Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین- زینب زینال زاد: کرونا که وارد کشور شد همه چیز به هم ریخت. مراکز آموزشی و علمی تعطیل شدند و بسیاری از ادارات دورکاری را در دستورکار قرار دادند. بیش از هر کس دیگر کارتن خواب‌ها، معتادان و زنان آسیب دیده و کودکان کار که فعلا از سوی هیچ سازمانی حمایت نمی‌شوند در معرض تهدید قرار گرفته‌اند. لیلا ارشد در گفت و گو با خبرنگار ما خبر تعطیلی موقت خانه خورشید را اعلام کرد و گفت: «‌ مددجویان این خانه نیازمند حمایت هستند، اما نبود بسته‌های بهداشتی مانند ماسک و دستکش و الکل ما را مجبور کرد تا خانه خورشید را به طور موقت تعطیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
به گفته او تعدادی از مددجویان به کانون خانواده بازگشته‌اند و برخی هم به خوابگاه‌ها رفته‌اند.


ارشد به حضور تعدادی از مددجویان در بوستان‌ها اشاره کرد و گفت: « برخی از مددجویان به دلیل شرایط خاص در بوستان‌ها هستند و ما به شدت نگران آنها هستیم. این افراد به دلیل نداشتن آگاهی و اقلام بهداشتی مانند ماسک مستعد ابتلا به کرونا هستند و به دلیل نامناسب بودن تغذیه و رعایت نکردن موارد بهداشتی آسیب می‌بینند و به دلیل ترددشان در شهر،  قطعاً ویروس را با خود به همه جا منتقل می‌کنند.»
او در ادامه به وضعیت کودکان کار هم اشاره و عنوان کرد: « کودکان کار و خیابان در معرض دید عمومی هستند و ممکن است مورد توجه قرار گیرند، اما کودکانی که در کارگاه‌های کوچک زیرزمینی و غیرمجاز و در فضای آلوده کار می‌کنند، شرایط نامناسب‌تر و وخیم‌تری دارند و نهادهای فعال در این عرصه برای حفظ و سلامت این کودکان باید تلاش کنند.»
مدیر خانه خورشید در ادامه تاکید کرد: « تعطیلی موقت خانه خورشید به دلیل نبود اقلام و بسته‌های بهداشتی است و به محض تهیه این اقلام به اندازه مورد نیاز، درهای این خانه به روی آسیب دیدگان باز می‌شود.»

کد خبر 487167 برچسب‌ها همشهری محله منطقه ۱۲ اعتیاد - معتاد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله منطقه ۱۲ اعتیاد معتاد خانه خورشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود

عباس اهرابی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به منظور توانمندسازی و تحقق درآمد پایدار مددجویان، حق بیمه اجتماعی چهار هزار و ۱۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به سازمان تأمین اجتماعی به طور ماهیانه پرداخت می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام استان گیلان ادامه داد: بیش از ۲۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان تحت حمایت مشمول این طرح به سازمان تأمین اجتماعی طی سال گذشته پرداخت شده است.

وی با اشاره به اقدامات این نهاد برای افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای در بین مددجویان افزود: بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان اضافه کرد: بیمه اجتماعی شامل سه نوع بیمه اعم از طرح‌های اشتغال و خودکفایی در قالب صاحبان حرفه و مشاغل آزاد، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار شهری و بیمه اجتماعی مددجویان از طریق صندوق بیمه روستاییان و عشایر است.

اهرابی با بیان اینکه حق بیمه تأمین اجتماعی مددجویان، با هدف بهره‌مندی آن‌ها از مستمری بازنشستگی پرداخت می‌شود، عنوان کرد: با پرداخت حق بیمه اجتماعی، مددجویان می‌توانند از مزایای بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی برخوردار شوند.

وی، افزود: شرایط دریافت مستمری بازنشستگی برای زنان ۵۵ سال سن و مردان ۶۰ سال سن با سابقه پرداخت حق بیمه حداقل ۱۰ سال است که در سال گذشته ۲۲۳ نفر از بیمه شدگان از مزایای دریافت مستمری، بازنشستگی و مستمری برای بازماندگان و ازکارافتادگی بهره مند شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان در ادامه با بیان اینکه سال گذشته تعداد ۱۸۴ نفر از مددجویان مشمول بازنشستگی صندوق روستاییان و عشایر شدند، تصریح کرد: در حال حاضر چهار هزار و ۲۷ نفر از مددجویان روستایی مشمول طرح بیمه روستاییان و عشایر هستند که حق بیمه آنان به صورت سالانه توسط کمیته امداد مرکز به صندوق بیمه روستاییان و عشایر واریز می‌شود و طی سال گذشته حدود چهار میلیارد و پانصد میلیون تومان در این خصوص واریز شد.

وی در پایان با اشاره به اینکه در اواخر سال ۱۴۰۲ مجوز پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار تحت حمایت دیگر نیز اخذ شد، اضافه کرد: بدین منظور بیش از ۴۲۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافت.

کد خبر 6096762

دیگر خبرها

  • توزیع اقلام امدادی میان عشایر آسیب‌دیده از بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان