Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قضایی سازمان زندانهای کشور از کانون اصلاح و تربیت تهران بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از قوه قضائیه، سیروس شیخ‌پور معاون قضایی، اجرای احکام و امور مجلس سازمان زندان‌های کشور، کیانی مشاور عالی رییس سازمان زندان‌ها ، حجت الاسلام فیروزجاهی معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها، جعفری سرپرست مجتمع قضایی شهید فهمیده، نقی زاده معاون دادستان ناحیه ۲۹ نوجوانان و منصوری معاون قضایی اداره کل زندان‌های استان تهران با حضور درکانون اصلاح وتربیت تهران در خصوص ساماندهی وضعیت مددجویان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون قضایی سازمان زندانهای کشور گفت: یکی از مهمترین اولویت های سازمان زندان ها که مورد تأکید رئیس معزز قوه قضائیه و رییس سازمان زندانها می باشد انجام اقدامات و پیگیری های لازم در خصوص ساماندهی مددجویان و کاهش جمعیت کیفری زندان ها می باشد.

وی افزود: بخشی از ورودی های زندان های استان را متهمان با اقامت های کمتر از ۱۰ روز تشکیل می دهند که با توجه به مدت کوتاه ماندگاری آنان، عملاً انجام هر گونه برنامه اصلاحی و تربیتی را نمی توان برای آنان درنظر گرفت و شعبات دادسرا می بایست در راستای اجرای دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری زندان ها تمهیدات لازم در این خصوص اتخاذ نمایند تا منبعد متهمین با قرار وثیقه و کفالت که توانایی ارائه کفیل و وثیقه را دارند به زندان ها معرفی نگردند.

شیخ پور تأکید کرد: ملاقات حضوری و هدفمند قضات با مددجویان، پذیرش قرارهای کفالت و یا وثیقه و نیز اعطای مرخصی های پایان حبس و آزادی مشروط، و همچنین استفاده از دیگر ظرفیت های قانونی همچون تعلیق و تعویق مجازات و پذیرش اعسار محکومین مالی در راستای کاهش جمعیت کیفری زندانها لازم است که در دستور کار مسؤولین قضایی استان قرار گیرد.

وی همچنین خواستار رسیدگی به وضعیت متهمان تحت قرار شد و اظهار داشت: رسیدگی به وضعیت قضایی مددجویان تحت قرار و بلاتکلیف، می بایست در کمترین زمان ممکن انجام گیرد تا مددجویانی که توانایی تودیع وثیقه ندارند زودتر تعیین تکلیف گردند.

شیخ پور در پایان یادآور شد: این رویکرد مهم باعث می شود فقط مجرمین حرفه ای و سابقه دار در زندان نگهداری و باز اجتماعی شوند، کاهش جمعیت کیفری را نیز به دنبال خواهد داشت و در نتیجه فرآیند بازاجتماعی نیز با کیفیت مطلوب تری انجام می شود.

مدیرکانون اصلاح وتربیت ضمن قدردانی از بازدید کنندگان گفت: خوشبختانه تعامل مؤثر و دو سویه میان مددجویان  کانون و مراجع قضائی وجود دارد و مرتفع کردن مشکل قضایی مددجویان نیز روزانه توسط مددکاران و همکاران اجرای احکام رصد و در کمترین زمان ممکن بررسی و پیگیری می شوند و امیدواریم با اجرای بخشنامه جدید، شاهد کاهش چشمگیر جمعیت کیفری باشیم.

شمس زارع همچنین گزارشی از وضعیت موجودکانون ارائه کرد و گفت: اجرای مطلوب دستورالعمل کاهش جمعیت کیفری زندان ها در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مورد تأکید ریاست محترم قوه قضائیه می‌باشد که خوشبختانه در استان، قضات و مسئولین قضایی تعامل خوبی با کانون اصلاح وتربیت در این زمینه دارند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: قوه قضائیه قوه قضاییه زندان کاهش جمعیت کیفری زندان ها کانون اصلاح وتربیت سازمان زندان ها کانون اصلاح معاون قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره

در سال گذشته ۱۲۰ وکیل نیکوکار خدمات قضایی، معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان به بیش از ۳۰۰۰ مددجوی البرزی ارائه کردند. - اخبار استانها -

 طاهره شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج، با اشاره به اینکه کانون وکلا دادگستری البرز و مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان نقش بسیار مهمی در حل مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد دارند، اظهار داشت: در سال گذشته 120 وکیل نیکوکار خدمات قضایی، معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان به بیش از 3000 مددجوی البرزی ارائه کردند.

رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد از راه‌اندازی میز خدمت حقوقی در این نهاد خبر داد و گفت: در سال 1402 در راستای این طرح، وکلای نیکوکار در دفاتر و مراکز کمیته امداد امام خمینی (ره) استان حضور یافته و به 450 مددجوی مورد حمایت البرزی خدمات مشاوره حقوقی ارائه کردند.

وی با اشاره به اینکه مشاوره‌های حقوقی و خانواده نقش بسزایی در پیشگیری از وقوع مشکلات و ایجاد نابسامانی‌های اجتماعی در جامعه دارد، افزود: توسعه ارائه خدمات قضایی و آموزشی رایگان به مددجویان کمیته امداد (ره) جز برنامه‌های این نهاد است که می‌تواند نقش بسیار مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و پرونده‌های قضایی داشته باشد.

شهبازی با قدردانی از وکلای دادگستری البرز و مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان به لحاظ تعامل و همکاری خوب با این مجموعه، گفت: کانون وکلا و مرکز مشاوران قوه قضاییه با توجه به نقش آن مجموعه در محاکم قضایی نقش بسیار مهمی در حل مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد (ره) دارند چرا که بسیاری از مددجویان به لحاظ مشکلات اقتصادی موجود توان پرداخت حق وکالت را ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • کاهش حجم پرونده‌های قضایی با اصلاح قوانین
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • کاهش فواصل بهداشتی واحد‌های دامی از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون/ افزایش ۴۹ درصدی کشف موادمخدر