Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@11:35:46 GMT

هزار و ۲۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کرمانشاه زیر آب رفت

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۷۹۶۸

هزار و ۲۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کرمانشاه زیر آب رفت

جلیل بالایی چهارشنبه شب در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: به دنبال فعالیت سامانه بارشی در روزهای گذشته بیش از ۱۰۰ میلیمتر باران در شهرستان های شرقی استان بارید.
وی افزود: به دنبال این بارش رفته رفته با بالا آمدن آب رودخانه‌های بالادست و طغیان رودخانه گاماسیاب یک هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان‌های شرقی کرمانشاه به زیرآب رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه عنوان کرد: ارزیابی خسارت در این مناطق در دست بررسی است و پس از فروکش کردن آب میزان دقیق خسارت وارده مشخص خواهد شد.
بالایی عنوان کرد: همچنین روز گذشته شاهد آبگرفتگی شدید در سطح شهرهای، کرمانشاه، کنگاور، صحنه، هرسین، سنقر و اسلام آبادغرب بودیم که با تلاش نیروهای شهرداری ها مشکل برطرف شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه بارش ها راه یکی از پل های روستایی منطقه سرفیروزآباد را تخریب کرده است، افزود: در برخی از مناطق راه دسترسی برخی روستاها از جمله میان تنگ منصوری دچار آبگرفتگی شده که بزودی فروکش خواهد کرد.
بالایی با بیان اینکه جاده حمیل به ایلام مسدود شده است، گفت:‌ پس از بارندگی ها در این جاده احتمال ریزش کوه وجود داشت از این رو به منظور جلوگیری از آسیب به مردم این جاده با هماهنگی استانداری ایلام بسته شده بود که به زودی بازگشایی خواهد شد.
به گفته مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه، جاده های علاقه و سیمره اکنون جایگزین جاده حمیل به اسلام‌آبادغرب شده است.
به گزارش ایرنا، بارش های سیل آسایی که از بامداد سه شنبه در سطح استان آغاز و تا صبح امروز ادامه داشت به صورت میانگین منجر به بارش ۶۰ میلیمتر باران در سطح استان شد.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان بیشترین بارش ها با ۱۰۴ میلیمتر مربوط به کنگاور و کمترین میزان بارش ها با ۱۲ میلیمتر مربوط به قصرشیرین است.
در نتیجه فعالیت این سامانه، شهرهای کرمانشاه ۸۴، روانسر ۷۰، سرپل ذهاب ۳۱، اسلام آبادغرب ۸۷، سنقر ۶۰، گیلانغرب ۳۴، پاوه ۶۱، جوانرود ۵۲، صحنه ۹۶، هرسین ۹۱، ثلاث باباجانی ۲۷ و دالاهو ۶۷ میلیمتر بارش داشتند.                    

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۷۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: یکپارچه سازی اراضی استان ضروری است چرا که کشاورزی علمی بر روی اراضی خرد امکان پذیر نیست.

سید عماد شاهرخی ششم اردیبهشت در همایش روز مزرعه شهرستان سلسله و معرفی این شهرستان به عنوان قطب تولید دانه‌های روغنی، اظهار کرد: همه ما تکلیف قانونی در بحث امنیت غذایی داریم که راه رسیدن به آن تناوب است تا جهش تولید ایجاد شود و باید اصول علمی و فنی را به مزارع و بخش کشاورزی منتقل کنیم و روز مزرعه ها همین فلسفه را دارند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود تناوب را در تولیدات خود بکار گیریم، عنوان کرد: امروز شهرستان سلسله به عنوان قطب تولید کلزا معرفی شده و از سه هزار و ۵۰۰ هکتار کشت کلزای استان حدود یکهزار و ۷۰۰ هکتار متعلق به سلسله است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه سالانه چهار میلیون دلار ارز برای واردات روغن هزینه می‌کنیم، بیان کرد: باید کشور را از واردات روغن بی نیاز کنیم و در این راستا بحث یکپارچه سازی اراضی بسیار مهم است و هرکس که می تواند باید در این زمینه فرهنگ سازی کند.

شاهرخی یادآور شد: میانگین تولید گندم آبی در اراضی کشور چهار و نیم تن است در حالی که در استان پنج و نیم تن در هکتار است و یکهزار کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته
  • آخرین جزئیات سیل در یزد | بارش بی سابقه باران در تفت ‌؛ آخرین شرایط در یزد چگونه است؟
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین