Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،  رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: طرح نظارت بر بازار شب عید تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه دارد.

سید حسین حسینی افزود: پایش مستمر بازار بیشتر با هدف کنترل قیمت کالا‌هایی همچون شیرینی، پوشاک، منسوجات، کیف و کفش و سایر اقلامی است که در این ایام تقاضا برایشان بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: همزمان با گشت‌‏های سازمان صنعت، معدن و تجارت گشت‌های مشترک بین دستگاهی نیز همزمان ادامه می‎یابد.سامانه ۱۲۴ نیز  گزارش‎های شهروندان در خصوص تخلفات دریافت می‌‎کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر بیان کرد: بازرسان طرح تشدید نظارت بر بازار، اصناف و بسیج اصناف در طرح نظارت بر بازار مشارکت دارند، علاوه بر این، تعدادی از ناظران افتخاری نیز در این طرح همکاری می‌کنند.

تامین میوه شب عید

حسینی درباره تامین میوه شب عید هم گفت: ۳۰۰ تن سیب به سردخانه مرکز استان بوشهر حمل شده‌است و ۵۰۰ تن پرتقال هم از جیرفت به مقصد بوشهر بارگیری شده که پس از ذخیره سازی در سردخانه‎ها بنا بر اعلام ستاد تنظیم بازار، توزیع می‎شود.

او تاکید کرد: پیش بینی‌های لازم برای تامین سایر اقلام مورد نیاز مردم برای ایام نوروز از جمله برنج، شکر، گوشت مرغ و گوشت قرمز صورت گرفته و ذخیره به اندازه کافی وجود دارد.

افزایش گشت‌های نظارت

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با مقایسه بازرسی‌های صورت گرفته پیش و پس از افزایش قیمت بنزین گفت: تعداد بازرسی‌ها‎، گشت‎های مشترک و پرونده‎های متخلفان  پس از افزایش قیمت بنزین به طور میانگین ۵۱ درصد افزایش یافته‌ است.

حسینی بیان کرد: اولویت نخست رسیدگی به شکایت‎های تلفنی است که به صورت مستمر رسیدگی و نتیجه آن به شهروندان اطلاع رسانی می‌شود.

تعطیلی نمایشگاه بهاره

او افزود: اگر چه نمایشگاه بهاره مصوب شده‌ بود، اما به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا، برگزاری آن متوقف شد اما به اصناف اعلام شده از ظرفیت فروش فوق‌العاده و حراج استفاده کنند تا بخشی از نیاز‌های مردم از این محل تامین شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از افزایش مرکز‌های ارائه کالاهای شب عید مانند سیب و پرتقال خبر داد و عنوان کرد: این کار با هدف کاهش تجمع مردم و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا صورت می‌گیرد.

حسینی گفت: درباره وسایل بهداشتی مانند ماسک، ژل ضدعفونی و مایع شستشوی دست که در داروخانه عرضه می‌شود مقرر شده نظارت و بازدید لازم از مرکز‌های عرضه این کالا‌ها صورت گیرد تا محدودیتی برای تامین نیاز شهروندان پیش نیاید.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظارت بر بازار بازار شب عید بازرسی و نظارت معدن و تجارت استان بوشهر رئیس سازمان صنعت نظارت بر بازار شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۰۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!

تین نیوز

فعالان صنعت چای با انتقاد از افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده این محصول، تاکید کردند که این مساله منجر به ایجاد بحران در بازار چای خواهد شد.

به گزارش سرویس اقتصادی تین نیوز ، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیات دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند.

نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است. در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به 10 درصد را تصمیمی نادرست خواندند.

یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه به خبرنگار ما گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود. مسعود طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود. طاهری با بیان اینکه بیش از هفتاد درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد. این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده ، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • گزارش‌هایی از تخلفات مجتمع‌های بین راهی قم اعلام شد
  • آغاز طرح نظارت بر مراکز عمده توزیع لاستیک در مازندران
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود
  • آغاز طرح نظارت بر واحد‌های مشاور املاک
  • افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!