Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان پیشگیری از بیماریهای واگیر روسیه امروز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: بر اساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت، شمار افراد مبتلا به بیماری کرونا (COVID-۱۹) در ایتالیا، کره جنوبی و ایران در حال افزایش است.   

در بیانیه گفته شده است: در کره جنوبی، ۹۷۷ مورد ابتلا به بیماری کرونا ثبت شده که ۱۱ نفر بر اثر آن فوت شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمار افراد مبتلا به کرونا در ایران نیز به ۹۵ نفر رسیده است که ۱۵ نفر فوت کرده‌اند.

در بیانیه سازمان پیشگیری از بیماریهای واگیر روسیه همچنین گفته شده است: در ایتالیا شمار بیماران کرونا ۲۸۳ نفر گزارش شده است که ۷ نفر تاکنون مرده اند. 

«سازمان بهداشت جهانی در مورد ریسک ابتلا به بیماری کرونا در سفر به این سه کشور هشدار داده است.»      

گفتنی است چین به عنوان مبدا شیوع کرونا در جهان، به صورت شبانه روز در حال تلاش برای یافتن واکسن این بیماری است و نمونه های اولیه بر روی حیوانات آزمایش می‌شود اما هنوز کار به سرانجام نرسیده است که ساخت واکسن برای کرونای جدید به مرحله گسترده برسد چرا که روند توسعه این ویروس خیلی پیچیده تر از نمونه های قبلی است. 

علاوه بر این، ویروس کرونا یک بیماری نسبتا جدید به حساب می‌آید بنابراین خطاها در ساخت واکسن مرحله به مرحله خود را بروز می‌دهند.

در حال حاضر بسیاری از کشورها و همچنین صندوق‌های مختلف برای ایجاد واکسن تلاش می‌کنند یا بودجه‌ای به این امر اختصاص می‌دهند.

این ویروس که گفته می‌شود از خفاش به مورچه‌خوار و از آن به انسان انتقال یافته تا لحظه انتشار این خبر بیش از ۸۱ هزار نفر در جهان را مبتلا و جان سه هزار نفر را هم گرفته است.

چین با ۲ هزار و ۷۱۵ کشته بیشترین خسارت را از این بحران دیده است و کشورهای ایران، کره جنوبی،ایتالیا، ژاپن، هنگ کنگ، تایوان، فرانسه و فیلیپین از جمله ۴۳ کشوری هستند که شهروندانشان  در پی شیوع این بیماری جان خود را از دست داده اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا روسیه ایتالیا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا روسیه ایتالیا ویروس کرونا روسیه ایتالیا کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۰۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل