Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@14:17:00 GMT

چرا در جولان "کرونا" کارکنان دورکار نشدند؟

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۴۹۶۰۰

چرا در جولان 'کرونا' کارکنان دورکار نشدند؟

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، با این حال تراکم جمعیت به خصوص در شهر تهران و احتمال شیوع ویروس از این طریق موضوعی است که اجتناب ناپذیر بوده و هر اندازه در این باره توصیه شده است همچنان شاهد جمعیت زیادی در مکان‌ها و وسایل نقلیه عمومی هستیم که خود می‌تواند احتمال درگیری افراد با ویروس کرونا را افزایش دهد، افرادی که بخش زیادی از رفت و آمد آن‌ها به دلیل حضور در محیط کار، دانشگاه و یا مدارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مورد تعطیلی دانشگاه و یا مدارس در مقاطع کوتاه تصمیم گیری‌های انجام شد، ولی در این بین مساله کاهش رفت و آمد‌ها و حداقل حضور مردم در فضای کاری مطرح است که تا حد ممکن بتوانند به طور غیر مستقیم و با حداقل حضور و برخور با یکدیگر به فعالیت بپردازند.

گرچه تعداد بسیار محدودی از سازمان‌ها بنا به شرایط خود در مورد نحوه حضور کارکنان تغییراتی در رفت آمد و ساعت کار آن‌ها ایجاد کرده‌اند، ولی دولت و البته بخش خصوصی به صورت رسمی در این رابطه تصمیم نگرفته و ابلاغیه‌ای نداشته‌اند.

این در حالی است که پیگیری از سازمان اداری و استخدامی به عنوان مسئول مربوط به وضعیت کارکنان درباره برنامه و یا پیشنهادی برای کاهش حضور کارکنان ویا دور کاری آن‌ها در رزو‌های آتی و چگونگی شرایط آن‌ها بی پاسخ ماند.

اما پرس و جوی ماجرای تغییر در ساعت کاری کارکنان در شرایط موجود از تاجی-معاون سابق حقوقی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رئیس جمهور- (سازمان اداری و استخدامی فعلی) با این توضیح همراه بود که در مقررات و قوانین مربوطه درباره نحوه حضور کارکنان در شرایط حساسی مانند وضعیت فعلی اشاره‌ای نشده است، ولی موضوع دورکاری کارکنان همواره مطرح و قابل پیگیری بوده و آئین نامه‌ای در این باره وجود دارد.

تاجی با بیان اینکه دولت می‌تواند در باره دورکاری و حداقل حضور کارکنان برای ممانعت از شیوع ویروس کرونا تصمیم‌گیری کند، افزود: این موضوع نیاز به وضع قوانین ندارد و با توجه به اختیاراتی که در قانون اساسی برای رئیس جمهوری وجود دارد وی در این‌باره می‌تواند تصمیم‌گیری کند در عین حال که شورای عالی اداری نیز که ریاست آن با رئیس جمهوری است محلی برای بررسی و اتخاذ تصمیم در این باره خواهد بود.

وی با بیان اینگه در دورکاری کارکنان می‌توانند وظایف محول شده را بدون حضور فیزیکی در محل کار و سازمان خود و با رعایت ضوابط انجام دهند، یادآور شد: هر چند در مورد تمامی مشاغل این امکان وجود ندارد، ولی در شرایط موجود و با توجه به اینکه در تراکم جمعیت احتمال شیوع این ویروس بیشتر است، برای دوره‌ای کوتاه کارمندان می‌توانند به صورت حداقل در محل کار خود حاضر شده و تراکم جمعیت را کاهش دهند.

با این وجود از تازه‌ترین اظهارات حسن روحانی-رئیس جمهوری- این‌گونه بر می‌آید که دولت برنامه‌ای برای کاهش ساعت کاری و یا دورکاری کارکنان ندارد، وی گفته کار و فعالیت در کشور باید همانگونه که در هفته‌ها و ماه‌های گذشته بوده ادامه پیدا کند، البته هر کجا جمعیت و اجتماعی هست باید همه مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی اعمال شود، مدارس، دانشگاه‌ها، کارگاه‌ها و ... همه باید مراقبت کنند و از طرفی همه باید فعالیت کنیم.

روحانی این را هم گفته که این یکی از نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان ماست که با هراس‌افکنی کشور را به تعطیلی بکشانند، پس همه باید کار کنیم، ولی مراقب هم باشیم.

این در حالی است که در حال حاضر تعداد کارکنان دولت به بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار نفر می‌رسد که رفت و آمد روزانه آن‌ها در کنار کارکنان بخش خصوصی و البته مدارس و دانشگاه‌ها حجم زیادی از جمعیت را در مکان‌ها وسایل نقلیه عمومی ایجاد می‌کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار پنومونی ایرج حریرچی محسن طاهری حسنی مبارک شیوع کرونا ویروس کرونا کرونا تجمع دورکاری کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار پنومونی ایرج حریرچی محسن طاهری حسنی مبارک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۹۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اولین نشست مجازی مدیر عامل در سال ۱۴۰۳ با کارکنان صندوق
  • تکرار برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • برگزاری مجدد کنکور سراسری در مناطق سیل‌زده زیرکوه
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد