذاری‌های اقتصادی خود دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مشکل اصلی در کشور، سیاست نئولیبرال است که کشور و سیاست‌گذاری آن را در ذیل غرب تعریف می‌کند و همه چشم امید خود را به غربی‌ها دوخته است.

وی ادامه داد: دولت با همین تفکر پدیده برجام را مطرح کرد و همه‌ ما افتضاحات بعد آن را دیدیم؛ دولتمردان فعلی همه راه‌حل‌ها را در غرب می‌بینند و بار‌ها نیز تأکید کرده‌اند که باید با کدخدا بست.

کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس افزود: این رویکرد نئولیبرال شکاف اقتصادی را در کشورمان پررنگ کرد و در جامعه براثر سیاست‌گذاری‌های غلط، شکاف‌های طبقاتی ایجادشده و طی این سال‌ها، طبقات متوسط ضعیف‌تر شده و به طبقات فرودست و محروم تبدیل گردیده است. مثال آن را می‌توان در عوض کردن خانه‌ها و رفتن به مناطق پایین‌دست و حاشیه‌نشینی نام برد. بسیاری از مردم به این نتیجه رسیده‌اند که با شرایط فعلی نمی‌توانند در محل سکونت خود زندگی کنند و مجبورند که حاشیه‌نشین شوند.

نادری در خصوص وظایف مجلس شورای اسلامی، گفت: مجلس شورای اسلامی دو وظیفه دارد که وظیفه اول آن قانون‌گذاری و ریل‌گذاری صحیح است و وظیفه دوم را نظارت به قوانین و رفتار دولتمردان می‌توان دانست. در چهار سال گذشته شاهد بودیم که در بعد نظارتی مجلس اساساً اتفاقی نیفتاد و همواره مجلس با سیاست‌های دولت همراهی کرد.

وی تأکید کرد: مجلس یازدهم باید به سمت قانون‌گذاری درست برود و از تضعیف کشور در تفکر غرب جلوگیری کند؛ با نظارت صحیح، دولت را در مسیر درست قرار دهد و سرمایه اجتماعی که در این ۶ سال ازدست‌رفته را به‌نظام برگرداند.

عضو هیئت‌علمی گروه انسان‌شناسی دانشگاه تهران بیان داشت: در مسئله اقتصاد باید نگاه به درون و ظرفیت‌های موجود باشد و در سیاست خارجی نیز، باید نگاه به کشور‌های منطقه در اولویت قرار بگیرد؛ غرب را نقطه آغاز و پایان ندانیم و اگر غرب را مبدأ قرار بدهیم، از ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای غافل می‌شویم؛ ما یک بازار ۶۰۰ میلیونی نفری در اطرافمان داریم. انشاالله بتوانیم از این پیچ بزرگ تاریخی که حضرت آقا فرمودند، عبور کنیم و به یک کشور قدرتمند تبدیل شویم.

کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس بابیان اینکه FATF نمی‌تواند مشکلی از اقتصاد در کشور را حل کند، تصریح کرد: این ترفند را اصلاح‌طلبان برای فریب افکار عمومی به کار می‌برند و مسئله تازه‌ای نیست؛ پیرامون برجام نیز همین افکار خود را همراه با جنگ روانی مطرح کردند. در بحبوحه پیگیری برجام، دولتمردان گفتند که اگر با کدخدا ببندیم و تحریم‌ها رفع شود، می‌توانیم آب خوردن داشته باشیم.

وی ادامه داد: سرنوشت FATF نیز مانند برجام است. ساختار FATF و نهاد‌هایی که این سیاست‌ها را تحمیل می‌کند، باید بررسی شود و آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی به‌عنوان کنشگر در این نهاد حضور دارند؛ چگونه سرنوشت اقتصادی کشور را دست سه تا از دشمنان قسم‌خورده کشورمان بدهیم و اگر FATF اجرا شود، کشور به سمت نابودی می‌رود. آمریکا در سال‌های اخیر منافذ دور زدن تحریم‌ها را به‌وسیله همراهی برخی جریانات داخلی بسته است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی دولت برجام آمریکا منطقه خاورمیانه دوره یازدهم مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی

دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

 قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت:، زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفتگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکار‌های خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

حجت‌الاسلام بحرینی نماینده مشهد نیز در این جلسه صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولید کننده و مصرف کننده آسیب زده است.

منبع: فارس

tags # محمد باقر قالیباف ، سید ابراهیم رئیسی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • زمینه مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در لرستان فراهم شود
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری
  • کتاب اولویت‌های پیشنهادی مجلس دوازدهم منتشر شد
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند