Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از شاهرود، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود از ایجاد «مرکز تحقیقات حقوق و معاضدت قضایی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود» خبر داد و تصریح کرد: با ایجاد این مرکز تعداد مراکز تحقیقاتی موجود در این واحد دانشگاهی به 3 مرکز افزایش یافت.

سیداحمد ابوالقاسمی‌فر در بیان هدف از تأسیس و اهمیت وجود این مرکز تحقیقاتی گفت: آنچه که مسلم است ضعف آموزش عملی برای دانشجویان حقوق در سراسر کشور وجود دارد و حال آنکه حساسیت و ضرورت انجام کارورزی برای فارغ التحصیل حقوق همانند محصلان پزشکی و شاید بیشتر وجود دارد چرا که اگر یک پزشک صرفا با جان یک انسان سر و کار دارد یک قاضی یا وکیل مدافع سرنوشت جان، مال و ناموس و حیثیت انسان ها را تعیین می کند؛ بر همین اساس ایده ایجاد مرکز تحقیقات حقوقی و معاضدت قضایی مطرح شد؛ پس از تجربه موفق برگزاری کارگاه های درون دانشگاهی و همچنین دوره شبیه سازی دادرسی در حقوق داخلی برای اولین بار در سطح دانشگاه های کشور(موت کورت) که در 4 اردیبهشت ماه امسال برگزار شد این مرکز را در ساختمانی با زیربنای حدود 460 متر مربع و در کنار «مرکز تحقیقات مواد مؤثره گیاهان دارویی» این واحد که پیشتر افتتاح شده بود ایجاد کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص چگونگی اخذ مجوز ایجاد «مرکز تحقیقات حقوق و معاضدت قضایی» گفت: پس از بازدید میدانی و تأیید وجود پتانسیلهای لازم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود و موفقیت این مرکز در جذب طرح های تحقیقاتی درآمدزا در سال جاری مجوز ایجاد «مرکز تحقیقات حقوق و معاضدت قضایی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود» توسط مدیرکل پژوهش ها و مراکز تحقیقاتی سازمان‌ مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با بیان اینکه این مرکز تاکنون در زمینه حقوقی و طرح های برون دانشگاهی فعالیت های زیادی را انجام داده است ابراز کرد: دکتر عظیمیان عضو هیأت علمی و مدیر گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود که برای ایجاد این مرکز زحمات زیادی کشیده اند ریاست و هدایت این مرکز را بر عهده گرفته اند.

ابوالقاسمی فر در بیان فواید و هدف ایجاد مرکز تحقیقات حقوقی و معاضدت قضایی گفت: این مرکز موجب شاخص شدن رشته حقوق در بین دانشگاه های ارائه دهنده این رشته در سطح کشور است چرا که بصورت رایگان کارآموزی حقوقی را برخلاف سایر دانشگاه ها برای دانشجویان فراهم نموده است.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود ادامه داد: این مرکز متشکل از دو هسته علمی و با رویکرد اولیه اخذ طرح های پژوهشی برون دانشگاهی تأسیس شد و متشکل از اعضای هیات علمی واحد و تعدادی از پژوهشگران خارج از واحد است که گام‌های ابتدایی پروژه های تحقیقاتی را برداشته اند.

وی در تشریح عملکرد این مرکز ابراز داشت: در سطح معاضدت قضایی با رویکرد کارآموزی، دانشجویان در سه دپارتمان حقوقی، کیفری و خانواده اقدام به ارشاد و راهنمایی مراجعان می کنند. در فاز اول معاضدت، مددجو می تواند صرفا از هم فکری و مشاوره حقوقی مشاوران مرکز استفاده کرده و توصیه های تخصصی را دریافت نماید، در فاز دوم در صورت تمایل می تواند از خدمات کتبی مشاوران به صورت تدوین ‌شکواییه، دادخواست، اظهارنامه و لوایح در حوزه های مختلف استفاده کند.

وی با گلایه از برخی دانشگاهها و مؤسسات آموزشی گفت: متأسفانه برخی دانشگاهها و مؤسسات آموزشی بدون احترام به حقوق مالکیت فکری و بدون داشتن مجوزهای قانونی از عناوین این مرکز و مسابقاتی مثل شبیه سازی دادرسی(موت کورت) که در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد اقدام به سوء استفاده تبلیغاتی نموده اند که شایسته است از چنین بداخلاقی های حرفه ای اجتناب شود.

ابوالقاسمی فر در بیان بخشی از اقدامات صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در سال 98 افزود: پیش از این یعنی در ماههای پایانی سال 97 در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود تنها «مرکز تحقیقات نانوذرات بیولوژیک در پزشکی» کشور ایجاد و در مردادماه امسال افتتاح شد در این مرکز آقای دکتر بهروز یحیایی و همکاران ایشان روی سلول های سرطانی کار می کنند و با مرکز علمی بسیاری قرار داد منعقد کرده اند و تحقیقات زیادی را انجام داده اند.

وی در توضیح مراکز تحقیقاتی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود ادامه داد: در پاییز امسال هم «مرکز تحقیقات مواد مؤثره گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود» توسط معاون علوم پزشکی سازمان مرکزی دانشگاه افتتاح شد که در آن مجید مظفری عضو هیأت علمی گروه شیمی واحد و همکاران وی بر روی گیاهان زعفران و آلوئه ورا و سایر گیاهان با خواص دارویی مطالعه و فعالیت می کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با اشاره به اینکه دو مرکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود وجود دارد خاطر نشان کرد: یکی از این مراکز رشد زیر نظر پارک علم و فن آوری استان سمنان است و یکی دیگر به صورت مستقل و زیر نظر سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است و دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود جزو معدود دانشگاههای کشور است که دارای دو مرکز رشد فناوری است. همچنین پنج شرکت دانش بنیان با محصول در این دانشگاه مستقر هستند‌.

انتهای پیام /

295 / 167 مرکز تحقیقات حقوق معاضدت قضایی مرکز رشد دانشگاه آزاد شاهرود ابولقاسمی فر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مرکز تحقیقات حقوق معاضدت قضایی مرکز رشد دانشگاه آزاد شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود دانشگاه آزاد اسلامی عضو هیأت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

لازم بذکر است که متن کامل تفاهم نامه همکاری در اینجا قابل مشاهده می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات میزبان اردوی تیم ملی هاکی بانوان
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند