Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیفیت پایین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کیفیت خوب

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

عصر ایران؛ ماست نخورید، هنگام خواب یک پنبه آغشته به روغن بنفشه را در مقعد بگذارید، پیاز و سیب را زیاد مصرف کنید، داروی امام کاظم را تهیه کنید، غذاهای طبع گرم بخورید، فلان دعا یا ورد را بخوانید. فلان نوشیدنی را بنوشید و بسیاری موارد دیگر، این روزها به اسم طب سنتی ایرانی برای درمان کرونا توصیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیه‌های کسانی که پزشک نیستند را باور نکنید. این یک درخواست جدی از سوی جامعه پزشکی ایران است. طب سنتی به عنوان مکمل طب نوین می‌تواند به درمان بیماری‌ها از جمله کرونا کمک کند اما روش‌های این طب قرار نیست به تنهایی بیماری را درمان کند. کسی که دچار کرونا شده باید از طریق طب نوین اقدام کند.

ویروس کرونا یک ویروس هم‌خانواده آنفولانزای فصلی یا سارس و مرس است. این ویروس از طریق ذرات ویروسی معلق در هوا و بیشتر از راه تنفس اشخاص را آلوده می‌کند. آن‌هایی که ضعف جسمانی بیشتری دارند زودتر گرفتار این ویروس می‌شوند.

کرونا منجر به ترس و اضطراب شدید در جامعه شده‌است. اما این ویروس از دو ویروس مرگبار سارس و مرس ضعیف‌تر است و حتی در مرگ و میر به پای آنفولانزای فصلی نمی‌رسد. اما آنچه این ویروس را ترسناک کرده شیوه سریع و خاموش انتقال آن است که با رعایت بهداشت فردی قابل کنترل است. ترس از این بیماری می‌تواند شیوع آن را گسترش دهد. در خانه بمانید، استراحت کنید و غیر از موارد ضروری از خانه خارج نشوید. مسافرت‌ها را لغو کنید و سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید.

 

بیشتر بدانید: 

دستورالعمل ساده برای مقابله با کرونا (فیلم) چطور بفهمیم کرونا گرفته‌ایم؟ (فیلم) از وبا و طاعون تا کرونا در ایران / اعتمادالسلطنه: کاش مشهد قرنطینه می‌شد (فیلم) لینک کوتاه: asriran.com/0030D7

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۵۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور