Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@03:40:04 GMT

کمبود امکانات برای مقابله با کرونا در امریکا 

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۶۹۷۳

کمبود امکانات برای مقابله با کرونا در امریکا 

به گزارش الف، دکتر نانسی مسونیر مدیر مرکز ملی ایمن سازی و بیماری های تنفسی درمرکز کنترل و پیشگیری از بیمارها در آمریکا با شرکت در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد : ما در نهایت شاهد گسترش عمومی ویروس در آمریکا خواهیم بود، مسئله دیگر احتمال شیوع کرونا نیست بلکه مسئله اصلی زمان و تعداد افرادی است که در کشور به این بیماری مبتلا می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: مهم ترین ابزاری که دراختیار داریم مداخلات غیر دارویی است.این تدابیر شامل تدابیر فردی ، اجتماعی و زیست محیطی می شود که ابتکارات مختلف از تعطیلی مدارس تا قرنطینه های خوداختیاری و لغو همه گردهمایی ها و کنفرانس ها در اماکن عمومی و فضاهای عمومی را در بر می گیرد. 
مسونیر تصریح کرد : بسیاری از این اقدامات پیشگیرانه هستند که ما همواره در همه موارد آنها را توصیه می کنیم. اگر احساس بیماری می کنید در خانه بمانید و به سر کار یا مدرسه نروید ، دستان خود را مرتبا بشویید و موقع سرفه دهان خود را بپوشانید. 
وی همچنین با اشاره به مشکلات کنونی و تاخیر در تامین کیت های آزمایش ویروس برای ایالت ها و مراکز بهداشتی محلی گفت : از مسائلی که هم اکنون در زمینه کیت های آزمایش با آن مواجه بوده ایم ناراحت و نگران هستم. می خواهم به شما اطمینان دهم که ما امیدوار به تامین این تجهیزات و ارسال سریع آنها به مراکز هستیم. 
روز12 فوریه CDC اعلام کرد چندین کیت آزمایش ارسالی به آزمایشگاه های بهداشت عمومی در خصوص ماده معرف مشکل داشتند که موجب بروز اشتباه درکنترل و پاسخ آزمایش شد. درحال حاضر فقط 12 آزمایشگاه درخارج از CDC ، واقع درکالیفرنیا، ایلینوی ، نبراسکا ، نوادا وتنسی از قابلیت آزمایش ویروس برخوردارند. 
دکتر ژوان بارکاس مدیر آزمایشگاه بهداشت عمومی مینه سوتا با ابراز نارضایتی از تاخیر دریافت کیت های آزمایش ویروس گفت:  ما در حال تلاش هستیم تا خودمان را برای مقابله با وقوع امری اجتناب ناپذیر آماده سازیم. در صورت شیوع ناگهانی ویروس درسراسر کشور و بالاتر رفتن تقاضای آزمایش ، شرایط ممکن است به سرعت تغییر کند.
به نوشته نیویورک تایمز ، ادارات بهداشت و درمان فدرال و محلی برای کارمندان بخش مراقبت های بهداشتی و اتاق های مجهز به دستگاه تنفس در بیمارستان ها به 300 میلیون ماسک نیاز دارند. 
دوتن از مقامات بهداشتی آمریکا در مقاله ای مشترک در نیویورک تایمز اعلام کردند : در دنیایی که در برابر انتشار ویروس های کشنده و سریع الانتقالی مانند کووید - 19 از آمادگی لازم برخوردار نیست ، موثرترین شیوه برای کاهش پیامدهای همه گیری ، تمرکز بر سیستم های پشتیبان مراقبت های بهداشتی است. آمریکا و دیگر کشورهای نیمکره شمالی از قبل در معرض فصل ابتلا به آنفلوآنزا قرارداشته اند . بنابراین موجودی تجهیزات محافظتی دراین کشورها که توسط پزشکان ، پرستاران و کارکنان فوریت های پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد - اعم از ماسک های تنفسی N-95 ، دستکش ، محافظ چشم و لباس های یکبار مصرف - درحال اتمام هستند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۶۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی گفت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.
وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.
راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم گفت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.
این عضو کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.
به گفته راستینه، افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • آزمایش عمومی دستیار کوپایلت ویندوز ۱۱ موقتاً متوقف شد
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند