Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@13:47:51 GMT

وضعیت پزشکان و پرستاران چینی در جنگ با کرونا

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۸۶۱۳

وضعیت پزشکان و پرستاران چینی در جنگ با کرونا

پزشکانی که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا در چین هستند با تجربیات متفاوتی از حضور خود در بخش‌های بیمارستانی، از کمبود ماسک و دارو گرفته تا قرنطینه شخصی، مواجه هستند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، هزار و ۷۰۰ پزشک چینی که در خط مقدم مبارزه با کرونا ویروس ۲۰۱۹ بوده‌اند مشکوک به ابتلاء به این ویروس خطرناک هستند و این امر، بحرانی جدید برای کشور چین به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشکان یا به طور شخصی خود را در خانه‌هایشان قرنطینه کرده‌اند یا تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی قرار گرفته‌اند. پس از انجام آزمایشات لازم، وجود ویروس کرونا در بدن برخی از این پزشکان تأیید می‌شود و این افراد پس از درمان، دوباره به محل کار خود در بیمارستان‌ها باز می‌گردند.

تا کنون آمار حاکی از مرگ ۶ نفر از کارکنان بیمارستان‌های سراسر کشور چین و همچنین ابتلاء شدن دو سوم کارکنان بخش ICU بیمارستان‌های ووهان به این ویروس است؛ این رخداد می‌تواند نگرانی جدیدی را برای این کشور به وجود آورد چرا که تعداد مراقبان سلامتی که به این ویروس آلوده می‌شوند روز به روز در حال افزایش است. کمبود منابع پزشکی نظیر ماسک، دستکش، لباس‌های مخصوص و دارو از جمله مهم‌ترین عواملی است که منجر به ابتلای پزشکان و خدمه بیمارستان‌ها به کرونا ویروس ۲۰۱۹ می‌شود. دولت چین از سرعت بالای انتشار بیماری خبر داده است که این امر مردم کشور را با نگرانی‌های زیادی مواجه کرده است.

کارکنان بیمارستان‌های چینی تا حدی دولت را در گسترش بیماری کرونا مسئول می‌دانند؛ این افراد از عدم ارائه خدمات کافی و لباس محافظ به مراقبان سلامت شکایت می‌کنند. پزشکان بر این باورند که کمبود نیروهای انسانی در بیمارستان‌ها باعث شده که کارکنان فعلی زمان زیادی را در تماس با بیماران مبتلا سپری کنند و همین امر منجر به انتقال ویروس از بیماران به این افراد می‌شود.

گسترش روزافزون ویروس کرونا باعث ایجاد تشویش در میان مردم شده است. افراد مبتلا به این ویروس بیش از این که به وسیله بیماری مورد آزار قرار گیرند از نظر روانی دچار مشکل شده‌اند. این افراد تصور می‌کنند که عموم مردم از آن‌ها روی برمی‌گردانند و همین امر باعث شده است که افراد مبتلا با رفتارهای پرخاشگرانه خود کارکنان مراکز بهداشتی و پزشکان را تحت فشار قرار دهند.

گروهی از روانشناسان چینی با همفکری هم به این نتیجه رسیدند که بیماران مبتلا به ویروس کرونا علاوه بر مراقبت‌های پزشکی باید از نظر روانی نیز تحت درمان قرار گیرند. روانشناسان براین باورند که باید به حرف‌ها و در دل‌های بیماران گوش دهند و از این طریق از بار عاطفی این افراد بکاهند. از طرفی، دولت کلاس‌های آموزشی زیادی را در سراسر شهرهای چین برگزار کرده است که در این کلاس‌ها موارد ضروری و نکات پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا توسط روانشناسان به مردم آموزش داده می‌شود که همین امر کاهش فشار روانی روی مردم را به دنبال دارد.

بااین حال، کشور چین با کمبود روانشناسان متخصص مواجه است یعنی به ازای هر صد هزار جمعیت تنها حدود سه روانشناس در دسترس است که این نیز یک بحران جدی برای شهروندان چینی به شمار می‌رود.

اگرچه تا کنون هیچ درمانی قطعی برای ویروس کرونا کشف نشده است، بااین حال، پژوهشگران و شرکت‌های داروسازی در تلاشند واکسن و داروهای درمان‌کننده این ویروس کشنده را به وجود آورند. متخصصان امیدوارند با قرنطینه‌های سفت و سختی که در کشور چین و سایر نقاط آلوده جهان در پیش گرفته‌اند ابزارهایی را برای مقابله با کرونا ویروس ۲۰۱۹ کشف کنند که متأسفانه پیش‌بینی شده است کشف درمان این بیماری حدود یک سال به طول انجامد.

دانشمندان با استفاده از مواد ژنتیکی مخصوص ویروس کرونا، یعنی RNA و DNA، اقدامات زیادی جهت کشف واکسن مخصوص این ویروس انجام داده‌اند. دانشمندان استرالیایی و آمریکایی روش‌های متفاوتی را برای ساخت واکسن کرونا امتحان کرده‌اند اما متأسفانه تا امروز موفق به کشف فرمول ساخت این واکسن نشده‌اند. مقامات رسمی کشور چین نیز واکسن‌های مختلفی نظیر واکسن پروتئین‌های نوترکیب را برای مقابله با ویروس کرونا مورد آزمایش قرار داده‌اند که در این روش دانشمندان پروتئین‌های سطح ویروس را آزمایش می‌کنند.

داروسازان و پژوهشگران در سراسر جهان در تلاشند با تغییر فرمول ساخت بعضی از داروهای موجود فرمول جدیدی برای ایجاد دارو به منظور درمان افراد مبتلا به کرونا ویروس ۲۰۱۹ کشف کنند. به عنوان مثال، گروهی از داروسازان آمریکایی دو پادتن ساخته شده از موش‌های واکسینه شده را با هم ترکیب کرده‌اند به این امید که پادتنی برای مقابله با ویروس کرونا به وجود آورند.

این داروسازان قصد دارند به زودی داروی ساخته شده را روی انسان‌ها آزمایش کنند و در صورت موفقیت، فرمول خود را در اختیار دولت‌ها در سراسر جهان قرار دهند. دانشمندان چینی نیز با استفاده از خون گرفته شده از افراد نجات یافته از ویروس کرونا، درمان این بیماری را مورد امتحان قرار داده‌اند که استفاده از این روش تا کنون باعث بهبود چشمگیر ۱۱ نفر از مبتلایان به این بیماری شده است. بر اساس آخرین تلاش‌های محققان، داروی ضد ویروسی remdesivir که پیش از این در درمان ابولا با شکست مواجه شده بود، توانسته نتایج امیدوارکننده‌ای را در درمان کرونا نشان دهد.

کد خبر 412379

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا ابتلا به کرونا انواع ویروس کرونا درمان کرونا کرونا ویروس چیست کرونا چیست شیوع کرونا علائم کرونا انواع کرونا واکسن کرونا انتقال بيماري کرونا آخرین اخبار کرونا تازه های پزشکی پزشك پرستار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کرونا ویروس ۲۰۱۹ بیمارستان ها ویروس کرونا کشور چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۸۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بستری‌ها در بیمارستان‌های دولتی صورت می‌گیرد، یعنی اینکه اغلب مردم به دلیل هزینه‌های سنگین درمان؛ ناگزیر به انتخاب بخش دولتی هستند و این در حالی است که شرایط ماندگاری کادر درمان در بیمارستان‌های دولتی تا حدودی سخت‌تر از بخش خصوصی است. به ناچار شاهد مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی هستیم.

آن طور که از اخبار و شواهد امر بر می‌آید، پرداختی مردم در بیمارستان‌های دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ برابر کمتر از بخش خصوصی است. پرداختی و ویزیت متخصص یا فوق تخصص در بیمارستان‌های دولتی مبلغی در حدود ۱۵ هزار تومان است، در صورتی که اگر بیمار به متخصص و یا فوق تخصص در مطب رجوع کند، حدود ۲۵۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

با توجه به پرداختی بسیار کمتر بیمارانی که به بخش دولتی مراجعه می‌کنند و با عنایت به اینکه اختلاف بسیاری در پرداختی بیماران بیمارستان‌های دولتی و خصوصی وجود دارد؛ سیاست دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که کادر درمان تمایلی به تغییر جابجایی از بخش دولتی به خصوصی را نداشته باشند.

جلیل میرمحمدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مهاجرت پزشکان و کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی را فاجعه پنهان نظام پزشکی دانست و گفت: مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی منجر به کاهش نیروی مجرب در سیستم دولتی خواهد شد و مردم بالاجبار برای دریافت خدمات درمانی به سیستم خصوصی مراجعه می‌کنند و در نتیجه پرداختی از جیب مردم بین ۱۰ الی ۱۵ برابر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه دولت باید انگیزه و مشوق‌های ماندگاری پرستاران و پزشکان در بخش دولتی را فراهم کند، اظهار داشت: امروز پرداختی کادر سلامت در برابر خدماتی که ارائه می‌دهد کافی نیست و انگیزه لازم برای ماندگاری در سیستم دولتی را فراهم نمی‌کند، از طرفی پرداختی‌های کادر سلامت نیز در سیستم دولتی به قدری با تأخیر انجام می‌پذیرد که انگیزه فعالیت از این گروه را می‌گیرد.

میرمحمدی ضمن انتقاد از اینکه پرداختی کادر درمان با تأخیر ۹ الی ۱۰ ماهه است، گفت: پرداختی کادر درمان به صورت پلکانی و مشمول پرداخت مالیات با عناوین مختلف شده است که نه تنها مشوقی برای پزشکان نیست بلکه انگیزه‌ای برای خروج هرچه سریع‌تر از سیستم دولتی خواهد شد و متأسفانه آسیب این کوتاهی‌ها در خدمات پزشکی را مردم متوسط و مستضعف خواهند دید که به ناچار در بیمارستان‌های دولتی بستری می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه دولت باید از حداکثر توان خود بهره بگیرد تا نیروی متخصص در بدنه دولتی باقی بماند، یادآور شد: امروز دولت با اتخاذ تصمیمات نادرست منجر به خروج کادر درمان از سیستم دولتی می‌شود.

میرمحمدی با اشاره به تلاش مجلس برای ماندگاری نیروی کارآمد پزشکی در بدنه دولتی، ادامه داد: در سال گذشته تلاش شد پزشکانی که دارای مطب در بخش خصوصی نیستند از پرداخت مالیات معاف شوند و طبق مصوبات مجلس ۱۰ درصد مالیات برای آنان تعیین شد، اما تاکنون موفق نشدیم خروجی این مصوبات را بگیریم، البته رئیس مجلس قول قطعی داد که در اولین فرصت این مسئله در داخل صحن علنی به گونه‌ای حل شود تا مصوبه سال گذشته مجلس، امسال نیز ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بحث کارانه باید برای پزشکانی که در غیر از مراکز استان در حال خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند، تغییر کند، یادآور شد: سیاست‌های دولت و مجلس باید به گونه‌ای باشد که مشوق یا انگیزه‌ای برای پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص شود تا در مناطق محروم و بیمارستان‌های غیر از مراکز استان‌ها خدمات ارائه دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس تاکید کرد: توجه به این مسئله برای پزشکان هیأت علمی نیز صدق می‌کند چرا که اگر پزشک متخصص هیأت علمی ما انگیزه‌ای نداشته باشد نه تنها آموزش به لحاظ کیفی آسیب می‌بیند بلکه از سیستم نیز خارج خواهد شد و عملاً ما به لحاظ کمی، عضو هیأت علمی نخواهیم داشت تا بتوانیم آموزش‌ها را ارائه دهیم.

در همین حال، همایون سامه یح یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با عنوان این مطلب که امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند، گفت: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096598 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • آجر شدن کار پزشکان قلابی در رشت