Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام محمدحسن زمانی با بیان این‌که امروز با شیوع بیماری کرونا در شهر قم مواجه هستیم، اظهار داشت: در زندگی انسان‌ها همواره بیماری‌ها به سراغ انسان‌ها می‌آید که در برابر بیماری‌ها نخست باید از خداوند شفاعت خواست و در گام بعدی با رعایت اصول بهداشتی و درمانی که از سوی پزشکان صورت می‌گیرد مرحله درمان را سپری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه نیز از همان زمان اطلاع از این موضوع اقدامات خود را شروع کرده است.

ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه از ۶ نهاد حوزوی تشکیل‌شده است

حجت‌الاسلام زمانی افزود: این ستاد متشکل که از ۶ نهاد مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران و خواهران، جامعه المصطفی، مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، دفتر تبلیغات اسلامی، جامعه الزهرا در کنار هلال‌احمر استان قم به‌عنوان عضو افتخاری از دو سال است تشکیل‌شده است.

وی ادامه داد: در حوادث سیل و زلزله که در دو سال اخیر گریبان برخی از استان‌های کشور را گرفت، اقدامات بسیار خوبی و قابل‌تأملی از سوی طلبه‌ها صورت گرفت.

۱۴ هزار طلبه به شکل نظام‌مند در عرصه خدمت‌رسانی فعال هستند

مسئول دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه بابیان این‌که ۱۴ هزار طلبه به شکل نظام‌مند در عرصه خدمت‌رسانی فعال هستند، افزود: این افراد کاملاً به‌صورت جهادی و خودجوش در گروه‌های مختلف اعلام آمادگی کرده و ساماندهی شده‌اند.

وی افزود: در خصوص شیوع بیماری کرونا که توسط یک بازرگان وارد ایران شده است اقدامات لازم در این زمینه در کشور شروع شد و به‌موازات اعلام این خبر ستاد حوزوی بحران و حوادث غیرمترقبه جلسات متعددی را برگزار کرده است.

حجت‌الاسلام زمانی تصریح کرد: در روز نخست ستاد بحران با دعوت از مدیریت درمان دانشگاه علوم پزشکی و مدیرعامل هلال‌احمر جلسه‌ای را تشکیل داد که ۱۶ مصوبه نیز در پی داشت.

وی ادامه داد: تعطیلی دروس حوزه‌های علمیه که با هماهنگی شورای تأمین و ستاد بحران انجام شد اولین اقدامی بود که صورت گرفت.

مسئول دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه افزود: تهیه بروشورهای بهداشتی از وزارت بهداشت و ارسال به‌تمامی مراکز حوزوی در کشور برای استفاده حوزویان و اطلاع‌رسانی به مردم دیگر اقدامی بود که از سوی ستاد صورت گرفت.

وی در خصوص سایر اقدامات صورت گرفته نیز ابراز داشت: تهیه یک سری تحلیل‌های علمی در خصوص سابقه ویروس کرونا و آسیب‌هایی که در کشور مختلف داشته و ارسال به مراکز حوزوی، دریافت مجموعه از وسایل پیشگیری و توزیع در مراکز حوزوی و فرهنگی قم، برنامه‌ریزی برای ضدعفونی کردن مراکز حوزوی، جمع‌آوری شبهات و نگرانی که در جامعه وجود دارد و تهیه پاسخ‌ها و مطالب توزیعی و ارسال این پاسخ‌ها به مراکز حوزوی جهت شبهه زدایی و شناسایی گروه‌های جهادی و اعزام آن‌ها برای پیگیری و کمک به درمان بیماران ازجمله اقدامات صورت گرفته توسط ستاد بوده است.

۱۰ روحانی در بیمارستان فرقانی به‌عنوان همراه افتخاری حضور دارند

حجت‌الاسلام زمانی تصریح کرد: روز سه‌شنبه نیز اولین گروه طلاب با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی وارد بیمارستان فرقانی شدند و از بیماران و کادر درمانی تفقد و قدرانی کردند.

وی ابراز داشت: به این افراد آموزش‌های لازم داده‌شده و علاوه بر این شب گذشته نیز ده نفر را در بیمارستان فرقانی مستقر کردیم تا به‌عنوان همراه بیماران در کنار آن‌ها باقی بمانند.

حجت‌الاسلام زمانی تأکید کرد: در بیمارستان کامکار هم اقدامات لازم صورت گرفته تا فعالان افتخاری وارد میدان شوند و علاوه بر این ۶ گروه جهادی برای حضور در بیمارستان‌ها اعلام آمادگی کردند تا در بیمارستان‌ها حاضر شوند.

وی ادامه داد: انجام مراسم دینی برای فوتی‌ها کرونا دیگر برنامه‌ای بودند که در دستور کار قرار گرفت و در خصوص تدفین شرعی این فوت‌شدگان نیز رایزنی‌های لازم صورت گرفت و در صورت وجود فوتی این فرایند طی می‌شود.

مسئول دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه خاطرنشان کرد: در داخل مرکز مدیریت حوزه با حضور برخی از معاونت‌ها کمیته مواجه با ویروس کرونا با مسئولیت معاونت پشتیبانی شکل‌گرفته که اقدامات خوبی نیز به همراه داشته است.

وی بیان داشت: کار بعدی که صورت گرفت عضویت دو نفر از مسئولان مرکز مدیریت در ستاد بحران استانداری بود و علاوه بر این امروز نیز با آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه جلسه فوق‌العاده تشکیل و دستور کارهایی مشخص به معاونت‌ها داده شد.

مسئول دفتر اجتماعی و سیاسی حوزه تصریح کرد: جلسه‌ای فوق‌العاده‌ای نیز در مرکز مدیریت برای برنامه‌ریزی و ساماندهی برای حضور طلاب جهادی و همکاری با وزارت بهداشت در پیشگیری از سرایت بیماری به دیگر افراد جامعه امروز برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ضدعفونی کردن مساجد، بسته‌بندی و توزیع اقلام بهداشتی در درب منازل و همچنین حضور طلاب در عملیات در عملیات تب سنجی مردم در ۲۵ نقطه شهر از دیگر اقدامات طلاب در این ایام است.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان تبلیغات اسلامی فوت گروه های مختلف هلال احمر استان انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی حجت الاسلام زمانی حوزه های علمیه مرکز مدیریت مراکز حوزوی صورت گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۳۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرحوزه علمیه اصفهان در نشست مدیران مدرسه علمیه حوزه علمیه اصفهان، یکی از چالش‌های پیش روی حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز علمی- آموزشی حتی دانشگاه‌ها را جذب جوانان دانست و گفت: بدانید برای خدا می‌خواهید حوزه را اداره کنید و وابسته به جایی نیستید و درصورتیکه تلاش کنید افرادی را جذب دین کنید، با احساس مسئولیت بهتری کار می‌کنید.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژادخطاب به مدیران مدارس علمیه افزود: مدرسه علمیه‌ای در اختیار ما قرار گرفته است و همه می‌خواهیم یک کار را انجام دهیم و آن ترویج دین است، همچنین باید مدنظر داشت این که کشور به روحانیون عالم و باسواد نیاز دارد و ما نیز در گوشه‌ای می‌خواهیم به وظیفه خود عمل کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان گفت: یکی از موانع رونق جذب افراد به حوزه‌های علمیه، تسهیل شدن مسیر ورود به دانشگاه‌ها و دریافت مدارک متعدد دانشگاهی با گذشت چهار سال و یا کمتر است که این افزایش ورود به دانشگاه‌های مختلف کشور بدون برنامه بلند مدت و نیازسنجی، برای آینده کشور، احساس نگرانی و خطر فراهم می‌کند.
آیت الله طباطبایی نژاد افزود: مسئله دیگری که بر آن تاکید داریم این است که در سال اول دوره طلبگی بیشتر به مسئله اعتقادی طلاب و آشنایی با قرآن کریم پرداخته شود، به دلیل این که اگر طلبه در طول مسیر از طلبگی انصراف داد علمی آموخته باشد.
عضو خبرگان رهبری، مغتنم شمردن فرصت انسان سازی را در حوزه علمیه امری ضروری بیان کرد و گفت: خداوند توفیق داده که می‌توانید انسان بسازید و این بسیار مهم است، البته سختی نیز دارد و اساتید ملزم هستند درحین تدریس، مسائل اخلاقی را نیز بیان کنند و علاوه بر آن بهتر است از همان سال اول به طلبه گفته شود هفته‌ای یک روایت حفظ کند.

دیگر خبرها

  • آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به ۹ منزل مسکونی
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • امدادرسانی گروه‌های جهادی کاشان در سیل + فیلم