Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@06:44:26 GMT

علت سوزش و تیر کشیدن قلب چیه؟

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۸۲۰۰

علت سوزش و تیر کشیدن قلب چیه؟

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که قفسه سینه تان درد بگیرد و یا قلبتان تیر بکشد. تیر کشیدن قلب در اکثر مواقع دلایل غیر قلبی داشته و گذرا هستند، اما در برخی از موارد این مشکل حادتر است و نیاز به بررسی بیشتر دارد. در این بخش از نمناک به شما می‌گوییم کدام یک از درد‌ها مربوط به مشکلات قلب است و علت تیرکشیدن قلب چیست؟
آیا تیرکشیدن قلب نشانه بیماری قلبی است؟
همیشه درد‌های قفسه سینه و تیرکشیدن قلب نشانه بیماری قلبی نیست بلکه در اکثر مواقع تیر کشیدن قلب دلایل غیر قلبی مانند استرس، اضطراب، برخی عفونت ها، مشکلات عضلانی یا استخوانی، تومور‌های ریه، ترومای قفسه سینه، درد شکمی و ریفلاکس معده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فشار‌های روانی مانند اضطراب و تنش می‌توانند باعث بروز فشار در عضلات ویا بی نظمی ضربان قلب شوند. افرادی مضطراب به سرعت تنفس میکنند و ممکن است در قفسه سینه، احساس ناراحتی و بی حسی و کرختی در لب‌ها و اندام‌ها کنند.

مشکل خوش خیم گوارشی نظیر سوزش سردل، فتق دیافراگم و یا پس زنش اسید معده نیز ممکن است سبب ایجاد درد قفسه سینه شوند. علت درد‌های ریزی که با دم بدتر می‌شود، پلورزی یا التهاب پرده در بر گیرنده شش‌ها، ذات الریه و دیگردرگیری‌های ریوی است.

علت تیر کشیدن قلب
درد قفسه سینه و یا تیر کشیدن قلب دو دلیل دارند که مربوط به مشکلات قلب و علل غیر قلبی است. تیر کشیدن قلب گاهی به علت اختلاف بین میزان خون رسانی به ضربان قلب و اکسیژن رسانی به عضله قلب می‌باشد.

آنژین صدری

اگر در حال راه رفتن زیر استخوان‌های سینه در طرف چپ احساس فشار و گرفتگی نمایید و این درد به سوی بازو‌ها و یا به سمت بالا، پشت و گردن و چانه کشیده شود، اگر درد بعد از ۵ تا ۱۵ دقیقه و پس از ایستادن برطرف شود شما به آنژین صدری دچار هستید.

آنژین در اثر حمله‌ی قلبی نیست و رسوب چربی در دیواره‌ی رگ‌های کرونر، باریک شدن مسیر عبور خون، کاهش جریان و کاهش رسیدن اکسیژن مورد نیاز قلب موجب ایجاد بیماری‌های قلبی می‌شود.

آنژین در زمان فعالیت، هیجان ویا زمانی که کار قلب افزایش می‌یابد و نیاز به خون پر از اکسیژن دارد رخ می‌دهد و فرد را متوجه می‌کند که قلب به اکسیژن نیازدارد. آنژین هشدار می‌دهد که رگ‌های کرونر به شدت باریک شده ویا لخته‌ای جریان خون را قطع کرده است. سیگار کشیدن، فشار‌های روحی و روانی، فقدان فعالیت جسمی انسداد رگ‌های کرونر و درد را افزایش می‌دهد.

حملات قلبی

در حملات قلبی درد بیشتر طول کشیده وشدید‌تر می‌شود و فرد دچار گیجی، تهوع، تعریق و تنگی نفس خواهد شد. در این مورد فرد باید سریعا به پزشک مراجعه کند.

پریکاردیت یا التهاب کیسه‌ای

پریکاردیت یا التهاب کیسه‌ای یکی دیگر از علت‌های درد‌های قلبی است که ناشی از عفونت‌های ویروسی می‌باشد. در این مورد درد تیز وثابت است و زمان تنفس و یا دراز کشیدن، درد شدید‌تر می‌شود.

پاره گی سرخرگ‌های قلب یا بیماری‌های دریچه‌ای قلب

از دیگر علت‌های تیرکشیدن قلب پاره گی سرخ رگ‌های قلب یا بیماری‌های دریچه‌ای قلب است.


چه درد‌هایی نشانه بیماری قلبی است؟
التهاب پرده قلب:

درد‌هایی در قفسه سینه که با تنفس عمیق تشدید شود و زمان فعالیت بیشتر شود و علائم آن با:

تنگی نفس
تهوع
سرگیجه
تعریق سرد همراه باشد
درد ناشی از حمله قلبی:

چند دقیقه طول می‌کشد و با

احساس سنگینی در قفسه سینه
درد و فشار در قفسه سینه
سوزش در قفسه سینه همراه است.
کدام درد‌ها ناشی از مشکل قلبی نیستند؟
درد‌هایی که یکی دو ثانیه طول کشیده و قلب یک لحظه تیر می‌کشد و بلافاصله تمام می‌شود، معمولا حمله قلبی نیستند. درد‌های شدید نقطه‌ای که برطرف می‌گردد احساس سوزش یا دردی که با تغییر بالا تنه شروع می‌شود، نگران کننده نیستند.

درد قفسه سینه غیر قلبی با تنفس، سرفه یا موقعیت تغییر می‌کند. زنان ممکن است علائم درد قفسه سینه را به اشکال مختلفی مانند:

تهوع
استفراغ
سرگیجه درد یا ناراحتی در یک یا هر دو دست داشته باشند.
علت احساس تیرکشیدن قلب زنان باردار:

سوزش سر دل
سوزش معده
فشار (فشار کودک بر دیافراگم / دنده ها)
گسترش قفسه سینه
استرس باشد.
شایع‌ترین علت درد قفسه سینه در کودکان و نوجوانان، درد دیواره قفسه سینه است که این درد به ندرت به علت مشکل قلب می‌باشد، اما می‌تواند به علت سندرم مارفان یا پاره شدن آئورت باشد.

راهکار‌هایی برای کاهش درد قفسه سینه:
اگر درد ناشی از آنژین صدری بهبود نیافت به پزشک مراجعه کنید.

برطرف شدن درد ناشی از آنژین نیتروگلیسرین زیر زبانی استفاده کنید.
دارو‌های مثل آتنولول و پروپرانولول مصرف کنید، این دارو‌ها سبب کاهش کار قلب و نیاز به اکسیژن و کاهش درد می‌شوند.
دارو‌های دیگر متسع کننده عروق مانند دیلتیازم و یا نیفیدی پین مصرف کنید که موجب افزایش اندوخته اکسیژن قلب می‌شوند.
روزانه آسپرین مصرف کنید. این کار سبب کاهش خطر حملات قلبی و برطرف شدن درد می‌شود.
برای برطرف کردن سوزش سر دل قرص و یا شربت‌های ضد اسید مفید را مصرف کنید.
برای کاهش درد‌های ناشی از پریکاردیت از چند بالش استفاده کنید و تا از سطح زمین بالاترباشید.
اضطراب و تنش را کاهش دهید.
ورزش‌های سبک‌تر مانند پیاده روی انجام دهید.
مواد غذایی که موجب تشدید درد معده می‌شود را مصرف نکنید.
سیگار نکشید.
الکل مصرف نکنید.
بیش از حد قهوه مصرف نکنید.     منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیماری قلبی سوزش قلب پارسی خبر درد قفسه سینه قفسه سینه مصرف کنید غیر قلبی درد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۸۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر

به گزارش خبرگزاری مهر، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی است که با راهنمایی حسین نادری‌منش به انجام رسانده است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد. متأسفانه هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

کد خبر 6089491 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟
  • بیرون کشیدن پیکرهای 342 شهید از بیمارستان ناصر در غزه
  • فواید و مضرات سشوار برای مو
  • قیمت مرغ در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بستری شدن اورژانسی کارلوس ته‌وز
  • خوردن این غذا‌ها در شب باعث سوزش معده می‌شود