Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، عباس قبادی در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت با همه توان و ظرفیت مجموعه‌های تولیدی بهداشتی و شوینده و اصناف در کنار دیگر دستگاه‌ها از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طول هفته گذشته و در شرایط خاص کنونی، مشغول خدمت رسانی بوده است.

وی به برگزاری جلسات ویژه با حضور وزیر صمت اشاره و اضافه کرد: تولید شبانه روزی محصولات بهداشتی، ممنوع کردن صادرات تجهیزات پزشکی از جمله ماسک، صفر کردن عوارض و تعرفه واردات کالا‌های تجهیزات پزشکی، تسهیل ثبت سفارش محصولات بهداشتی و پزشکی از جمله اقدامات وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 قبادی با تاکید بر اینکه کمبود و نبود کالا نداریم، گفت: در این ایام که خرید‌های احساسی انجام شده است در هیچ فروشگاهی نبود کالا نداشتیم.
وی افزود: در طول هفته گزارش‌هایی را مبنی بر افزایش قیمت گوشت، قند و شکر داشتیم.

معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مانند پارسال با محوریت ستاد تنظیم بازار استانی در کل کشور, 222 نمایشگاه عرضه مستقیم کالا با حضور 25 هزار غرفه را تعریف کردیم و قرار بود این نمایشگاه‌ها تا 25 اسفند به پایان برسند تا پس از آن اصناف فروش‌های خود را داشته باشند، اما با بیماری کرونا مصادف شد و ستاد مقابله با این بیماری ابلاغ کرد که در صورت امکان این نمایشگاه‌ها برای حفظ سلامت مردم برگزار نشود، بنابراین این نمایشگاه ها، امسال برگزار نمی‌شود.

 قبادی ادامه داد: بنابراین سمت و سوی عرضه کالا را به سمت جشنواره‌های فروش، فروش‌های فوق العاده، اصناف، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره بار شهرداری بردیم.

او اضافه کرد: بانک مرکزی تقریباً مطابق با قانون بودجه، ارز مورد نیاز برای واردات کالا‌های اساسی را به وزارت صنعت، معدن و تجارت تخصیص داد.

قبادی گفت: در زمینه تولید هم آنچه مجموعه‌های تولیدی کشور مقرر کرده بودند که تحویل دهند انجام دادند، برای مثال پارسال میانگین تولید و جوجه ریزی تقریباً 115 میلیون قطعه بود که این رقم اکنون به 139 میلیون قطعه رسیده است.

معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: قیمت مرغ در 9 ماه گذشته از قیمت مصوب 12 هزار و 900 تومان نه تنها بالاتر نرفته بلکه کمتر بوده است.

وی افزود: مردم هر قدر که می‌خواهند خرید کنند، اما خریدهایشان را به گونه‌ای مدیریت کنند که موجب سوء استفاده کنندگان نشود.

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران هم با حضور در این برنامه گفت: بیشتر پرونده‌هایی که در 10 روز اخیر با آن مواجه بودیم احتکار و گرانفروشی کالا‌های سلامت محور مانند ماسک، مواد ضدعفونی کننده و دستکش بود.

محمدعلی اسفنانی با بیان اینکه حدود دو هزار مورد در شش روز گذشته به شعب سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران ارجاع شد، افزود: پنجشنبه حدود 1700 کارتن دستکش یکبار مصرف را در پنج کانتینر، یک میلیون و 200 هزار تایی دستکش، یک انبار سه میلیون عددی انواع ماسک و ژل‌ها و محلول‌های ضد عفونی کننده و مواد الکلی را در تهران کشف کردیم.

اسفنانی با بیان اینکه در استان خراسان رضوی حدود 10 هزار لیتر الکل سفید کشف شد، افزود: در دو استان مرزی، رقم چند میلیون ماسک آماده صادرات غیرقانونی کشف و جلوی آن گرفته شد.

وی افزود: در زمینه افزایش قیمت ها، گران فروشی ماسک، مواد شوینده، ضد عفونی کننده، گوشت قرمز و قند و شکر از جمله دیگر موارد بود.

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: تا کنون گران فروشی گوشت مرغ نداشتیم و در بسیاری از جا‌ها زیر قیمت مصوب بود.

محمدعلی اسفنانی در ادامه برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: در شهرستان‌های استان تهران به تعداد کافی و حتی مازاد مورد نیاز دام سبک داریم و اگر اجازه کشتار آن‌ها داده شود قیمت گوشت گوسفندی حداکثر باید بین 65 تا 70 هزار تومان باشد، اما متأسفانه در فضای کنونی و با مطرح شدن بیماری کرونا، عده‌ای از این فضا سوء استفاده کردند.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش ها، قیمت گوشت گوسفند هر کیلو بیش از 120 و در برخی اوقات تا 140 هزارتومان بوده و این تخلف است.
اسفنانی تاکید کرد: قیمت سازمان حمایت مبنای سازمان تعزیرات حکومتی و مازاد بر آن مصداق گران فروشی است و به صورت جدی با آن برخورد می‌شود.

او گفت: با عرضه فراوان، قیمت گوشت کاهش خواهد یافت. اسفنانی افزود: همزمان با بیماری کرونا، متأسفانه در برخی از داروخانه‌ها بر اساس گزارش ها، اقدام به عرضه نکردن و پنهان کردن ماسک و مواد مرتبط کردند. حدود 50 هزار فقره ماسک و تجهیزات را از داروخانه‌ها کشف و اجبار به عرضه کردیم.

وی ادامه داد: بخشنامه‌ای از ناحیه اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شد که خرید و فروش ماسک و مواد ضدعفونی کننده را توسط داروخانه‌ها ممنوع کرد و این موضوع اشکالاتی را ایجاد کرد.
مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران افزود: اخیراً این مشکل حل و جلساتی در این باره برگزار و مقرر شد همه کالا‌هایی که کشف می‌شود به ستاد تعیین شده از سوی وزارت بهداشت عرضه شود و آن‌ها کالا‌ها را از طریق مراکز تعیین شده در اختیار مردم قرار دهند.

اسفنانی درباره گرانی برخی میوه‌ها از جمله لیموشیرین و و لیموترش هم گفت: برخی از نگرانی‌های مردم برای سلامت، سوء استفاده می‌کنند و ما هم برخورد می‌کنیم، اما همه دستگاه‌های مربوط از جمله وزارت جهاد کشاورزی باید تلاش کنند عرضه مورد نیاز را انجام دهند.

وی افزود: داروخانه‌ها کمترین میزان تخلف را داشته اند، اما در برخی داروخانه‌ها افزایش قیمت ماسک را داشتیم.

معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت، معدن و تجارت هم گفت: در مورد گوشت دام سنگین مشکل خاصی نداشتیم، اما در مورد گوشت دام سبک با توجه به اینکه ورودی صنف رستوران‌ها و اغذیه فروشی ها، یک چهارم شده است، آلایش گوسفند مانند قیمت جگر کاهش یافته و قیمت آن به قیمت گوشت گوسفند اضافه شده است و این یکی از علت‌های افزایش قیمت گوشت دام سبک و علت دیگر، سوء استفاده است.

قبادی ادامه داد: بر اساس محاسبه سازمان حمایت، قیمت لاشه گوسفند بین 92 تا حدود 100 هزار تومان است و اکنون حدود 10 تا 20 هزار تومان گران فروشی می‌شود.

وی گفت: هفته آینده اوج عرضه کالاهاست و از ذخایر استفاده خواهیم کرد و همچنین گوشت منجمد را برای کارکنان دولت به قیمت حدود 40 هزار تومان عرضه می‌کنیم.
قبادی با بیان اینکه عرضه نامحدود کالا‌ها را آغاز کردیم، ادامه داد: همه فروشگاه‌های زنجیره‌ای می‌توانند به سازمان‌های مربوط از جمله پشتیبانی امور دام و بازرگانی دولتی مراجعه کنند و به هر میزان کالا که بخواهند دریافت کنند.

معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: به صورت سه شیفته در حال تولید محصولات بهداشتی از جمله ماسک و مواد ضد عفونی کننده هستیم و توزیع آن را وزارت بهداشت مدیریت می‌کند.
آقای قبادی با اشاره به اینکه تولید امسال مرکبات در مقایسه با پارسال افزایش یافته است، افزود: فضای احساسی و شرایط خاص موجب شده است برخی فروشندگان تخلف کنند.
او ادامه داد: حدود 100 هزار تن سیب و پرتقال را برای بازار شب عید تدارک دیدیم و اگر لازم باشد از ذخایر برای تنظیم بازار استفاده می‌کنیم.

قبادی گفت: امکانات کشور برای تولید ماسک و محلول‌های ضد عفونی کننده، سه برابر نیاز کشور است.

او تأکید کرد: کالا‌ها به وفور تدارک و تأمین شده است و مردم نگران نشوند، شرایط کشور از نظر تأمین کالا ایده آل است.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: مردم با توجه به خبر ورود ویروس کرونا به کشور، تقاضای زیادی را برای خرید محصولاتی مانند ماسک و ژل‌های ضدعفونی کننده کردند که شرایط کشور برای این میزان تقاضا آماده نبود.

غلامحسین مهرعلیان ادامه داد: در سال‌های اخیر در زمینه تولید محصولات ضدعفونی کننده در داخل کشور نه تنها به واردات نیاز نداشتیم بلکه صادرکننده این محصولات به تعداد زیادی از کشور‌ها هستیم.

او اضافه کرد: با همکاری تولیدکننده‌ها و اصناف و وزارت صمت، نهاده‌های تولید این محصولات را بررسی کردیم و تأمین آن کافی است و اکنون تعدادی از تولیدکننده‌های بزرگ این محصولات وارد مدار تولید شدند و به صورت شبانه روزی و سه شیفته در حال تولید هستند.

مهرعلیان گفت: از دو روز گذشته شاهد توزیع این محصولات به صورت گسترده هستیم و مطمئناً در اوایل هفته آینده، توازن خوبی خواهیم داشت.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از مردم خواست در خرید این لوازم قناعت کنند و مطمئن باشند تولید به اندازه کافی خواهد بود و از بابت تأمین این محصولات، نگرانی نداشته باشند.
مهرعلیان گفت: اولویت نخست؛ تأمین ماسک و محلول‌های ضدعفونی کننده برای کادر پزشکی است، چون در صف مقدم و تماس مستقیم با بیماران هستند.
او افزود: از دیروز این محصولات در حدود دو هزار داروخانه توزیع شده و این روند در حال تکمیل شدن است.

رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: در دو روز گذشته برای تولید مواد ضدعفونی کننده اقدام کردیم و به زودی از شنبه یا یکشنبه توزیع گسترده‌ای را در میادین میوه و تره بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای خواهیم داشت.

بختیار علم بیگی افزود: این اقلام، پنجشنبه هم در قسمت‌هایی از شهر‌ها به وسیله کامیون‌های شرکت‌های تولیدکننده توزیع شد.
وی اضافه کرد: قیمت‌ها زیر نظر سازمان حمایت است و اگر هر کدام از تولیدکننده‌ها گران فروشی کنند به این سازمان معرفی می‌شوند.
علم بیگی افزود: همه شوینده‌ها به اندازه کافی توزیع شده است و هر جا کمبودی باشد در مدت 24 ساعت تأمین می‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران معاون بازرگانی داخلی وزیر صنعت قیمت گوشت گوسفند ضد عفونی کننده ضدعفونی کننده وزارت بهداشت معدن و تجارت افزایش قیمت داروخانه ها سوء استفاده هزار تومان برنامه گفت گران فروشی مواد ضد کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۰۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟

نگاهی به سیر صعودی قیمت در بازار گوشت قرمز از اواخر بهار سال گذشته تا امروز، وضعیت صنعت دامپروری کشور را بیشتر توضیح می‌دهد.   به گزارش مهر، نرخ شقه گوسفندی در هفته دوم فروردین سال گذشته هر کیلو گرم ۳۷۰ هزار تومان بود و این عدد در هفته پایانی اسفند با افزایش ۶۳.۵ درصدی به ۶۰۵ هزار تومان رسید.   این عدد در هفته پایانی فروردین بین ۶۲۰ تا ۶۵۰ هزار تومان متغیر بوده و باید دید تا پایان سال، قرار است این بازار چه وضعیت قیمتی به ثبت خواهد رساند. کاهش مصرف در حالی که به گفته فعالان بازار سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش بسیاری داشته و بخشی از مشتریان به سمت بازار گوشت مرغ سوق پیدا کرده‌اند، رئیس سازمان دامپزشکی مصرف سرانه گوشت قرمز هر ایرانی را ۷ کیلو گرم عنوان کرد. پیش‌تر (سال ۱۴۰۲) مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور این عدد را ۶ کیلو گرم اعلام کرده بود. افشین صدر دادرس به مهر گفته بود طی چند سال اخیر با افزایش قیمت گوشت مصرف سرانه هر ایرانی از ۱۲ کیلو گرم به حدود ۶ کیلو گرم رسیده است.   وضعیت نجومی نرخ این کالای اساسی در سال ۱۴۰۲ که جهش‌های قیمتی را تجربه کرد قطعا سرانه مصرف را در سال ۱۴۰۲ دستخوش تغییرات بیشتر کرده است. برنامه‌های روی زمین‌مانده متولیان بخش دولتی و خصوصی برای ساماندهی بازار گوشت، پیشنهادهای متعدد داشته‌اند که یکی از این پیشنهادها با توجه به کمبود نقدینگی و کشتار دام‌های مولد، واردات دام پایه پروار بود. به گفته دامداران حدود ۴ ماه زمان نیاز است تا گوشت دام پایه پروار آماده توزیع د ر بازار شود.   این موضوع تا امروز هنوز محقق نشده است.   رئیس سازمان دامپزشکی کشور در این خصوص گفت، مجوز واردات دام پایه پروار از برخی کشورها از سوی سازمان دامپزشکی صادر شده و در این خصوص مشکلی وجود ندارد. واردکنندگان و بخش خصوصی برای این امر باید اقدام کنند که استقبال نشده است.   این کشورها شامل روسیه، گرجستان، قزاقستان، اروگوئه، استرالیا، نیوزلند و برزیل است. البته قرار گرفتن برزیل در فهرست موجود با ارسال اطلاعات درخواستی ایران از سرویس دامپزشکی این کشور خواهد بود.   اما سرپرست معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی درباره عدم واردات دام پایه پروار، دی ماه سال گذشته گفته بود، معاونت تخصصی در حال برنامه‌ ریزی است که چه حجمی دام پایه پروار نیاز به واردات دارد. محدودیتی هم برای منابع ارزی وجود ندارد و با توجه به تولید دام پروار در داخل، میزان کسری در حال برآورد است که بر اساس آن تأمین ارز شود.   در نهایت گویا صرفه اقتصادی در واردات دام آماده کشتار و گوشت گرم و منجمد است. عرضه ۳۰ هزار تن گوشت در نیمه دوم سال بخشی از نیازمندی بازار گوشت قرمز به وسیله جامعه عشایر تأمین می‌شود. این عدد حدود ۲۵ درصد است. رئیس پیشین سازمان امور عشایر، مهر سال گذشته از آمادگی جامعه عشایر برای افزایش تولید گفته بود. سیاوش احمدی قائد با اشاره به طرح تولید قراردادی گوشت دام تاکید کرد، عشایر برای تولید قراردادی یک میلیون و ۴۰۰ هزار رأس دام ظرفیت دارند.   در این خصوص فضل خرم، مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان هم اظهار کرده، سال گذشته با حمایت دولت با وجود تمام تنگناها، قرارداد تأمین ۱۲۲ هزار تن نهاده دامی در ازای تولید قراردادی گوشت قرمز با جامعه عشایری منعقد شد.   وی اضافه کرد، تا کنون ۹۵ هزار تن نهاده دامی در ازای تولید قراردادی گوشت قرمز در اختیار جامعه عشایری کشور قرار گرفته و با توجه به انعقاد قرارداد تولید قراردادی ۵۰۰ هزار رأس دام، از اواخر خرداد دام تولیدی عشایر روانه بازار می‌شود.   مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان تصریح کرده، مرحله بعدی تولید قراردادی دام از سوی عشایر اواخر تیر منعقد می‌شود که گوشت تولیدی آن در ماه‌های آذر، دی و بهمن عرضه خواهد شد.   وی ابراز کرد: امسال برای ۱.۵ میلیون رأس تولید قراردادی دام با عشایر قرارداد منعقد می‌کنیم و ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در نیمه دوم سال به بازار عرضه می‌شود.   با توجه به نزدیکی اعیاد قربان و غدیر خم (۲۸ خرداد و ۱۵ و ۱۶ تیر) نهادهای متولی باید برای تأمین بازار تدابیر لازم را اندیشیده تا همچون سال گذشته شاهد سیر نجومی قیمت‌ها در سال جاری نباشیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • قیمت گوشت قرمز، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت گوشت مرغ امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳