Web Analytics Made Easy - Statcounter

چنگلوایی به اقدامات جهاد کشاورزی خوزستان جهت مقابله با هجوم ملخ ها به مزارع اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در شهرستان هندیجان شاهد هجوم ملخ ها بوده ایم.

«کیخسرو چنگلوایی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، به اقدامات جهاد کشاورزی خوزستان جهت مقابله با هجوم ملخ ها به مزارع اشاره کرد و گفت: با توجه به گزارشاتی که از قبل داشتیم، پیش بینی می شد که در این ماه با هجوم ملخ ها مواجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان جهاد کشاروزی خوزستان با بیان اینکه از طریق کشورهای خارجی همچون عراق، عربستان و کویت و در کشور این امکان وجود داشت که با هجوم ملخ ها مواجه شویم افزود: همچنین استان هایی همچون هرمزگان، بوشهر و فارس نیز دچار این آفت شدند.

 

وی با اشاره به اینکه اولین گزارش هجوم ملخ ها را در هندیجان شاهد بودیم اضافه کرد: یک سری اقدامات اولیه برای مقابله با این آفت در حال انجام است که از جمله می توان به آماده سازی باندهای فرودگاه، خرید سم پاش و سم، تشکیل 17 اکیپ رصد و پایش و بازدید میدانی از کارها است.

 

چنگلوایی با بیان اینکه با این اقدامات نمی توان از هجوم ملخ ها جلوگیری کرد اذعان داشت: دلیل این امر این است که ملخ ها پرواز می کنند ولی در هر محلی که مستقر می شوند جهت از بین بردن ملخ ها، سم پاشی انجام خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه از شنبه سم پاشی هوایی آغاز می شود عنوان کرد: البته این اقدام در مناطق که مشکل توپوگرافی داریم همچون دره ها سم پاشی هوایی امکان پذیر نیست ولی در مناطق که دشت هست این امکان وجود دارد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه سعی می کنیم مثل سال گذشته که اجازه ندادیم مزارع دچار مشکل شوند امسال هم اقدامات لازم را انجام می دهیم تصریح کرد: باید توجه داشت که برای کنترل و مبارزه با این آفت و رصد، پایش و امکانات لازم نیازمند همکاری همه دستگاه ها هستیم.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: هجوم ملخ ها خوزستان هجوم ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۶۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • اعزام ۱۴ هزار خوزستانی زائر اولی به مشهد در دولت سیزدهم
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • انجام اقدامات لازم برای تأمین اراضی طرح نهضت ملی مسکن