Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرت الله علیرضایی دقایقی قبل در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از شب گذشته بارش برف و باران در مناطق شهری و روستایی شهرستان آوج موجب تخریب برخی از پل‌ها و مسدود شدن راه‌های ارتباطی روستایی شد.

وی بیان کرد: به علت آب شستگی و جاری شدن سیل، قسمتی از آبراه و جاده حصار به روستاهای بالا دستی تخریب شده و ارتباط حدود ۱۵ روستا قطع شده بود که بازگشایی مسیرها آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار آوج گفت: همچنین در اثر آب گرفتگی یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ به داخل آب سقوط کرده بود که خوشبختانه به کسی آسیبی نرسید و خودرو از محل حادثه خارج شد.

علیرضایی یادآور شد: به دلیل بارش برف در محورها از تردد ۵۰ دستگاه ماشین آلات سنگین که از آوج به سمت همدان تردد می‌کردند تا ساعاتی جلوگیری شد تا پس از بهتر شدن شرایط جوی به مسیر ادامه دهند.

وی بیان کرد: از عصر امروز چهارشنبه با قطع بارش‌ها، عملیات انحراف سیل و مرمت جاده هم آغاز شد و پیش بینی می‌شود تا ظهر امروز پنجشنبه این مسیرها بازگشایی شود.

علیرضایی همچنین از باز کردن دریچه سد شهدای خرقان به منظور جلوگیری از سرریز آب به جاده خبر داد.

فرماندار آوج اظهار داشت: با ۹۰ تن ماسه پاشی در محورهای برفی برای بازگشایی مسیرها اقدام شده است.

مسیر دو روستا مسدود است / ‬راه ۱۳ روستا خاکی است

علیرضایی تصریح کرد: در حال حاضر راه دو روستای این شهرستان به دلیل بارش برف مسدود شده که امروز تلاش می‌کنیم آن را بازگشایی کنیم.

وی افزود: روستا ارقا به دلیل ریزش شانه راه و برف شدید و راه روستای وروق در حال حاضر به دلیل کولاک بسته است.

علیرضایی اظهار داشت: راه ۱۳ روستای این شهرستان هم همچنان بسته است که به دلیل خاکی بودن مسیر و بارش برف و باران و ایجاد گل و لای فراوان امکان اعزام ماشین آلات نیست تا شرایط جوی بهتر شود و اکثر این روستاها هم خالی از سکنه و یا ساکنان محدودی است که آن هم با بهتر شدن شرایط بازگشایی می‌شود.

کرونا در شهرستان آوج مشاهده نشده است

فرماندار شهرستان آوج در خصوص وضعیت ویروس کرونا در این منطقه گفت: با اقدامات پیشگیرانه بهداشتی و درمانی خوشبختانه تاکنون مورد مشکوکی در آوج دیده نشده است.

وی اضافه کرد: چهار روستای این شهرستان به دلیل وابستگی‌های فامیلی با شهر قم رفت و آمد زیادی دارند که در حال حاضر این مناطق بشدت کنترل می‌شود و اطلاع رسانی لازم هم صورت گرفته تا شهروندان به نکات بهداشتی توجه کنند.

علیرضایی اضافه کرد: چند مجلس ختم هم در منطقه داشتیم که آن را را کنترل و مدیریت کردیم و خوشبختانه تاکنون موردی دیده نشده است.

وی اضافه کرد: هفته گذشته سه مورد بیمار مشکوک به کرونا داشتیم که به مراکز درمانی معرفی شدند و خوشبختانه جواب آزمایش منفی بود.

علیرضایی گفت: در روزهای اخیر به دلیل نگرانی مردم از انتشار ویروس کرونا مراجعه به مراکز درمانی بیش از دو برابر شده است.

کد خبر 4864351

منبع: مهر

کلیدواژه: آوج بارش برف انتخابات 98 ویروس کرونا انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر تعطیلی مدارس سیلاب شهرکرد گرگان بارش برف قزوین شیراز بارش باران بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۹۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا صبح چهارشنبه در میز خدمت مردم روستای خسروآباد از توابع شهر بیجار با بیان اینکه مردم این روستا شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کردند، اظهار کرد: شهید اصلانی در سال ۵۸ در درگیری با اشرار به شهادت رسید و امروز آخرین شهید این منطقه شهید امان الهی از مدافعان حرم است و این افتخار بالاتر از همه ارزش‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: برای پرورش چنین بزرگ مردانی و کسانی که در دفاع از انقلاب اسلامی جان خود را تقدیم کردند از مردم این روستا باید تقدیر کرد.

وی ادامه داد: حضور مدیران در جلسه امروز نشان از اهمیت رفع مشکلات مردم دارد و باید در راستای این مهم تلاش کرد.

زارعی کوشا گفت: اولین بار است که تمام مدیران ارشد استان در این روستا حضور دارند و امیدواریم این میز خدمت موجب رفع مشکلات این بخش و بالاخص روستای خسروآباد شود.

استاندار کردستان گفت: شهرستان بیجار قطب تولید گندم دیم در کشور است و این شهرستان در سال گذشته سه درصد تولید گندم کل کشور را برعهده داشته است و در استان کردستان هم بیشترین تولید گندم مربوط به بیجار و این بخش است.

وی گفت: یکی از موضوعات مهمی که امروز بررسی می‌شود بحث گندم و رفع مشکلات کشاورزان است و بخشی هم مربوط به حوزه وزارت نیرو است که بررسی لازم صورت خواهد گرفت.

وی خطاب به کشاورزان گفت: تمام مشکلات مورد توجه است اما اتفاق افزایش قیمت خرید گندم در این دولت اهمیت زیادی دارد و این روند ادامه پیدا می‌کند.

لزوم جذب سرمایه‌گذار در بیجار

زارعی کوشا بر لزوم سرمایه گذاری در بیجار اشاره کرد و ابراز داشت: درآمد تولید گندم جدای هزینه‌های سال بعد اگر در این شهرستان سرمایه گذاری شود بخشی از مشکلات اقتصادی این منطقه رفع می‌شود.

استاندار کردستان عنوان کرد: اگر هزینه گندم در بانک‌های بیجار سرمایه گذاری شود میزان اعتبارات افزایش می‌یابد.

وی به تولید گندم در بیجار اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار تن تولید گندم در بیجار داشتیم که از خرید گندم پنج هزار میلیارد تومان به کشاورزان پرداخت شد.

وی بر لزوم سرمایه گذاری کشاورزان در بیجار تاکید کرد و بیان داشت: لازم است تا این مهم به فرهنگ اقتصادی تبدیل شود تا سرمایه گذاران در این شهرستان سرمایه گذاری کنند.

زارعی کوشا ادامه داد: زیر ساخت‌های لازم در این شهرستان در حال انجام است و میانگین راه روستایی اسفالته ۸۴ درصد است.

وی گفت: استان کردستان درابتدای دولت سیزدهم میانگین شاخص اسفالت روستای ۶۳ درصد بود اما الان به ۷۴ درصد رسیده است که این پیشرفت خوبی بوده است.

وی تاکید کرد: بیش از ۳۷۰ کیلومتر راه ساخته شده و میانگین شاخص شهرستانی ۷۸.۵ درصد است که از میانگین استانی بیشتر است.

شاخص آسفالت راههای روستایی بیجار از میانگین کشوری بالاتر است

زارعی کوشا به آسفالت راه‌های روستایی بیجار اشاره و ابراز کرد: شاخص بیجار ۸۹.۵ درصد است و شاخص آسفالت راه‌های روستایی در بیجار از میانگین استانی بالاتر است.

وی با اشاره به اینکه برای راه‌های روستایی برنامه ریزی لازم را داریم تا روستاهای این منطقه بازسازی شوند، گفت: روستای جبرئیل، کلوچه چشمه ادینه و کهریز پیمانکار دارند و باقی روستاها این بخش در حال دیگری و انجام است.

استاندار کردستان اذعان کرد: تعداد طرح هادی اجرا شده ۵۷ روستا در شهرستان است و در دولت سیزدهم ۳۰ روستا انجام شده و ۲۵ روستا طرح هادی آن در حال انجام است.

مقاوم سازی ۶ هزار واحد مسکونی در دولت سیزدهم

وی ادامه داد: در حوزه مقاوم سازی مسکن بیش از ۶ هزار واحد مقاوم سازی شده ۲۲۰۰و احد در این دولت صورت گرفته است که معادل یک سوم این میزان است.

استاندار کردستان گفت: پوشش تلفن همراه در ۲۴۷ روستا وجود دارد که شاخص استان ۹۶ درصد است و روستاهای دارای شبکه ملی ۱۴۳ روستا هستند.

وی از ارتقای روستای خسروآباد به اینترنت ۴ جی خبر داد و گفت: تجهیزات ۴ جی و پوشش اینترنت در روستای خسرو آباد خریداری شده و تا هفته آینده راه اندازی خواهد شد.

کد خبر 6100164

دیگر خبرها

  • بارش برف در روستای تاریخی و توریستی کندوان
  • برنامه‌ریزی برای تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی اردبیل
  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • جزییات بیشتر قطع یک درخت خطرساز در روستای کیسم آستانه اشرفیه
  • پایگاه های امداد و نجات متنوع در تنگستان ایجاد شود
  • توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد
  • بارش برف و کولاک همراه با مه غلیظ در ژالانه
  • فیلمی از خروش رودخانه در روستای خانیله اندیمشک