Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: ماندن مردم در خانه و به تبع آن افزایش تقاضای مصرف خانگی و توزیع کم دلیل اصلی گران شدن قیمت گوشت است.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ اگر سری به قصابی‌ها یا میادین تره بار بزنید علی رغم ادعای بعضی مسئولین مربوطه قیمت گوشت گوسفندی کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نیست.

گوشت گوسفند بسته بندی شده‌ای که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای بدون استخوان به فروش می‌رسد بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ هزار تومان است به عبارتی قیمت گوشت گوسفندی در یکی دوهفته اخیر ۳۰ هزار تومان افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این روز‌ها به روسای اتحادیه‌ها که زنگ می‌زنیم دلایل متعددی برای قیمت‌هایی ارائه می‌دهند که متاسفانه هر سال در آستانه عید نوروز با آن مواجه می‌شویم.

گوشت گوسفندی پایه ی غذاهای ایرانی

اسفند ماه که آغاز می‌شود و طنین بوی بهار به مشام می‌رسد قیمت اقلام خوراکی و مصرفی مردم مانند پوشاک و کیف وکفش که به بهانه نو شدن و پذیرایی از میهمان متقاضی می‌یابد چند برابر می‌شود، رسم غلطی که بر خلاف سایر دنیا در ایران خیال پایان گرفتن ندارد در حالی که در بیشتر کشور‌های دنیا با آغاز سال نو قیمت‌ها شکسته و حراجی‌ها امکان خرید را برای همه اقشار جامعه بخصوص طبقه ضعیف و آسیب دیده فراهم می‌کنند. از کیف و کفش وپوشاک که بگذریم خرید برخی مواد غذایی برای دور همی‌های عید ضروری است که یکی از آن‌ها گوشت گوسفندی است که پایه غذای ایرانی به شمار می‌رود.

رستوران‌ها مشتری ندارند، گوشت نمی‌خرند
علی اصغر ملکی؛ رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو عمده‌ترین دلایل افزایش قیمت گوشت گوسفندی را در روز‌های اخیر توضیح داد و گفت: توصیه‌های بهداشتی مسوولین که مردم را به ماندن در خانه ترغیب می‌کند تقاضای خرید گوشت برای مصرف خانگی را افزایش داده است، هر چند نمی‌توان از کاهش مراجعه کنندگان به رستوران‌ها گذشت چرا که این روز‌ها رستوران‌ها بسیار کساد شده و دیگر تقاضای چندانی برای خرید گوشت ندارند. پخت و پز در منزل و تعطیلی مدارس تقاضای گوشت گوسفندی را افزایش داده از این جهت قیمت گوشت به دلیل توزیع کم و تقاضای بالا افزایش چشمگیری داشته است.
تقاضای خرید شب عید در گرانی بی تاثیر نیست
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی افزود: بسیاری از حقوق بگیران دولت اعم از کارمندان و کارگران در پایان بهمن ماه حقوق وعیدی خود را دریافت کرده ومشغول خرید شب عید هستند، تهیه مایحتاج شب عید و افزایش خرید به دلیل تعطیلات نوروز نیز عامل مهمی در افزایش قیمت کالا‌های ضروری بخصوص گوشت گوسفندی است. ویروس کرونا مردم را درخانه نگه داشته است. مسوولین و پزشکان در روز‌های اخیر به مردم توصیه کرده اند که امسال دور مسافرت عید خط قرمز بکشند و ماندن در خانه را به مسافرت ترجیح دهند، مختل شدن سفر‌های داخلی و خارجی و تعطیلی بسیاری از هتل‌ها وواحد‌های گردشگری که با کاهش تقاضای گوشت همراه بوده به افزایش تقاضای خانگی منجر شده بنحوی که این روز‌ها شاهد خرید‌های شتاب زده‌ای از سوی مردم هستیم چرا که احتمال افزایش قیمت در روز‌های پایانی اسفند ماه را می‌دهند و برای یک ماه پیش رو نیز که قرار است بیشتر در خانه باشند اقدام به خرید بیشتری می‌کنند.
جگر خریداری ندارد
علی اصغر ملکی یکی دیگر از دلایل افزایش قیمت گوشت را به عدم خرید آلایش‌های گوسفندی ارتباط داد و دراین باره اظهار داشت: جگر به عنوان یکی از آلایش‌های گوسفندی که هفته گذشته تا کیلویی ۱۲۰ هزار تومان فروخته می‌شد به دلیل عدم تقاضای خرید حتی با نصف قیمت هم به فروش نمی‌رود. امروز جگر را کیلویی ۶۰ هزار تومان به قصابی‌ها دادیم تا ۷۰ هزار تومان بفروشند، وقتی تقاضای مردم برای خرید آلایش هایی، چون جگر وکله پاچه کم می‌شود، جبران قیمت کاهش آلایش‌ها بر روی نرخ گوشت قرمز کشیده می‌شود.
صادرات پوست کاهش یافته است
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی درباره کاهش صادرات پوست گوسفندی هم گفت: متاسفانه پوست گوسفندی هم به فروش نمی‌رسد، ویروس کرونا و کاهش صادرات براین بخش هم تاثیر منفی گذاشته و صادر کنندگان دیگر تمایلی برای خرید و صادرات پوست گوسفندی ندارند.
کله پاچه را گران نخرید، قیمت‌ها نصف شد
ملکی درباره قیمت کله پاچه به عنوان یکی از آلایش‌های گوشت گوسفندی به ما گفت: با آنکه هفته‌های قبل کله پز هر دست کله پاچه را از ما ۱۴۰ هزار تومان می‌خرید، اما کاهش تقاضای خرید کله پاچه منجر به کاهش قیمت کله پاچه شده بنحوی که الان کله پاچه دستی ۸۰ هزار تومان به فروش می‌رسد، لذا لازم است مردم به این موضوع توجه کنند که خدای ناکرده مورد سوء استفاده برخی متخلفان در کله پزی‌ها قرار نگیرند و کله پاچه پخته شده را به هیچ وجه به قیمت هفته‌ها یا ماه‌های گذشته نخرند، کاهش قیمت کله پاچه حتما باید در فروش این محصول گوسفندی اعمال شود.
گرانی گوشت بی تاثیر از بارندگی و افزایش نرخ حمل ونقل نیست
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به تاثیر بارندگی‌ها و افزایش کرایه‌ها در بالا رفتن قیمت گوشت گوسفندی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشتر دام‌های مورد نیاز کلانشهرهایی، چون تهران از غرب کشور وارد می‌شود و تهران تامین کننده دام مورد نیاز مردم نیست بارندگی‌های هفته‌های اخیر در کنار گران شدن نرخ حمل و نقل هم عوامل دیگری از افزایش قیمت گوشت گوسفندی به شمار می‌روند. قرنطینه دام‌ها بعد از ورود به پایتخت هم به دلیل از بین بردن احتمالی ابتلا به ویروس کرونا نیز منجر به کاهش عرضه دام شده که قیمت گوشت گوسفندی را بالا برده است.
دنبه کیلویی چند؟
ملکی درباره کاهش صادرات دنبه و مقرون به صرفه نبودن واردات دام نیز به دانشجو چنین گفت: وجود ویروس کرونا و قرنطینه‌های احتمالی موجب کاهش تقاضای صادراتی شده است. بسته شدن مرز‌ها می‌تواند این وضعیت را تشدید کند، کاهش قیمت دنبه به دلیل عدم تقاضای کشور عراق است چرا که پیش از این بخش اعظمی از دنبه کشور به عراق صادر می‌شد، اما ویروس کرونا این بخش را هم تحت تاثیر قرار داده و بی رونقی بازار دنبه بر گردن قیمت گوشت گوسفندی افتاده است. واردات دام با ارز نیمایی که تفاوت محسوسی با ارز آزاد ندارد نیز به کندی انجام می‌شود چرا که عدم سود آوری آن مانع ایجاد تمایل برای وارد کننده شده لذا اکثر نیاز کشور از دام داخلی تامین می‌شود.
سال ۹۹ گوشت ارزان نمی‌شود
ملکی کاهش قیمت گوشت را در سال ۹۹ با این توضیح منتفی اعلام کرد و گفت: بارش‌های فراوان اخیر هر چند به نفع کشاورزی است، اما از یک بعد مانع کاهش قیمت گوشت گوسفندی می‌شود. بعد از ۲۰ فروردین ماه که به صورت طبیعی بره‌های نو باید وارد بازار شوند به دلیل اینکه رویش صحرا خوب است دامدار علاقه‌ای به فروش دام خود نشان نمی‌دهد چرا که دشت و صحرا علوفه رایگان برای بزرگ شدن بره‌های نو در اختیار دامدار قرار داده است از این جهت دامدار اشتیاقی برای فروش دام ندارد و کاهش قیمت گوشت گوسفندی منتفی می‌شود، کاهش قیمت گوشت بسته به بازار‌های صادراتی و فروش آلایش‌های گوسفندی دارد تا زمانی که جگر، پوست و کله پاچه تقاضایی ندارد بار ضرر وزیان این بخش‌ها بر دوش نرخ گوشت گذاشته می‌شود!

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گوشت قرمز گوشت گوسفندی اتحادیه گوشت کرونا ویروس بارندگی شدید گرانی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت گوشت گوسفندی کاهش قیمت گوشت افزایش قیمت تقاضای خرید ویروس کرونا هزار تومان آلایش ها کله پاچه روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت خرید شمش در حراج مرکز مبادله | خرید شمش افزایش یافت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، اصغر بالسینی با اشاره به جلسات حراج شمش از سوی این مرکز گفت: از زمان آغاز اولین جلسه حراج شمش طلا تا امروز رشد ۲۳ برابری عرضه و ۱۷ برابری در خرید شمش طلای استاندارد را شاهد هستیم.

وی ضمن اشاره به جلسات حراج شمش و سکه طلا از سوی این مرکز در جهت ایجاد تعادل در بازار عرضه و تقاضا طلا در کشور به تشریح میزان مبادلات صورت گرفته پرداخت و گفت: از زمان آغاز اولین جلسه حراج شمش طلای استاندارد توسط مرکز مبادله ایران که در تاریخ ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ برگزار شد، تا جلسه نوزدهم حراج که در تاریخ دوم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، استقبال بسیار بالایی از این جلسات صورت گرفت؛ به طوری که در اولین جلسه حراج تعداد ۱۷ شمش طلا عرضه و ۱۰ شمش معامله شد و در جلسه اخیر این حراج تعداد ۳۹۵ شمش عرضه و ۱۷۵ قطعه شمش معامله شد.

بالسینی ادامه داد: این موضوع نشان از استقبال از جلسات حراج شمش طلا دارد. در نوزدهمین جلسه حراج به میزان ۲۳ برابر بیشتر از میزان اولین جلسه، عرضه شمش صورت گرفت. علاوه بر این میزان شمش معامله شده در جلسه نوزدهم ۱۷.۵ برابر از میزان اولین جلسه حراج شمش بیشتر است.

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد | فروش ۲۶۳۶ کیلو طلا در ۱۹ حراج

وی تاکید کرد: مجموع شمش طلای عرضه شده در مرکز مبادله تا جلسه بیستم که در تاریخ چهارم اردیبهشت ماه برگزار شد تعداد ۴۱۰۰ قطعه شمش استاندارد (یک کیلوگرمی با عیار ۹۵۵) است و در مجموع، کل شمش فروخته شده در جلسات حراج این مرکز ۲۷۱۶ قطعه است.

گفتنی است؛ در بیستمین جلسه حراج شمش طلای استاندارد که روز گذشته در تالار معاملات مرکز مبادله برگزار شد، ۱۹۳ کیلوگرم شمش طلا ویژه رفع تعهد ارزی صادرکنندگان عرضه شد که در دو بخش عمده و خرد مجموعا ۸۰ کیلوگرم شمش با میانگین قیمت ۴ میلیارد و ۶۵۷ میلیون تومان، معامله و خریداری شد.

کد خبر 846976 برچسب‌ها خبر مهم قیمت طلا و فلزات گرانبها - ایران مرکز مبادله ارز و طلا

دیگر خبرها

  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • ممنوعیت فروش گوشت لاکچری در قم +فیلم
  • فروش گوشت لاکچری در قم ممنوع شد
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • آخرین وضعیت خرید شمش در حراج مرکز مبادله | خرید شمش افزایش یافت
  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳