Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری از خسارت ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه های استان لرستان خبر داد و گفت: ماشین آلات راهداری ۶ استان برای بازگشایی راه ها در حال انتقال به لرستان هستند. ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

خداد مقبلی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص آخرین وضعیت خسارت های سیل به راه های استان لرستان اظهار کرد: طی چند روز اخیر شاهد بارش باران شدید و مستمر در استان لرستان بودیم که به جهت میزان بارش، طغیان سیلاب در رودخانه ها را شاهد بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به این که قبلا  توسط سازمان هواشناسی هشدارهای لازم در این رابطه داده شده بود، اقدامات پیشگیرانه در شبکه راه های استان لرستان توسط اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای این استان صورت گرفت. بر این اساس استقرار 40 اکیپ راهداری با 400 نفر نیروی راهدار و 288 دستگاه انواع ماشین آلات راهداری انجام شده بود.

وی بیان کرد:  حجم زیاد بارش و سیلاب در چند روز گذشته باعث خسارت زیادی به شبکه راه های استان شده به طوریکه راه ارتباطی 243 روستا مسدود شد. پل های زیادی در مسیرها آسب دیده اند و 285 نقطه در مسیر دچار رانش و ریزش شده اند؛ خوشبختانه در بسیاری از این نقاط  با اقدامات به موقع نیروهای پرتلاش راهداری مصالح ریزشی و رانشی از سطح جاده های جمع آوری شده است.

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای گفت: مسیرهایی که عمدتا ریزی و رانش داشته اند، بازگشایی شده اند. در حال حاضر راه 175 روستا به دلیل به دلیل آب گرفتگی، ریزش، رانش، تخریب پل و آبراها مسدود است.

مقبلی با اعلام این که عمده این راه های مسدود شده در حاشیه رودخانه کشکان در حوزه شهرستان های نورآباد، پل دختر، الشتر و معمولان قرار دارد، اظهار کرد: به دلیل بالا بودن سطح آب در بستر رودخانه کشکان و تخریب راه های دو طرف پل های ارتباطی امکان عملیات بازگشایی در دو سه روز گذشته وجود نداشت.

انتقال ماشین آلات راهداری 6 استان به لرستان

وی با بیان این که از امروز تمام ماشین آلات برای بازگشایی راه های مسدود شده به کار گرفته می شود، اضافه کرد: تمام مسیرهای اصلی و فرعی به جز محور خرم آباد-معمولان-پل دختر باز بوده و تردد در آنها جریان دارد.

وی افزود: بر اساس هماهنگی های انجام شده ماشین آلات راهداری استان های اصفهان، تهران، بوشهر، کرمانشاه، مازندران و زنجان در حال انتقال به استان لرستان هستند.

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و جاده ای همچنین از برگزاری نشست ها و جلساتی طی دیروز و دیشب برای بازگشایی سریع تر راه های استان  لرستان خبر داد و گفت: گروهی از کارشناسان سازمان راهداری امروز در مسیرها کار بررسی میزان خسارت های سیل را انجام می دهند که بلافاصله پس از برآورد نهایی آنرا به مدیریت بحران استان لرستان و ستاد وزارت راه و شهرسازی اعلام می کنیم.

مقبلی در خصوص رقم اعلام شده 600 میلیارد تومانی خسارت سیل به راه های استان لرستان تصریح کرد: این رقم برآورد اولیه است، چراکه سطح آب بالا بوده و امکان بررسی دقیق نبود و خسارت 600 میلیارد تومانی یک تخمین بوده است.

وی ادامه داد: معتقدیم میزان خسارت سیل لرستان به راه های این استان بسیار بیشتر است، شاید میزان خسارت بالای 1000 میلیارد تومان باشد. از امروز کارشناسان در مسیرها بررسی میزان خسارت را انجام می دهند و پس از نهایی شدن اعلام می شود.

وی همچنین یادآور شد: راه برخی از روستاهای استان لرستان به دلیل آب گرفتگی مسدود شده که با فروکش آب مسیر بازگشایی می شود. برخی مسیرها به دلیل انشعاب از خرم آباد به پل دختر و تخریب راه های طرفین پل های ارتباطی، مسدود شده اند.

وی تاکید کرد: تلاش می کنیم انشالله طی روزهای آینده بیشتر راه های راه های روستایی مسدود شده استان لرستان بازگشایی شوند.

انتهای پیام/

R1012188/P/S7,81/CT1 واژه های کاربردی مرتبط راهداری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راهداری راهداری راه های استان لرستان ماشین آلات راهداری سازمان راهداری میلیارد تومانی سیل به راه میزان خسارت مسدود شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ رضا عطایی در دیدار با فرماندار شیروان با ارائه گزارشی از وضعیت آب شرب در شهر‌ها و روستا‌ها و طرح‌های در حال اجرای شهرستان شیروان گفت: در شهرستان شیروان سالانه بیش از ۱۵ میلیون مترمکعب آب از منابع آبی این شهرستان استحصال و در مخازنی با حجم ۳۲ هزار مترمکعب ذخیره سازی می‌شود و پس از گندزدایی از طریق ۱۳۰۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع در دسترس مشترکان قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به طرح‌های در حال اجرای این شهرستان افزود: برای اتمام طرح‌های ناتمام این شهرستان، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه به طرح‌های امسال نیز اشاره کرد و بیان داشت: اولین گام شرکت در سال ۱۴۰۳ اتمام طرح‌های نیمه تمام است و در تعریف پروژه‌های جدید نیز اولویت با شهر‌ها و روستا‌هایی است که مشکلات بیشتری دارند.
دولت اسماعیل زاده فرماندار شهرستان شیروان نیز در این دیدار افزود: در این شهرستان طرح‌های آبرسانی در حال اجرا را به وضوح مشاهده می‌شود و این نشان دهنده‌ی عزم راسخ شرکت آبفا برای رفع مشکلات مردم و خدمات رسانی مطلوب به آن‌ها است.
اسماعیل زاده افزود: در سال ۱۴۰۲ ما بیشترین اعتبار را به آبرسانی اختصاص دادیم و در سال جدید نیز با توجه به نیاز آبی که در شهر‌ها و روستا‌ها مشاهده می‌شود سعی خواهیم کرد همچون گذشته اعتبارات بیشتری به موضوع آبرسانی اختصاص دهیم.
شهرستان شیروان دارای ۵ شهر و ۱۳۴ روستا در مجموع، ۶۶ هزار مشترک آب دارد.

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • خسارت بارندگی به برخی جاده‌های استان بوشهر/ یک محور مسدود است
  • وارد آمدن خسارت به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ایلام
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • بازگشایی مسیر‌های جاده‌ای مسدود خراسان رضوی
  • مسیرهای جاده‌ای مسدود خراسان رضوی بازگشایی شده است
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • مسدود شدن راه پنج روستا در دیشموک بر اثر بارش‌ باران