Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پیرحسین کولیوند، رییس سازمان اورژانس کشور در خصوص اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با ویروس کرونا گفت: سازمان اورژانس کشور تیم‌های عملیات ویژه خود را در قالب ۵۰ تیم تخصصی با تجهیزات ویژه جهت پیشگیری این ویروس در حالت آماده‌باش قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تیم های عملیاتی به محض اعزام به محل، پس از مشاهده افراد مبتلا به ویروس کرونا نسبت به ضد عفونی فرد اقدام کرده و سریع او را به مراکز درمانی که برای این منظور اختصاص داده شده است، منتقل می کنند.

کولیوند افزود: تمام اعضای تیم عملیات حفاظت ویژه اورژانس، از تجهیزات پیشرفته استفاده می کنند که این هم برای محافظت فردی خودشان و هم برای مراقبت جامعه از تکثیر ویروس کرونا برنامه ریزی شده است. هر فردی که مشکوک به ویروس کرونا باشد و تیم حفاظت فردی در فرایند امدادرسانی به ایشان قرار گرفته باشد، اعضای خانواده وی نیز به مراکز درمانی منتقل می شود و تحت آزمایش های مربوطه قرار می گیرند.

رییس سازمان اورژانس ضمن تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی اعلام کرد: در هر استان بیمارستان هایی برای پذیرش افراد مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا اختصاص داده شده است که به صورت کامل آماده خدمت رسانی می باشد.

کولیوند افزود: ۸۰ درصد از مبتلایان به ویروس کرونا به صورت سرپایی درمان می شوند و ۲۰ درصد ممکن است که نیاز به انتقال به مراکز درمانی داشته باشند. تمام آمبولانس های خصوصی که در برای انتقال بیماران مشکوک به کرونا فعالیت می کردند، فعالیت هایشان محدود و بعضا قطع شد و خدمت رسانی صرفا از طریق تیم های تعیین شده امدادرسانی صورت می گیرد.

رییس سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: برای اطلاع رسانی و پاسخ دهی به مردم عزیز در خصوص ویروس کرونا، شماره تلفن ۱۹۰ در دسترس است و مهم است که از شماره ۱۱۵ استفاده نشود. چرا که اورژانس کشور همچنان امدادرسانی به نیازمندان را مثل گذشته انجام می دهد و تماس در خصوص کرونا با شماره ۱۱۵ موجب کند شدن خدمت رسانی خواهد شد و هر شخصی در خصوص ویروس کرونا نیاز به راهنمایی یا امدادرسانی دارد می تواند با شماره ۱۹۰ تماس بگیرد.

در پایان کولیوند ضمن بیان این مطلب که مردم اطلاعات موثق را از طریق رسانه های معتبر کشور دریافت کنند و به مطالب بدون پشتوانه علمی در فضای مجازی توجه نکنند، ادامه داد: شست‌وشوی مرتب و مکرر دست‌ها ۲۰ تا ۳۰ ثانیه با مایع دستشویی می‌تواند تکثیر بیماری کرونا را در کشور کاهش دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس اورژانس سازمان اورژانس ویروس کرونا اورژانس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۹۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب

آفتاب‌‌نیوز :

به طور کلی باید بدانید که کافئین باعث خشک شدن بدن می‌شود و چربی را از بین می‌برد و از آنجایی که قهوه بالاترین میزان کافئین را دارد، مصرف مداوم و روزانه قهوه باعث خشک شدن قلب دوم بدن یعنی کبد می‌شود؛ به همین دلیل عده زیادی برای از بین بردن کبد چرب خود شروع به مصرف قهوه می‌کنند.

بعد از مصرف قهوه کبد می‌تواند متابولیسم تخلیه و سوزاندن چربی را شروع کند. برای کبد چرب تنها پیشنهاد می‌شود که یک ساعت پیش از خواب شب خورده نشود و به جز این مورد، نکته دیگری در این اساس وجود ندارد.

از مضرات خوردن قهوه در شب می‌توان به بهم ریختگی ساعت خواب، بهم ریختگی نظم ترشح هورمن و اختلال در کارکرد غده هیپوفیز اشاره کرد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • اعزام بیمار قلبی از سلماس به ارومیه با بالگرد اورژانس هوایی
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • رئیسی در نشست خبری با رئیس جمهور سریلانکا: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • رئیسی: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • وست هم آماده برای انتقال خولین لوپتگی؛ هانسی فلیک گزینه جایگزین
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!