Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (C.D.C) آمریکا به شدت در خصوص شیوع ویروس ناشناخته «کرونا» در ایالات متحده آمریکا هشدار دادند.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسئولان بخش بهداشت و درمان فدرال آمریکا بشدت هشدار دادند که ویروس جدید «کرونا» قطعاً در ایالات متحده آمریکا گسترش پیدا خواهد کرد و در همین راستا بیمارستان‌ها، ادارات و مدارس باید برای مقابله با این ویروس آمادگی‌های لازم را اتخاذ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنا به گزارش روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز»، دکتر «نانسی مسونیر» مدیر مرکز ملی ایمن‌سازی و بیماری‌های تنفسی در یک کنفرانس خبری در خصوص شیوع بیماری کرونا در آمریکا گفت: «هم‌اکنون بحث این نیست که آیا چنین چیزی (شیوع کرونا) رخ می‌دهد یا خیر بلکه بحث آن است که دقیقاً چه زمانی شیوع پیدا خواهد کرد».

وی سپس با تأکید بر این مسئله ادامه داد که شهر‌های سراسر آمریکا باید بر «اقدامات جداسازی اجتماعی» از جمله تقسیم کلاس‌ها به گروه‌های کوچکتر از دانش‌آموزان یا تعطیلی کلی مدارس برنامه‌ریزی کنند.

این پزشک آمریکایی تصریح کرد که نشست‌ها و کنفرانس‌ها باید لغو شود و ادارات نیز باید شرایطی را برای کارکنان خود فراهم آورند تا از خانه کار کنند.

دکتر مسونیر تصریح کرد: «ما از مردم آمریکا می‌خواهیم با این انتظار که این یک رخداد بدی است، با ما همکاری کنند تا برای مقابله با کرونا* آماده شویم».

علیرغم هشدار مسئولان بهداشت و درمان آمریکا در خصوص گسترش شیوع ویروس کرونا، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در سفر به هند، با کم اهمیت جلوه دادن تهدید کرونا گفت: «احتمالاً از ویروس کرونا که بخوبی در کشور ما تحت کنترل درآمده است، سؤال خواهید پرسید. افراد بسیار اندکی از کشور ما به آن مبتلا شده اند و افرادی هم که به آن مبتلا هستند، در تمامی موارد، ... رو به بهبودی هستند. همه آن‌ها بهتر شده‌اند».

با اینحال، شبکه خبری «سی‌ان‌ان» روز گذشته (چهارشنبه) گزارش داده شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در آمریکا به ۶۰ نفر افزایش یافته است.

سی‌ان‌ان نوشته که تا به حال درمان یا واکسنی برای مهار این ویروس که بیش از ۸۰ هزار نفر را مبتلا کرده و به مرگ بیش از ۲۷۰۰ نفر منجر شده کشف نشده است.

مسئولان مراکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا هشدار دادند که شیوع و گسترش ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا اجتناب‌ناپذیر است و «الکس ایزار» وزیر بهداشت و خدمات ا. نسانی ایالات متحده آمریکا نیز روز سه‌شنبه هفته جاری در جلسه سنا درباره شیوع کرونا در آمریکا گفت: «ما نمی‌توانیم مسیر ورود ویروس (کرونا) به آمریکا را مسدود کنیم و باید در این خصوص واقع‌گرا باشیم».

پیش از این نیز ترامپ روز چهارشنبه از تمرکز رسانه‌های منتقدش بر روی اخبار مربوط به ویروس «کرونا» انتقاد کرد و در صفحه توییتری خود تأکید کرد که «سی‌ان‌ان» و «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» دارند «تمام تلاششان را به کار می‌بندند تا از [ویروس کرونا]بدترین تصویر را به نمایش گذاشته و بازار‌ها را هراسان کنند.» او همچنین نوشت: «آمریکا در بهترین وضع ممکن است.»

ویروس کرونا تا کنون ۸۰ هزار نفر را در دنیا مبتلا کرده و موجب مرگ ۳۰۰۰ نفر عمدتاً در چین شده است.

با اینحال، «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته سیاست‌های ترامپ برای مقابله با این ویروس را «خجالت‌آور» و «کم‌رمق» توصیف کرد.

نانسی پلوسی گفت: «[پاسخ ترامپ به کرونا]خجالت‌آور است. او حالا پیشنهادی را مطرح کرده که برای مقابله با این ویروس بسیار ضعیف و کم‌رمق است. ما برای ایبولا ۵ میلیارد دلار هزینه کردیم.»

سیاستمداران هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه تا به حال از دولت ترامپ بابت سیاست‌هایش برای جلوگیری از شیوع کرونا انتقاد کرده‌اند، اگرچه ترامپ ادعا کرده کار مقام‌های دولت او «فوق‌العاده» بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری کرونا ایالات متحده آمریکا ایالات متحده آمریکا برای مقابله ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • هشدار جدی پزشکیان به مسئولان /بترسید از اینکه.../نیاز به گشت ارشاد مدیران نیست، در آمریکا هم می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم!
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا