Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@13:24:53 GMT

۴ انتظار از دولت

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۸۰۹۴

۴ انتظار از دولت

در بین کشورهای جهان کشوری که تقریبا ۲۰ درصد جمعیت جهان را در خود جای داده، یعنی از هر ۵ نفر در جهان یک نفر در آن جا زندگی می کند و تقریباً۲۰ درصد از اقتصاد جهان را نیز در اختیار دارد یعنی یک پنجم از GDP دنیا در آن کشور تولید می شود.
چین که سهم ۳۳ درصد در رشد اقتصادی جهان را نیز دارد، این روزها به خاطر شیوع ویروسی به نام کرونا در صدر اخبار جهان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از روزهای ابتدایی تاثیرات این ویروس به اقتصاد جهان می گذرد و امروز ما باید از چین بیاموزیم که چطور در اوج بحران با ساختن بیمارستانی فقط در ۱۰ روز قدرت توسعه اش را به رخ جهانیان می کشد، کاری که از کمتر کشوری بر می آید؛ و این هفته با ورود این ویروس به کشور ما ایران، باعث شد که بیشتر به این مهم پی ببریم.
خاطرم هست که در نمایشگاه عرب هلث بسیاری از تجار ایرانی به دلیل ورود برخی از چینی ها، سفر را کنسل کرده و یا در نمایشگاه گلفود دبی که خود اینجانب نیز شرکت کردم به ندرت شاهد چینی ها بودم که نشان از رعایت و کنترل این موضوع از جانب دولت چین است.
این شرح حال بسیاری از تجار و فعالین اقتصادی است که برای محافظت از خودشان مجبور شده اند که از سفرهای تجاری به مقاصد چین یا کشورهای دیگر صرف نظر کنند و قطعا این موضوع در صادرات ما تاثیر بسزایی خواهد داشت و با نگاهی ساده می توان فهمید که این ویروس تاثیر به سزایی در روابط تجاری ما خواهد گذاشت.
اگرچه زود است برای تصمیم گیری و به طور قطع اظهار نظر کردن اما نمی شود از تاثیرات و خسارات اقتصادی این ویروس چشم پوشی کرد.
 سقوط قیمت نفت، بورس های آسیایی که موتور رشد اقتصادی جهان به شمار می رود و اینکه ذخایر نفت آمریکا افزایش پیدا کرده نشان از تاثیر اقتصادی این ویروس دارد که در روزهای ابتدایی شاهد آن بودیم.
مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها در چین اعلام کرد در حال حاضر هیچ مدرکی دال بر انتقال این ویروس از طریق کالا ها نیست و معمولا از طریق دستگاه تنفسی است.
خسارت های اقتصادی فراگیر شدن بیشتر این ویروس نه فقط برای چین بلکه برای کشورهای دیگر و در کل اقتصاد جهانی بسیار حائز اهمیت است.
ووهان ۳۱۹میلیون گردشگر در سال میلادی گذشته داشته است که در آمدی ۳۵۷ میلیارد دلاری نصیب چین کرده است که تاثیر بسزایی در رشد اقتصادی چین و همچنین رشد اقتصادی جهان خواهد گذاشت و حال کل این شهر در قرنطینه به سر می برد.
لغو سفرهای مسافرتی، پرواز ها به چین، بسته شدن مراکز اقامتی مثل هتل ها و مراکز تفریحی تا سقوط ارزش سهام در بورس. درآمد بعضی کشور های توریست پذیر از محل گردشگران چینی تحت الشعاع قرار گرفته است.
به گزارش بلومبرگ در شیوع ویروس کرونا دولت از بانک های این استان درخواست کرد تا در رابطه با وام های بدهکار، از سختگیری خود کاسته و اهداف سودآوری را کاهش دهند.
طبق گزارش مجمع جهانی اقتصادی تاکنون حدود ۸۰ هزار نفر به ویروس کرونا آلوده شده اند و نزدیک به ۲۶۳۰ نفر جان خود را در اثر این بیماری از دست داده اند. میلیون ها چینی برای اولین بار از خانه کارهای مرتبط با ساکنان خود را انجام می دهند.
برخی شهرها تعطیل و برخی دیگر نیمه تعطیل. کارگران از شهرهای خود به محل کار باز نگشته اند و از آنجا که چین بزرزگترین شریک تجاری ما محسوب می شود قطعا در اقتصاد ما نیز تاثیر فراوان خواهد گذاشت و با کاهش صادرات نفت، کاهش ۵۰۰-۲۵۰ میلیون دلاری در ماه برای ما خواهد داشت و در بخش داخلی نیز کسب و کارهای ما دچار کسادی خواهند شد. کسب وکارهایی که یکسال چشم خود را به شب عید دوخته بودند و حال با این اوضاع رکود آنها می شویم. امثال دیگر بخش گردشگری، حمل و نقل، هتل ها، پوشاک و خیلی دیگر از اصناف تحت الشعاع قرار خواهند گرفت.
انتظارات از دولت؛
۱. اقدام عاجل، جدی و سختگیرانه برای پیشگیری از شیوع بیشتر این ویروس
۲. کنترل قیمت های اجناس ضروری مردم در این بحران
۳. اقدام برای تنفس مالیاتی برای صنوف تحت الشعاع قرار گرفته
۴. اقدام حمایتی برای واحدهای بدهکار بانکی در کسر سودهای بانکی

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1357632

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا چین ایران و چین مالیات رشد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • ایجاد بازارچه مرزی سرخس در انتظار منطقه آزادشدن
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • هیات اقتصادی کره شمالی عازم ایران می‌شود
  • هیئت اقتصادی کره شمالی راهی ایران شد
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)