Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه پوربهی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: کرونا، ویروسی که این روزها گریبان گیر کشور ما نیز شده‌است اما با انجام راهکارهای تغذیه‌ای و با تقویت سیستم ایمنی می‌توان تا حدود زیادی از ابتلا به این ویروس جلوگیری کرد.

وی بیان کرد: مهمترین اصل در تغذیه برای داشتن بدنی سالم، رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی روزانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوربهی ادامه داد: کالری دریافتی هر فرد باید متناسب با نیاز شخص باشد و در این دوره از انجام رژیم های غذایی بسیار کم کالری و سخت مانند رژیم‌های با کالری کمتر از یکهزار و ۲۰۰ خودداری شود.

وی افزود: در چنین وضعیتی مصرف میوه و سبزی باید به صورت جدی رعایت شود زیرا این ۲ گروه به دلیل داشتن مقادیر فراوانی از ویتامین ها و آنتی اکسیدان‌ها به سیستم ایمنی در پیشگیری از ابتلا به کرونا کمک می‌کند.

پوربهی اظهار داشت: میوه‌های رنگی‌تر با ویتامین سی بالا مانند پرتقال، نارنگی یا انار به علاوه سبزیجات برگ سبز تیره مثل کاهو یا اسفناج انتخاب‌های خوبی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا محسوب می‎شود.

پوربهی گفت: علاوه بر این، ویتامین آ از جمله ویتامین‌هایی است که در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است و هویج و کدو تنبل نیز منابع خوبی از ویتامین آ محسوب می‌شود.  

وی گفت: اضافه کردن کدو تنبل به جای سیب زمینی به دال عدس که به ذائقه مردم استان بوشهر نیز نزدیک است یکی از راه‌‎های بهبود دریافت ویتامین آ برای افراد است.
پوربهی ادامه داد: نارنج نیز از جمله طعم دهنده‎‌های خوب غذایی است که در این فصل نیز به وفور یافت می شود و راه دیگری برای دریافت ویتامین سی و تقویت سیستم ایمنی بدن محسوب می شود.
وی یادآور شد: چای سبز و قهوه نیز به دلیل داشتن مقادیر مناسبی از آنتی اکسیدان ها به طور روزانه و در حد یک فنجان توصیه می‌شود.
این کارشناس تغذیه اظهار داشت: مغزها مانند گردو، پسته، بادام نیز به دلیل دارا بودن مقادیر خوبی از آهن و روی نقشی مهم در انجام واکنش‌ها و عملکردهای ایمنی در بدن دارند و توصیه می‌شود که حداقل یک واحد به طور روزانه مصرف شود.
وی تاکید کرد: در کنار این توصیه‌ها تاکید بسیار زیادی به مصرف آب و مایعات شده است و به طور معمول یک خانم بزرگسال روزانه به ۸ تا ۱۰ لیوان و آقایان به ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب و مایعات نیاز دارند.
پوربهی بیان کرد: مصرف مناسبی از آب و مایعات در طول روز و به طور مستمر باعث دفع بهتر ویروس‌های احتمالی از دستگاه گوارش می‎شود همچنین یکی از راه های پیشنهادی برای تقویت سیستم ایمنی و مصرف مناسب از مایعات برای کودکان تهیه معجون‎های پر کالری و مقوی است‌.
وی یادآور شد: ترکیب شیر، موز یا خرما و مغزها مانند گردو و بادام به همراه جو دوسر یک میان وعده پر کالری و تقویت کننده سیستم ایمنی برای کودکان است.
پوربهی اضافه کرد: علاوه بر این موارد، با این که مصرف مناسب از گروه گوشت و پروتئین ضامن سلامتی و ایمنی در بدن است نکته مهم، توجه به نوع طبخ آن ماده پروتئینی است.
وی گفت: گوشت یا ماهی یا تخم مرغ باید به طور کامل پخت شده و نیم پز نباشند زیرا در غیر این صورت ریسک ابتلا به بیماری کرونا افزایش می‎یابد و از مصرف غذاهای فست فود و پرچرب باید خودداری و تا حد امکان غذاها در خانه طبخ و مصرف شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا تغذیه کودکان تغذیه سالم پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تغذیه کودکان تغذیه سالم ویروس کرونا تغذیه کودکان تغذیه سالم تقویت سیستم ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D

 

به گزارش تابناک، برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه ها می شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامدهای افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • سبزی‌های بی‌نظیر برای کنترل قند خون
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز