Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران صبح امروز چهارشنبه در حاشیه مراسم بهره‌برداری از زیرگذر کوی نصر، بهره‌برداری زودتر از موعد این معبر زیرزمینی را راهکاری برای کنترل و هدایت بهتر ترافیک سنگین روزهای پایانی سال دانست و گفت: معدود اقدامات باقیمانده پروژه تا پایان سال به اتمام خواهد رسید و چنانچه شرایط جوی اجازه دهد روکش نهایی آسفالت زیرگذر نیز طی همین بازه زمانی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیروز حناچی شهردار تهران در توییتر نوشت: «با هدف کنترل ترافیک روزهای پایان سال و به‌منظور رفاه حال شهروندان، فاز یک پروژه بزرگ زیرگذر کوی نصر که در مراحل پایانی است؛ با رعایت کامل اصول ایمنی از امروز برای تردد خودروها گشوده می‌شود. ان‌شاءالله تا پیش از پایان سال این پروژه به صورت کامل در خدمت مردم عزیز تهران خواهد بود.»

پروژه احداث زیرگذر کوی نصر در محل تقاطع بزرگراه‌های شهید چمران و جلال آل احمد صبح امروز با حضور پیروز حناچی شهردار تهران و انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران برای تردد خودروها گشوده شد. با بهره‌برداری از این معبر زیرزمینی، تعداد پروژه‌های به ثمرنشسته معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در سال جاری به ۹ رسید.

زیرگذر کوی نصر معبری با ۳ خط عبوری در هر یک از باندهای شمالی و جنوبی بوده و طول آن با احتساب مسیرهای دسترسی به حدود ۱۵۰۰ متر می‌رسد. متعادل ساختن خطوط ترافیکی که پیشتر در نتیجه عرض کم پل فلزی کوی نصر دچار اختلال شده بود، یکسان‌سازی حرکت در بزرگراه جلال آل احمد و انطباق آن با معابر مرتبط از مهمترین اهداف اجرای این پروژه است.

طرح این پروژه به ویژه پس از بازنگری‌های اعمال شده، نگاه ویژه‌ای نیز به مقوله ساماندهی ترافیک محلی داشته است. اصلاح هندسی مسیر ورودی به خیابان کارگر جنوبی و خیابان بیمارستان شریعتی، تامین دسترسی مسیر شمال به جنوب بزرگراه شهید چمران به مسیر غرب به شرق بزرگراه گمنام به صورت غیر همسطح و برقراری تعادل خطوط ترافیکی ورودی به خیابان گیشا از جمله کارکردهایی است که در کنار رفع گلوگاه ترافیکی پل فلزی گیشا محقق شده است.

بازفعال‌سازی این پروژه یکی از مهمترین دستاوردهای عمرانی مدیریت شهری در دوره فعلی بوده و بهره‌گیری از راهکارهای مهندسی ارزش نقش موثری در تسریع عملیات اجرایی و کاهش هزینه تمام شده آن تا ۶۰ میلیارد تومان داشته است. عملیات جمع‌آوری پل فلزی کوی نصر که قرار بود بر اساس برنامه زمان‌بندی اولیه ظرف مدت ۶۰ روز انجام شود، طی یک بازه زمانی ۲۲ روزه به سرانجام رسید و پس از آن ۸ ماه طول کشید تا مجموعه اقدامات باقی مانده به سرانجام برسد.

بهره‌برداري از زيرگذر كوي نصر بهره‌برداري از زيرگذر كوي نصر بهره‌برداري از زيرگذر كوي نصر بهره‌برداري از زيرگذر كوي نصر بهره‌برداري از زيرگذر كوي نصر کد خبر 487150 برچسب‌ها شهرداری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران زیرگذر کوی نصر بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت؛ آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی،استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) در استان درحال‌ انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رضا داودی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ با اشاره به اینکه خدمات آبرسانی در حوزه محرومیت‌زدایی‌از طریق سه حوزه استانی، ملی و پروژه‌های ذیل قرارگاه امام‌حسن مجتبی (ع) انجام‌می‌شود گفت: در سه حوزه قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در کرمانشاه و شهرستان‌های غربی آبرسانی به ۸۲۰ روستا در دست اجرا است که موضوعی بی‌سابقه بوده.

وی گفت: از مجموع طرح‌های آبرسانی به ۸۲۰ روستای که طی دوسال در دست اجرا بوده‌، ۳۲۰ روستا آماده افتتاح و بهره‌برداری است که ۲۱۰ روستای آن در قالب طرح‌های اجرایی قرارگاه امام‌حسن مجتبی (ع) و ۱۱۵ طرح نیز در قالب پروژه‌های ملی و استانی بوده است که طی یکی دو ماه آینده به بصورت رسمی به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه تا به امروز در ۳۲۰ پروژه روستایی ۶۲۵ کیلومتر لوله‌گذاری، ۱۵۳ باب مخزن، ۴۹ باب ایستگاه پمپاژ و ۴۶ حلقه چاه حفر شده است و در مجموع ۴۵ هزار نفر از نعمت آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

وی پروژه امام علی (ع) یک، در کرمانشاه را به عنوان محرومترین پروژه در این شهرستان عنوان کرد و گفت: این پروژه ۱۸ روستا را تحت پوشش دارد و تا پایان اردیبهشت‌ماه افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

داودی اضافه کرد: با اجرای این ۱۸ پروژه روستایی که تا به امروز آبرسانی به هشت روستای آن انجام گرفته و ۱۰ روستای دیگر نیز تا پایان اردیبهشت به بهره‌برداری خواهد رسید، در مجموع بیش از ۲۰۰۰ هم‌استانی که تا به امروز، هیچگونه دسترسی به آب شرب نداشتند از نعمت آب سالم بهره‌مند خواهند شد.

وی می‌گوید: پیش از این آبرسانی به این روستاها به صورت سیار انجام می‌گرفت یا مردم از چشمه‌های محلی غیربهداشتی استفاده می‌کردند که با افتتاح این پروژه از نعمت آب سالم برخوردار شدند.

کد خبر 749549

دیگر خبرها

  • ایمنی تاورکرین‌ها در پایتخت بیشتر می‌شود
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • تهیه دستورالعمل ایمنی جرثقیل‌های برجی در پایتخت
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد