Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@20:41:13 GMT

کمون کرونایی را جدی بگیرید

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۶۷۵۳

کمون کرونایی را جدی بگیرید

آفتاب‌‌نیوز :

محمد جمالیان در گفت‌وگوی ویژه خبری شب گذشته شبکه آفتاب، با بیان اینکه کل استان را درخصوص بیماری کرونا رصد می‌کنیم، افزود: در حال حاضر در ساوه و دلیجان باید بیشترین مراقبت‌ها انجام شود، در محلات و آشتیان هم نمونه‌های مشکوکی بوده اند که اکثرا منفی شدند.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر باید دوره کمون این بیماری را بگذرانیم، افزود: دوره کمون این بیماری دو تا 14 روز است، بر این اساس نباید به کنترل وضعیت موجود مغرور شویم و احساس کنیم که بر بیماری مسلط شده‌ایم چرا که با توجه به اینکه این بیماری دوره کمون دارد ممکن است در حال گذران دوره کمون باشد و کسانی به آن مبتلا شده باشند اما چون علامتی مشاهده نمی کنند حس کنند وضعیت خوبی دارند، در حالی که بدون اینکه خود بدانند، در حال انتشار ویروس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالیان اظهار کرد: با توجه به این مهم، ممکن است در یک روز پیک شدید بیماری را شاهد باشیم به همین دلیل است که اصرار داریم مردم در خانه بمانند و رعایت‌های لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه مراسم‌هایی چون عروسی و عزاداری مکان‌های بسیار مناسبی برای انتشار ویروس هستند، از مردم خواست با توجه به شرایط موجود و برای جلوگیری از انتشار ویروس این بیماری، مراسم عروسی را به تعویق بیندازند و از رستوران‌دارها نیز خواست برای لغو مراسم با مردم در این خصوص همکاری کنند.

جمالیان با بیان اینکه در خصوص مراسم عزاداری نیز با توجه به اینکه فرهنگ همنوع دوستی در جامعه ما وجود دارد، مردم هزینه این مراسم را صرف امور خیریه کنند.

وی اظهار کرد: معمولا افراد مسن بیشتر در نمازهای جماعت شرکت می‌کنند. از مردم می‌خواهیم در صورت شرکت در نماز جماعت از سجاده و مهرهای مشترک استفاده نکنند و تا حد ممکن نماز را فرادا بخوانند تا در نهایت وضعیت این بیماری در استان کنترل شده باقی بماند.

جمالیان درخصوص تامین ملزومات و تجهیزات برای کادر درمان استان گفت: براساس دستورالعمل کشوری ماسک‌های N95 برای همه افراد نیاز نیست و به جز کادر درمانی بیمارستان خوانساری نیازی نیست دیگر کادر درمانی از آن استفاده کنند، ولی در مجموع ماسک معمولی روز چهارشنبه در کل استان توزیع شده و تهیه کیت‌های محافطتی برای بیمارستان خوانساری حتما انجام می‌شود.

وی افزود: بیمارستان سینا اراک اعلام کرده که توانسته است لباس‌های محافظتی مورد استفاده در بخش قرنطینه را تولید کند و حدودا روزی 30 عدد از این لباس‌ها تولید می شود. قرار شده این لباس ها به بیمارستان آیت الله خوانساری اراک اهدا شود. در روزهای بعد نیز ماسک و مواد شوینده و الکل توزیع خواهد شد، البته قرار شده تمامی این تولیدات در اختیار وزارتخانه قرار بگیرد و از این طریق بسته به بحرانی بودن استان‌ها بین آنها توزیع شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا دوره کمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۶۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای بدن شما چند سال دارند؟

دیجیاتو نوشت: پژوهشگران در پژوهشی به این نتیجه رسیده‌اند که ترکیب آزمایش خون با هوش مصنوعی برای تعیین سن زیستی اعضای بدن می‌تواند به پیش‌بینی بیماری‌هایی مانند آلزایمر کمک کند.

پژوهشگران آمریکایی در یک مطالعه دریافتند افرادی که اعضای آن‌ها سریع‌تر از باقی بدن‌شان پیر می‌شود، ریسک بالایی برای توسعه بیماری در آن عضو در عرض ۱۵ سال دارند.

این پژوهشگران با استفاده از یادگیری ماشینی به بررسی سطح پروتئین‌های خون انسان پرداختند. آن‌ها روی ۱۱ عضو یا بافت بدن متمرکز شدند: مغز، قلب، ریه، کلیه، کبد، پانکراس، روده، سیستم ایمنی، عضلات، چربی و عروق.

تیم پژوهشی برای تمرین‌دادن الگوریتم هوش مصنوعی سطح تقریباً ۵٬۰۰۰ پروتئین را در خون ۱٬۳۹۸ بیمار سالم یک مؤسسه پژوهشی آلزایمر بررسی کردند. این افراد از ۲۰ تا ۹۰ سال سن داشتند، اما غالباً در سنین میانی تا پیری بودند.

پژوهشگران پروتئین‌هایی را که ژن‌های آن‌ها در یک عضو چهار برابر فعال‌تر از اعضای دیگر بود، مشخص کردند. آن‌ها به این ترتیب ۸۵۸ پروتئین مخصوص عضوها پیدا کردند و الگوریتم خود را طوری آموزش دادند که سن فرد را براساس آن‌ها تخمین بزند.

با این روش، آن‌ها آزمایش خونی توسعه دادند که سن زیستی یک عضو را در یک فرد ظاهراً سالم تخمین می‌زند. این سن نشان می‌دهد که ریسک بیماری در عضو مرتبط چقدر است.

پژوهشگران الگوریتم هوش مصنوعی خود را روی آزمایش خون ۵٬۶۷۶ نفر استفاده کردند. تقریباً ۲۰ درصد از این افراد پیری بسیار شدیدی در یک عضو و ۱٫۷ درصد پیری در چند عضو داشتند. پژوهشگران می‌گویند پیری سریع یک عضو می‌تواند ریسک مرگ را ۲۰ تا ۵۰ درصد افزایش دهد.

تشخیص بیماری‌های زوال عقل در مراحل آغازین می‌تواند کارایی روش‌های درمانی را بسیار بالا ببرد.

ارتباط سن اعضای بدن و ریسک ابتلا به بیماری

طبق یافته‌های این مطالعه، در بیمارانی که دچار پیری زودرس قلب بودند، احتمال توسعه نارسایی قلبی ۲۵۰ درصد بیشتر بود. از طرف دیگر، پیری سریع مغز و عروق می‌توانست نشانه‌ای از پیشرفت بیماری آلزایمر باشد. قدرت این پیش‌بینی از بهترین نشانگرهای زیستی مبتنی بر خون موجود بهتر بود.

بیماری‌هایی که زوال عقل ایجاد می‌کنند، مانند آلزایمر، می‌توانند دهه‌ها پیش از ظهور اولین نشانه‌ها، در مغز آغاز شوند. بسیاری از درمان‌های جدید تنها در مراحل ابتدایی بیماری آلزایمر کارآمد هستند. درنتیجه، روش‌هایی ساده که بتوان با استفاده از آن‌ها بیماری‌ها را در مراحل اولیه توسعه تشخیص داد، اهمیت بالایی دارند.

به این ترتیب، نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که بررسی آزمایش خون با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی پنجره‌ای برای پی‌بردن به اتفاقات درون بدن ایجاد می‌کند.

قدم بعدی پژوهشگران این است که آزمایش خون خود را روی ۵۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ نفر دیگر بررسی کنند. تکرار این نتایج می‌تواند ثابت کند که نظارت بر سلامت اعضای ظاهراً سالم به‌صورت تکی می‌تواند راهی مطمئن برای شناسایی اعضای دچار پیری زودرس باشد. شاید حتی بتوان افراد را پیش از بیمارشدن درمان کرد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) بیماری‌های خاموش، اما کشنده!
  • این محرک‌ها بیماری آسم را تشدید می‌کنند
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟