Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد جاویدنیا در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که شکست انحصار تبلیغاتی در فضای مجازی را چطور می‌بینید؟ گفت: در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری مستقیماً به ضرورت شکستن حصار تبلیغاتی دشمن آن هم توسط جوانان انقلابی اشاره شده است و این معنی وسیعی دارد.

وی افزود: الان در داخل کشور از طریق فضای مجازی صدای دشمن به گوش غالب مردم می‌رسد یا صدای انقلاب و نظام؟

مکرراً شاهد مسدود سازی صفحات انقلابی هستیم

معاون دادستان کل کشور تصریح کرد: در بستر پیام رسان های خارجی اگر همه توان و امکانات مان را بسیج کنیم مطمئن باشیم اگر به نقطه‌ای برسیم که صدای انقلاب و نظام بلند تر باشد قطعاً و مسلماً نمی‌گذارند این صدا بلند بماند و مکرراً مسدودسازی صفحات انقلابی را شاهدیم چرا که نمی‌خواهند تعادل و توازن را به سمت منافع انقلاب برگردد و حصار دشمن را شکستن به این معنی است که نگذاریم دشمن در این رابطه نفوذی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فضای مجازی تحت اشغال دشمن، منطقه جنگی است

سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور افزود: الان می‌بینیم شبکه پرس تی وی که رساننده شعار نظام و انقلاب است از سوی برخی از کشورها مسدود و محدود شده است، ما نمی‌گوییم فعالیت در بستر خارجی نداشته باشیم اما اشتباه است که ما فکر کنیم آنها اجازه می‌دهند پیام‌های درست به مردم برسد. مقام معظم رهبری فرمودند که در فضای مجازی مردم زیر بمباران دشمن هستند و فضای مجازی تحت اشغال دشمن منطقه جنگی است خصوصاً شبکه‌های مجازی که از خارج از کشور هدایت می‌شود. آیا عقلانی است که افراد بی دفاع و زنان و کودکان را در منطقه جنگی نگه داریم؟ 

زیر دوربین جاسوسی اطلاعاتی کامل دشمن هستیم

وی با بیان اینکه باید تیم‌های آموزش دیده حضور یابند گفت: باید حضور داشته باشند تا بدانند چه حرف‌هایی رد و بدل کنند چون هم جنگ است و هم زیر دوربین جاسوسی اطلاعاتی کامل دشمن هستیم. برخی‌ها می‌بینیم عملیات روانی و رسانه‌ای را آنجا طراحی می‌کنند اما در این رابطه باید آموزش دیده رفتار کرد بماند اینکه دیدگاه‌های مردمی که در آن فضا حضور دارند را شناسایی می‌کند و بر مبنای آن تحریم‌ها، لطمه زدن‌ها به بنیان‌های اقتصادی کشور و تلاطم‌های اقتصادی را شکل می‌دهد حتی شاهد بودیم راجع به دلار، مسکن، کالاهای اساسی گروه‌هایی که در این شبکه‌ها بودند قیمت‌ها را بالا و پایین می‌کردند.

جاویدنیا افزود: شکستن انحصار به این معنی است که یک شبکه داخلی قوی وجود داشته باشد تا مردم در آن حضور یابند و بتوانیم آن را در منطقه و بلکه جهان گسترش دهیم و بتوانیم از این ابزار برای انتقال فکر و صدور پیام انقلاب به سایر کشورها استفاده کنیم و آنجا است که می‌توانیم بگوییم که انحصار را شکستیم.

کد خبر 4864988 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: جواد جاویدنیا دادستان کل فضای مجازی ویروس کرونا شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش انتخابات 98 قوه قضاییه محسن حاجی میرزایی دستگیری سارق شهر تهران محسن هاشمی تعطیلی مدارس نیروی انتظامی حجت نظری علی اعطا فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۱۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • خسرو غفوریان کیست؟
  • زبان طنز نیشدار است
  • اهمیت عملیات وعده صادق مانند تسخیر لانه جاسوسی است
  • اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در منطقه درخشان است
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • سردار سلامی: رهبر انقلاب فرمودند سپاه در بحث آموزش مجاهدت کند
  • سردار سلامی: «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • با قرارگاه نور جواب دشمن را می‌دهیم / ادعای حقوق بشر غربی‌ها دیدنی است
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟