Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران - با بیان اینکه مردم برای کنترل و پیشگیری از بیماری باید اقداماتی را انجام داده و از برخی کارها هم به شدت خودداری کنند، اظهار داشت: شست و شوی مداوم دست با آب و صابون، ضد عفونی سطوح و عدم تماس دست با صورت شاه کلید پیشگیری از بیماری کرونا است.

وی با بیان اینکه از دست دادن به دیگران و روبوسی برای پیشگیری از بیماری خودداری کنید و گفت: از حضور در مکان‌های پرتجمع، شلوغ و پرتردد در این ایام خودداری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امانی با اشاره به اینکه ویروس کرونا براحتی منتقل می‌شود، گفت: باید از حضور در مکان‌های عمومی که احتمال وجود ویروس هست به شدت خودداری کنیم.

وی ادامه داد: در صورت حضور در مکان های شلوغ و پرتردد، توصیه می‌شود وسایل شخصی خود را حتما ضد عفونی کنید و انجام ضد عفونی وسایل شخصی را در این ایام جدی بگیریم.

امانی به افراد توصیه کرد که از تماس دست با دهان، مخاط بینی و چشم به شدت خودداری کنند و حتما قبل از خوردن غذا دست خود را با آب و صابون بشویند.

وی با بیان اینکه باید از مصرف مواد غذایی بسته بندی نشده حتی الامکان پرهیز کنیم، تاکید کرد: با انجام اقدامات فوق می‌توان چرخه انتقال بیماری را قطع کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی افزود: اگر فردی از اعضای خانواده دچار سرماخوردگی شد با وی تماس مستقیم نداشته باشیم. بهتر است فرد مبتلا در یک اتاق جداگانه حداقل یک تا ۲ روز استراحت کند تا سیر بیماری طی شود و پیشگیری هم صورت گیرد. این افراد از وسایل مجزا در داخل خانه استفاده کنند.

امانی با اشاره به اینکه استفاده از ماسک برای همه افراد جامعه توصیه نمی‌شود، گفت: ماسک‌ها اثر پیشگیری کننده چندانی ندارند ولی افراد مبتلا یا سایرین که با آنان در ارتباط هستند باید از ماسک استفاده کنند.

وی به افرادی که مبتلا به بیماری های کرونا، سرماخوردگی و آنفلوانزا هستند توصیه کرد حتما ماسک بزنند تا ضمن جلوگیری از پخش شدن ترشحات تنفسی از انتقال بیماری به سایر افراد جلوگیری شود.

امانی اظهار داشت: هرچند بیماری کرونا شبیه سرماخوردگی یا آنفلوانزا است اما  هر سرماخوردگی به معنای ابتلا به کرونا نبوده و ابتلا به بیماری کرونا به معنی فوت این افراد نیست.

وی با اشاره به اینکه مهمترین درمان بیماری های ویروسی و درگیری‌های تنفسی استراحت است، گفت: مصرف مایعات به خصوص مایعات گرم به میزان کافی، استراحت و فعالیت نکردن مهمترین کار برای پیشگیری از این بیماری است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی افزود: افرادی که داروهای مهار کننده ایمنی بدن استفاده می‌کنند، مبتلایان به دیابت و بیماری قلبی توصیه می‌شود به هیچ وجه از منازل خود خارج نشوند.

وی گفت: اگر افرادی دچار علائم بیماری کرونا مانند تنگی نفس و تب شدید و سرفه‌های خشک شدند، به مراکز درمانی مراجعه کنند تا پس از بررسی‌ها تحت مداوا قرار گیرند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران پیشگیری از کرونا انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی در افراد می‌تواند نشانه‌هایی از ابتلا به پوکی استخوان باشد و در چنین شرایطی انجام سنجش تراکم استخوان جهت بررسی دقیق‌تر وضعیت بیمار، امری ضروری خواهد بود.

سیده زهرا میرفیضی ضمن بیان این مقدمه که علم روماتولوژی دانشی جدید و مربوط به طبقه‌بندی بیماری‌های روماتیسمی است افزود: این بیماری، با امراض مربوط به تخصص ارتوپد، متفاوت است.

وی ادامه داد: بیماری پوکی استخوان یا استتوپروز که از آن به عنوان بیماری خاموش یاد می‌شود معمولاً در خانم‌ها و بعد از سنین یائسگی شایع می‌شود و از آنجا که علائم بالینی واضحی نداشته، بیمار با عوارض پوکی استخوان که به شکل شکستگی ستون فقرات کمری و یا شکستگی گردن و استخوان ران است به پزشک مراجعه می‌کند. همچنین باید به بیماران در زمینه کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی آگاهی‌های لازم داده شود تا در صورت بروز این علائم برای انجام تراکم استخوان به پزشک روماتولوژیست، مراجعه نمایند.

دکتر میرفیضی همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری همواره بهتر از درمان است، افزود: خانم‌هایی که در معرض ابتلا به بیماری پوکی استخوان هستند، پس از انجام ارزیابی تراکم استخوان باید با توجه به سن و میزان پوکی استخوان، رژیم‌های غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D را دریافت و مصرف شیر و یا درمان‌های دارویی را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این فوق تخصص روماتولوژی ضمن تاکید بر نقش مؤثر رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم نسبت به بیماری فوق افزود: برخی بیماران مبتلا به پوکی استخوان، در مرحله شکستگی استخوان، ستون فقرات، گردن و استخوان ران قرار دارند که در این شرایط برای بیماران درمان‌های سنگین مورد نیاز است، پس بهتر است که اقدامات درمانی زودتر برای فرد آغاز شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد