Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد رضا حسینی اظهار کرد: این اولین باری نیست که با اپیدمی بیماری کرونا ویروس‌ها مواجه می‌شویم، انواع دیگر این ویروس طی دو دهه گذشته به شکل ویروس سارس در سال ۲۰۰۳ و ویروس مرس در سال ۲۰۱۲ در چین و عربستان شیوع پیدا کرده بود و امسال شاهد شیوع ویروس جدید کرونا بنام "کوید ۲۰۱۹" هستیم که با وجود سرعت بالای انتقال، میزان مرگ و میر آن به مراتب کمتر از اپیدمی سایر ویروس‌های خانواده کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این بیماری با همان علائم آنفلوآنزا از جمله تب بالای ۳۸ درجه، درد عضلانی و خستگی بروز می‌کند و مردم با وجود رعایت بهداشت فردی و مراقبت‌های پیشگیرانه نباید نگران ابتلاء به این بیماری باشند.

معاون بهداد ناجا با اشاره به این که خوشبختانه بیماری زایی کرونا ویروس جدید در افراد زیر ۱۰ سال نادر است، خاطرنشان کرد: افراد مسن، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای از جمله بیماری‌های مزمن تنفسی، بیماری‌های قلبی عروقی، افراد تحت شیمی درمانی و دیابت پیشرفته بیش از دیگران باید ملاحظات پیشگیرانه و مراقبتی را رعایت کنند.

وی به افراد دارای علائم سرماخوردگی توصیه کرد در منزل استراحت کنند و مصرف بیشتر مایعات، میوه و سبزیجات را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

حسینی همچنین توصیه کرد: مردم از ترددهای غیر ضرور در سطح شهر و مسافرت‌های بین شهری و دست دادن، روبوسی کردن اجتناب کرده و شستشوی مستمر دست‌ها با آب و صابون را مورد توجه قرار دهند.

معاون بهداد ناجا در ادامه با اشاره به در دستور کار بودن اقدامات و تمهیدات پیشگیرانه کنترل و پیشگیری از شیوع کرونا در یگان‌های ناجا تصریح کرد: خوشبختانه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی ما برای مقابله و کنترل کرونا ویروس جدید در سطح مطلوبی قرار دارد و ضمن تشدید اقدامات نظارتی و تمهیدات پیشگیرانه در خصوص بهداشت فردی و گندزدایی اماکن مختلف یگان‌های ناجا، آموزش‌های چهره به چهره به کارکنان در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 4864546

منبع: مهر

کلیدواژه: کرونا حسینی عربستان سعودی ویروس کرونا ناجا محمدرضا حسینی ویروس کرونا شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش انتخابات 98 شهر تهران قوه قضاییه دستگیری سارق محسن حاجی میرزایی محسن هاشمی نیروی انتظامی آتش نشانی تعطیلی مدارس حجت نظری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۲۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند