Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اجرای «پروژه آبرسانی به محلات عشایری» شهرستان زیرکوه که ۱۵ میلیارد تومان هزینه داشته است، حدود ۴۰۰ خانوار یعنی ۵۰ درصد از جمعیت عشایر خراسان‌جنوبی با ۴۰ هزار رأس دام از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس از زیرکوه به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری، آیین افتتاح «پروژه آبرسانی به محلات عشایری» شهرستان زیرکوه، عصر امروز با حضور استاندار خراسان‌جنوبی، رئیس سازمان امور عشایر کشور و مسؤولین محلی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان‌جنوبی در این مراسم اظهار داشت: امروز اگر امنیتی در کشور وجود دارد حاصل حضور عشایر غیور در مرزها و وفاداری‌شان به آرمان‌های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

 وی افزود: در ۴۱ سال گذشته با رویکرد نظام جمهوری اسلامی، اقدامات بزرگ و شایسته‌ای در جهت توجه به روستائیان و عشایر در اقصی نقاط کشور انجام شده است.

استاندار خراسان‌جنوبی، با اشاره به افتتاح این پروژه تصریح کرد: در سال‌های گذشته در مناطق کویری، آبرسانی با تانکر و به‌صورت سیار انجام می‌گرفت و امروز به لطف خدا و با حمایت‌های دولت، سازمان امور عشایر و تلاش‌های استانی، شاهد افتتاح این پروژه بزرگ هستیم که امیدواریم با افتتاح آن، همه محلات عشایری بتوانند از آب باکیفیت و سالم بهره‌مند شوند.

معتمدیان تأکید کرد: امیدواریم با ساماندهی وضعیت جاده‌ها، تأمین برق مورد نیاز و توانمندسازی عشایر در بخش تولید، بتوانیم به وظیفه خود در قبال جامعه عشایری استان عمل کنیم.

 وی عشایر خراسان‌جنوبی را جامعه‌ای مولد و تأثیرگذار در اقتصاد استان دانشت و گفت: امیدواریم با بسیج امکانات، خدمات شایسته‌ای به این عزیزان ارائه کنیم.

 استاندار خراسان‌جنوبی با تبیین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در راستای «توانمندسازی عشایر» استان خاطرنشان کرد: ۱۰ هزار پنل خورشیدی با یارانه‌ای که از سوی دولت پرداخت می‌شود، میان عشایر توزیع خواهد شد تا در بخش انرژی، شاهد تولید ۵۰ هزار کیلووات برق در سطح استان باشیم.

معتمدیان افزود: سال آینده همه مدارس کانکسی عشایرِ بالای ۱۰ خانوار و ۵۸ مدرسه کانکسی در سطح استان حذف می‌شود.

 وی تأکید کرد: علیرغم اینکه در شرایط تحریم و محدودیت‌های مالی قرار داریم، در خدمتگزاری به مردم شریف استان کوتاهی نخواهیم کرد.

گفتنی است با اجرای این طرح که ۱۵ میلیارد تومان هزینه داشته است، حدود ۴۰۰ خانوار یعنی ۵۰ درصد از جمعیت عشایر خراسان‌جنوبی  با ۴۰ هزار رأس دام از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام/3403/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی آب آشامیدنی عشایر جمهوری اسلامی استاندار خراسان جنوبی عشایر خراسان جنوبی بهره مند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۷۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار و ۳۰۰ قطعه زمین در خراسان جنوبی آماده واگذاری است

طالبی معاون استاندار خراسان جنوبی در نشست ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت استان گفت: همچنین در راستای اجرای ماده پنج قانون جوانی جمعیت دستگاه‌های خدمات رسان تخفیفاتی لحاظ می‌کنند که در استان هم اجرایی شده است.

وی افزود: این تخفیفات در مورد اشتراک آب و برق برای افرادی که سه فرزند زیر ۲۰ سال دارند ۵۰ درصد و افراد دارای چهار فرزند زیر ۲۰ سال، ۷۰ درصد است.

معاون استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان تاکنون ۵۷۵ مورد تخفیف و کنتور رایگان به این خانواده‌ها ارایه کرده و بیش از ۹۰ انشعاب هم در حوزه آب واگذار شده است.

وی با بیان اینکه سالمندی جمعیت عوارض، عواقب و تهدیداتی در سطح ملی دارد عنوان کرد: جوانی جمعیت فواید بسیار زیادی در بر دارد از همین رو قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به درستی مصوب و ابلاغ شد.

طالبی تصریح کرد: لازم است قانون در جای خود اعمال شود و اگر آیین نامه یا ابلاغی ذیل قوانین از سوی وزارتخانه واصل نشده، انتظار می‌رود مدیران پیگیری‌های لازم را انجام دهند جرا که وقتی قانون ابلاغ شود لازم الاجرا است.

وی گفت: تبلیغات محیطی در زمینه جوانی جمعیت اثرگذار بوده و دستگاه‌های فرهنگی باید به این موضوع توجه کنند.

معاون سیاسی، امینتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: آموزش‌های لازم در این زمینه، ضروری است و متولیان امر باید اطلاع رسانی کافی به جامعه هدف را داشته باشند، چون مردم هنوز به خوبی از قانون جوانی جمعیت مطلع نبوده لذا به دنبال حق و حقوق خود نیستند.

وی بیان کرد: در حوزه واگذاری زمین اقدامات خوب و ارزشمند انجام شده و خراسان جنوبی از استان‌های پیشرو است.

طالبی افزود: درخصوص وام‌ها امسال منابع بهتری جذب شده و امید است صف تشکیل شده برای تسهیلات فرزندآوری کاهش یابد همچنین ظرفیت خیران برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی به کار گرفته شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در مورد واگذاری زمین به خانواده‌های مشمول قانون جوانی جمعیت گفت: این اقدامات باید به شکل درست اطلاع رسانی شود، زیرا می‌تواند به عنوان تشویق مورد توجه قرار گیرد.

معاون استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: شهرداری‌ها در قانون جدید تخفیفات عوارض و پروانه ساختمانی برای خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند زیر ۲۰ سال را قائل می‌شوند که نیاز است اطلاع رسانی لازم در این خصوص انجام شود.

وی افزود: قانون مشوق‌های خوبی برای فرزندآوری وضع کرده که باید دستگاه‌های اجرایی در راستای شفاف سازی قانون و تببین ابعاد مختلف آن تلاش کنند تا حقی از مردم ضایع نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • بهره برداری از پروژه قزوین - الموت در اوایل تابستان امسال
  • امضای تفاهم نامه طرح فیبر نوری در بیرجند
  • امضای تفاهم نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • حضور خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • پیام استاندار خراسان جنوبی به مناسبت "سالروز شکست آمریکا در طبس"
  • ۲ هزار و ۳۰۰ قطعه زمین در خراسان جنوبی آماده واگذاری است