Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@13:31:52 GMT

اتحادیه آفریقا در مرکز توجه اروپا

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۴۲۸۷

اتحادیه آفریقا در مرکز توجه اروپا

اتحادیه اروپا استفاده از شانس‌ها و فرصت‌های اقتصادی در اتحادیه آفریقا را در دستور کار و مرکز توجه خود قرار داده است. ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۲ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس شاو" آلمان در مطلبی نوشت: اتحادیه اروپا نمی خواهد تنها با بحران ها در قاره آفریقا مبارزه کند، بلکه شانس ها و فرصت های اقتصادی در این منطقه هم مورد توجه این اتحادیه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا "اورزولا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در اولین هفته عهده داری این مسئولیت مهم در اتحادیه اروپا در ماه دسامبر به اتیوپی سفر کرد و در آنجا با همتای آفریقایی خود دیدار کرد.

امروز هم قرار است نمایندگانی از اتحادیه آفریقا با رئیس کمیسیون اروپایی دیدار و گفتگو کنند.

فون در لاین در ماه دسامبر تاکید کرد که آفریقا شریکی است که اتحادیه اروپا روی آن حساب می کند. اما این اتحادیه از آفریفا چه می خواهد؟

نام های اتحادیه اروپا و اتحادیه آفریقا به نظر مشابه می رسند اما این دو تشکل از نظر قدرت و ساختار قابل قیاس نیستند.

سازمان وحدت آفریاقا با هدف ارتقای صلح، اتحاد و همکاری بین کشورهای آفریقایی در تاریخ 25 ماه می سال 1963 در آدیس ابابا پایتخت اتیوپی بنیان نهاده شده و نام این سازمان از سال 2002 به اتحادیه آفریقا تغییر یافت. این اتحادیه بر اساس نمونه اتحادیه اروپا تاسیس شد. اهداف تشکیل این تشکل صلح، امنیت و پایداری در آفریقا و استانداردهای زندگی بالاتر است.

یک مسئله در اتحادیه آفریقا این است که هر کشور آفریقایی می تواند عضو آن شود. هیچ گونه شرط سیاسی و اقتصادی برای ورود به این تشکل و مذاکرات طولانی مدت مشابه عضویت در اتحادیه اروپا برای اتحادیه افریاقا وجود ندارد.

برگزیت، بلای جان مذاکرات بودجه‌ای اتحادیه اروپااتحادیه اروپا حمله نیروهای حفتر به بندر طرابلس را محکوم کرد

البته در این میان تلاش هایی برای شروع به حرکت هماهنگ در آفریقا شکل گرفته است که بخصوص از طریق یک پروژه بزرگ موسوم به ایجاد یک منطقه تجارت آزاد آفریقا در پیش گرفته می شود. به این ترتیب این اتحادیه با تولید ناخالص ملی حدود 2.5 تریلون دلار هشتمین اقتصاد بزرگ دنیا خواهد شد. اولین قدم ها برای تجارت در یک بازار داخلی مشترک از اوایل جولای سال جاری میلادی امکان پذیر خواهد بود که البته هنوز همه کشورهای این اتحادیه این آمادگی را ندارند. راه برچیده شدن موانع تجاری با این اتحادیه همچنان دشوار و طولانی است.

این روزنامه آلمانی در بخش دیگری از این گزارش نوشت: این قاره همچنان درگیر بحران ها و مناقشاتی است که ما آن را در درگیری های لیبی، ناپایداری ها و تروریسم در ساحل آفریقا و یا نیجریه می بینیم. با این همه آفریقا برای حرکت در مسیر رو به جلو تلاش می کند.

اقتصاد این اتحادیه رشد خواهد کرد و جمعیت این قاره در دو دهه آینده احتمالا دو برابر خواهد شد و بسیاری از دولت ها و تشکل ها می خواهند در این آینده و مزایای آن شریک باشند و اتحادیه اروپا هم برای این منظور تلاش می کند.

رئیس جمهور آلمان هم در راستای این سیاست اروپا سفر 3 روزه ای را به کنیا انجام داده است.

فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپایی خواستار یک شراکت تنگاتنگ با اتحادیه اروپا بوده و تاکید می کند که این شراکت ها باید در سطوح برابر انجام شود. اما این گفته وی دقیقا چه معنایی دارد مشخص نیست.

فون در لاین می خواهد اواسط ماه مارس سال جاری میلادی یک استراتژی جدید اروپا در اتحادیه آفریاقا را معرفی کند. در پاییز امسال هم سران کشورهای اروپایی برای برگزاری نشست آفریقا-اتحادیه اروپا در بروکسل گرد هم می آیند.

کشورهای دیگر هم سرمایه گذاری در آفریقا را مد نظر قرار داده اند که از جمله این کشورها چین است. چین همچنین مشغول ساخت جاده ها، فرودگاه ها، بنادر و اتصالات ریلی در چندین کشور این اتحادیه است. چین همچنین در جیبوتی اولین پایگاه نظامی خود را می سازد.

روسیه هم در آفریقای مرکزی و ترکیه در سومالی به دنبال اعمال نفوذ بیشتر هستند.

انتهای پیام/  

R31356/P/S8,88,89/CT7 واژه های کاربردی مرتبط قاره آفریقا اتحادیه اروپا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قاره آفریقا اتحادیه اروپا قاره آفریقا اتحادیه اروپا اتحادیه آفریقا اتحادیه اروپا فون در لاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۴۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت و شنود/ به سه دلیل!

گفتم: به یارو گفتند؛ مگر قرار نبود سوئیچ ماشینت را به پسرت بدهی که ما را به فلان جا برساند چرا ندادی؟! گفت؛ به سه دلیل.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت: گفت: یکی از کارشناسان برجسته ترکیه در مصاحبه‌ای می‌گوید:

«‌ایران به اسرائیل حمله کرد و برخلاف رژیم‌های عقب‎افتاده منطقه، مردم غزه را تنها نگذاشت ولی مقامات و مطبوعات ترکیه و امیرنشین‌های عرب خفه‌خون گرفته‌اند و جانشان در می‌آید تا به ایران، آفرین بگویند و اردوغان هنوز بیانیه‌ای نداده است»!

گفتم: ایول داره! نان پدر و شیر مادر حلالش باد.

گفت: «میک والاس» نماینده ایرلند در اتحادیه اروپا هم در نشست علنی اتحادیه گفته است؛ «‌همه می‌دانند که اتحادیه اروپا در طول هفت ماه از مخرب‌ترین جنگ تاریخ، هنوز جنایات اسرائیل را محکوم و تحریم نکرده، اما بلافاصله و به اتفاق آرا ایران را به دلیل انتقام‌جویی قاعده‌مند که حتی کسی را نکشته، محکوم و تحریم می‌کند»!

گفتم: درد و بلایش بخورد وسط ملاج سران اتحادیه اروپا و سران نوکرصفت برخی از کشورهای منطقه.

گفت: «‌استفن والت‌» استاد برجسته ‌هاروارد با استناد به خیزش گسترده مردم آمریکا و اروپا علیه جنایات صهیونیست‌ها نشان داده است که دوران حاکمیت لابی اسرائیل در آمریکا و اروپا پایان یافته است و «‌جان میر شایمر» استاد بلندآوازه دانشگاه شیکاگو هم می‌گوید؛ نسل‌های جدید غرب در حال قطع پای اسرائیل از آمریکا و اروپا هستند و معتقدند که صهیونیست‌ها همواره درباره همراهی خود با مردم آمریکا و اروپا دروغ گفته‌اند.

گفتم: به یارو گفتند؛ مگر قرار نبود سوئیچ ماشینت را به پسرت بدهی که ما را به فلان جا برساند چرا ندادی؟! گفت؛ به سه دلیل.

اول آن که پسرم گواهینامه ندارد! دوم این که من اصلاً ماشین ندارم! و سوم این که اصلاً پسر ندارم!

دیگر خبرها

  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس
  • اتحادیه اروپا تیک‌تاک را به دلیل یک برنامه جدید تهدید می‌کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم