Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیانوش جهانپور سخنگو و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در پاسخ به سوالات اصحاب رسانه درباره مبنای انتخاب بیمارستان‌ها برای قرنطینه اظهار کرد: به هیچ وجه به اینگونه نیست که یک بیمارستان برای قرنطینه انتخاب شود و با توجه به دسترسی مردم از لحاظ جغرافیایی بیمارستان‌های معین از شمالی‌ترین تا جنوبی‌ترین مناطق در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: به لحاظ ایمنی ویروس امکان پرواز ندارد؛ بنابراین برای اطرافیان و عابران اطراف بیمارستان مشکلی ایجاد نمی‌شود و هیچ بیمارستان معینی خارج از شهر نیست. علاوه بر آن هیچ پروتکلی ساخت بیمارستان خارج از شهر را توصیه نمی‌کند.

توزیع ۴۳۷ هزار بسته حفاظتی در قم   جهانپور درباره علت توزیع بسته‌های بهداشتی برای نمایندگان مجلس، گفت: توزیع بسته‌های حفاظتی را در جریان نیستم، اما اگر هم این اقدام باشد در مقیاسی که بسته‌های بهداشتی در حال توزیع است قابل مقایسه با این توزیع نیست؛ حداقل در شهر قم حدود ۴۳۷ هزار بسته حفاظتی توزیع شده است. علاوه بر آن هزاران بسته حفاظتی برای افراد در معرض خطر داشتیم.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت بیان کرد: نمایندگان مجلس به دلیل آنکه تجمع دارند جزو گروه‌های پر خطر محسوب می‌شوند.

او درباره روند درمانی کرونا در نوشهر که فقط یک بیمارستان دارد، گفت: کنترل روند بیماری البته جزیی از سطح اولیه پیشگیری است، نه سطح درمان و در مناطقی که یک بیمارستان وجود دارد قاعدتاً یک بخش از بیمارستان به این امر تخصیص پیدا می‌کند. البته بیمارستان‌های نهاد‌های دیگر هم در نوشهر و چالوس پاسخگوی مراجعات هستند، البته عمل‌های الکتیو و ... در این شرایط لغو شده است.

جهانپور بیان کرد: در نوشهر و چالوس مشکلی اگر وجود دارد به دلیل مسافرت خانواده‌هایی است که با تعطیلی مدارس بدلیل کرونا عازم آن منطقه شدند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره وجود آمار متناقض درباره تعداد مبتلایان و فوتی‌ها گفت: مسئولین آمار متفاوتی ندارند. آنچه در فضای مجازی می‌گذرد یا تحریف یا جعل واقعیت است، تنها مرجع اعلام آمار وزارت بهداشت بوده و برای نخستین بار در ایران این آمار به صورت روزانه رسما اعلام عمومی می‌شود.

او ادامه داد: ممکن است مسئولی از امروز ظهر تا فردا ظهر آماری که مطلع می‌شود را در یک منطقه منتشر کند، اگرچه غیرحرفه‌ای است، ولی تناقضی ندارد.  فعلا بازار آمار دروغ رایج است و البته تناقض آن‌ها برای نقض آن‌ها کافیست.

هیچ شهری تعطیل نخواهد شد
جهانپور درباره اینکه آیا شهر‌های تهران، قم و گیلان تعطیل می‌شوند یا خیر گفت: هیچ شهری تعطیل نخواهد شد، چنین موضوعی در مدیریت و کنترل بیماری‌ها در دنیا مطرح نیست، این کار نه ممکن است و نه مطلوب، لذا از امر غیرممکن صحبت نمی‌کنیم.

قرنطینه شهر‌ها ممکن نیست
او ادامه داد: چین فقط ووهان را قرنطینه کرد، نتایج آن هم لزوما از نظر خود چین چندان رضایت بخش نیست، سازمان جهانی بهداشت چنین توصیه‌ای ندارد و ما هم دنبال اختراع چینی در این موضوع نیستیم، قرنطینه کامل شهر‌ها نه ممکن است نه مطلوب، سیاست درست اعمال محدودیت است.

جهانپور بیان کرد: ساختار اجتماعی، مدیریتی، سیاسی و اقتصادی ما هم انطباقی با قرنطینه کامل شهری ندارد؛ لذا این واژه که این روز‌ها خیلی دست به دست می‌شود، اولین مخالفانش همان‌ها خواهند بود که الان از آن صحبت می‌کنند.

منشأ بیماری در چین هم دقیقا مشخص نیست
سخنگوی وزارت بهداشت درباره علت ورود این ویروس به کشور گفت: هنوز نقشه اپیدمیولوژیک آن مشخص نیست، چنانکه هنوز منشأ بیماری در چین هم دقیقا مشخص نیست. شهر قم شهر پرترددی است، طلاب خارجی، زوار خارجی و البته مسافران ایرانی ساکن قم که به چین یا جای دیگری مسافرت مکرر دارند، هر کدام از این‌ها می‌تواند منشأ اولیه باشد.

جهانپور درباره وضعیت توزیع ماسک، گفت: توزیع ماسک در داروخانه‌ها تا اطلاع ثانوی ممنوع است. در حال حاضر به علت تقاضای کاذب و نابجا بزرگترین صادرکننده‌های ماسک، در بازار دنیا مشتری هستند.

او درباره پیش بینی وضعیت شیوع بیماری تا هفته‌های آینده، اظهار کرد: مدل‌های پیش بینی مختلفی تهیه شده است، در خوشبینانه‌ترین آن‌ها هم تا چند هفته آینده نمودار صعودی خواهد ماند.

سخنگوی وزارت درباره اینکه چه زمانی تست کرونا برای افراد انجام می‌شود، گفت: درخواست آزمایش و اخذ نمونه با دستور پزشک است، اگر تشخیص پزشک شک به کرونا نباشد دستور آزمایش نمی‌دهد، وزارت بهداشت در نظر و تشخیص پزشک حق مداخله ندارد و با توجه به افزایش تعداد آزمایشگاه‌ها به ۱۵ مورد، عملا زمان انتظار نداریم.

علت فوت پرستار گیلانی مشخص نشده است
او درباره علت فوت پرستار گیلانی بیان کرد: هنوز علت مرگ مشخص نشده است و از شرح حال و سوابق پزشکی ایشان هم اطلاعی ندارم. اما در پزشکی هیچ چیزی قطعی نیست و دو دو تا در پزشکی لزوما چهارتا نمی‌شود.

جهانپور بیان کرد: اغلب افراد فوت شده سن بالای ۶۰ سال یا بیماری زمینه‌ای دارند، لکن این مطلق نیست و موارد استثنا هم دیده می‌شود.

وزارت بهداشت متولی تولید ماسک نیست
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ماسک برای جمعیت عادی نیست، تصریح کرد: وزارت بهداشت متولی تولید نیست. اما تا اطلاع ثانوی کل تولید را به عنوان مصرف کننده اصلی می‌خریم، هر وقت توزیع اولویت‌ها کامل شود و دپوی استراتژیک کافی باشد، مازاد ماسک به چرخه عادی توزیع بازخواهد گشت؛ زیرا جای ضروری تری برای عرضه ماسک وجود دارد، فقط ماسک مازاد بر نیاز قابل توزیع در شبکه توزیع عادی خواهد بود.

او درباره درمان این بیماری گفت: بیماری کرونا درمان دارویی قطعی و مطالعه شده ندارد، درمان‌ها حمایتی و نگهدارنده است و از روز یکشنبه، یک رژیم دارویی پنج دارویی پیشنهاد شده و مورد تایید کمیته فنی قرار گرفته، برای همه بیماران شروع شده است، اظهار نظر در مورد اثربخشی آن هنوز زود است، ولی گزارش‌های موردی حامی از بهبودی نسبی بیماران دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر کیانوش جهانپور مجلس شورای اسلامی وزارت بهداشت قرنطینه وزارت بهداشت او درباره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه

نمایندگان کشورهای عضو گروه بریکس، در نشست دو روزه خود سیاست‌های کلی بریکس در نظام بین‌المللی کنونی را مورد بحث و بررسی قرار دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان ملی کشورهای عضو بریکس موسوم به "شرپاها/ سوشرپاهای" بریکس طی روزهای 3 و 4 اردیبهشت در مسکو گرد هم آمدند تا آخرین وضعیت همکاری‌ها در گروه بریکس را بررسی کنند. 

نمایندگان 10 کشور عضو بریکس در مسکو بر همبستگی بیشتر گروه بریکس و توسعه همکاری‌ها با کشورهای غیر عضو تاکید کردند.

در این نشست فرمول‌های مختلف همکاری با کشورهای غیر عضو مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

هیاتی به ریاست "مجید صمد زاده صابر" از سوی ایران در این نشست حضور یافت و مواضع کشورمان را برای سایر اعضا تشریح کرد.

این نشست دومین نشست نمایندگان ملی بریکس در سال جاری میلادی محسوب می‌شود. اعضا توافق کردند که رایزنی‌های خود را بصورت منظم ادامه دهند.

گروه بریکس شامل کشورهای ایران، برزیل، روسیه، چین، هند، آفریقای جنوبی، مصر، اتیوپی، عربستان سعودی و امارات متحده عربی است.

تاکید ایران بر حضور جدی در رویدادهای بریکستشریح برنامه کاری احمدیان در روسیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • معاون رییسی: دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است
  • دیدگاه دولت به تعطیلی پنج‌شنبه‌ها نزدیک‌تر است یا شنبه ها؟ | پاسخ معاون رئیسی
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود