Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ پایگاه خبری آستان حضرت معصومه (س) وابسته به تولیت حرم مطهر، با تصمیم شورای تامین استان قم برای عدم برگزاری نماز جماعت مخالفت کرد.

در بیانیه‌ای که این وبسایت حرم منتشر کرده، آمده است:

کرونا ویروسی ضعیف که الگوی فراگیری سریع و چابکی دارد، همین ویژگی توانسته ظرف کمتر از ۳ ماه بدنه‌ای عظیم از ساختار‌های اقتصادی دنیا را به سقوط و انحطاط مواجه کند! اما چگونه ملکه کوچکی توانست چنین ضربه‌ای به ساختار‌های هوشمند اقتصادی ملل وارد کند که این روز‌ها (این کشورها) به نوعی در بلوک تقابل آمریکا قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بیشتر بخوانید: تولیت حرم حضرت معصومه: حرم دارالشفا است، باید باز باشد +فیلمرسانه‌ها نقش کلیدی توسعه و بستر‌های مستعدی برای همه گیری و سرعت شیوع این ویروس بوده و هستند، این در حالی است که مواجهه ساختاری برای تقابل با این ویروس از راهکار‌های عقلایی جهان سیاست است؛ اما سؤال مهم و حیاتی در این بستر این است که آیا اقدمات ساختاری همچون اقدام تقابلی شورای تأمین تا کنون چنین مولفه‌ای داشته و یا دارد؟

در پاسخی تلخ باید برای تاریخ چنین نوشت؛ اقدام شورای تأمین عموما از اقدمات مدیریت بحران بوده و حاشیه این اقدام‌ها می‌تواند زمین مستعدی برای نشر و گسترش هدف اصلی این اپیدمی باشد، باید توجه داشت که کرونا در پنجره جمعیتی ۱ میلیارد و ۳۸۶ میلیون نفری چین توانسته تنها حدود ۲ هزار و ۵ نفر قربانی چینی بگیرد در حالی بر اساس گزارش منتشر شده از سوی نیویورک پست در پنجره جمعیتی ۳۲۷ میلیون نفری آمریکا آنفلوانزا توانسته از مهر امسال تاکنون بین ۱۶ تا ۴۱ هزار نفر قربانی بگیرد.

این تفاوت چشمگیر نشان می‌دهد که اپیدمی کرونا با آرامش و سکینه عمومی جوامع انسانی هدف قابل حل است، به این معنا که دومینوی کرونا با آرامش ملی کشور‌های مبتلا می‌تواند متوقف شده و شبه بحران سیاسی اقتصادی کرونا برای همیشه به تاریخ بپیوندند.

اما آنچه که شورای تأمین در مصوبه خود به تاریخ ۵ اسفند ماه برای آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علی‌ها تجویز کرد، تعطیلی نماز جماعت و ضدعفونی کردن مضجع شریف و اماکن مقدسه حرم بود! اقدام و تجویزی که ناشی از عدم شناخت دقیق ساختار‌های اصیل ایمانی تمدنی جهان اسلام است، ساختار‌هایی که از چند ده قرن گذشته از سوی عالمان و فق‌های خاصه شیعه برای تطهیر و حراست از بیماری‌های واگیردار در اعتاب مقدسه بکار گرفته شده است.

در اینجا هشیاری مردم بصیر قم مانع اجرای این کار اشتباه و غیر ایمانی شد؛ همانطور که آیت الله سعیدی، نماینده، ولی فقیه در استان قم و تولیت حرم کریمه اهل بیت (س) بیان داشت: «ما این حرم مقدس را دارالشفا می‌دانیم، دارالشفا یعنی مردم بیایند و از امراض روحی و جسمی شفا بگیرند؛ بنابراین باید اینجا باز باشد، باید با قوت مردم بیایند؛ البته ما احتیاط را هم شرط می‌دانیم و مسائل بهداشتی را هم رعایت می‌کنیم».

در آستان (ورودی) حرم که قرار می‌گیری بابی بزرگ با پاشنه‌های نقره‌ای تو را به سوی مضجع شریف می‌خواند آرامش و سکینه‌ای ماندگار در قلبت ایجاد می‌شود، گویا جهان در اختیار توست، حالا به سوی ضریح مطهر به حرکت می‌کنی و می‌بینی هرچند ازدحام بیشتر می‌شود اطراف تو را سازه‌های نقره‌ای بیشتر حراست کرده‌اند؛ تا آنکه رخ در رخ ضریح شریف بر حریم فاطمی تکیه می‌زنی و گویا آرامشی الهی قلب و ضمیر درد‌ها و تنهایی هایت را پر کرده و انگار دیگر تنها نیستی و موفق‌تر از تو نیست؛ گویا آرامش عالم را به حریم قلبت هدیه داده‌اند.

شاید مروری مختصر در متن مقالات عصر حاضر بتواند گوشه‌ای از اسرار این ساختار و منش عقلایی معماری ایمانی حریم اهل بیت را برای ما نمایان سازد.

خاصیت قلیایی و ضد باکتری نقره را از جست‌وجو گر‌های تحت وب جویا شدیم تا جایی که لیست طولانی مقالات در این باره اولین مقاله را محیای یک مرور مختصر می‌کرد قلم‌های دانش پژوه در این مقاله چنین ابعاد تطهیری نقره را توصیف کرده بودند که «اثرات ضدباکتریایی نانوذرات نقره توسط بسیاری از محققان مورد بررسی قرار گرفت و پتانسیل مؤثر آن‌ها بر علیه طیف گسترده‌ای از میکروب‌ها از جمله باکتری‌های مقاوم به آنتی بیوتیک‌ها به اثبات رسیده است.

همچنین زئولیت نقره یک مجموعه متشکل از گروه فلزات قلیایی خاکی و آلومینات سیلیکات کریستالی است که بخشی از آن توسط یون‌های نقره و از طریق پدیده تبادل یونی جایگزین شده است. خواص ضدباکتریایی دارند و در حفظ مواد غذایی، ضدعفونی محصولات پزشکی و آلودگی زدایی استفاده میشوند؛ بنابراین. نانو ذرات نقره با اندازه بین ۱۸ تا ۱۸۸ نانومتر پتانسیل ضد باکتریایی قوی بر علیه هر دو باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی دارند. بر همین اساس نانوذرات نقره پتانسیل ضد باکتریایی قوی‌ای دارند و به عنوان سلاح‌های قدرتمند بر علیه باکتری‌های عفونی محسوب می‌شوند۱»

ساختار‌های شناختی معماری حرم مطهر نشان می‌دهد که علاوه بر الگوی حقیقی تقابل با کرونا که همان آرامش و سکینه عمومی است، سازه‌های حرم مطهر نیز در بالاترین سطح آنتی باکتریایی بوده و مانع از شیوع عمومی بیماری‌های واگیر دار و سد محکمی برای اپیدمی کرونا است.

الگوی شناختی کرونا نشان می‌دهد بیمار و یا شهر آلوده به این ویروس قبل از آنکه نیازمند پزشک معالج ماهر باشد نیازمند حکیم هدایتگر و آرامش بخش است حکیمی که علاوه بر شناخت ساختار ویروس ساختار معماری اصیل را بشناسد و برای امکان گوناگون الگوی متناسب و شناختی دقیقی را تجویز کند، حکیمی که بجای رفتار‌های رعب آمیز به قلوب مردم خود آرامش و سکینه ببخشد در حالی که تجویز شورای تأمین بیشتر به نقطه تقابلی چنین منطقی شباهت دارد، تا جایی که عدول از یک تصمیم عادی خط قرمز رسانه‌های ملکه‌ی ملکه تاج دار کرونا می‌شود!

اینجا آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها، حریمی امن با منطقی عقلایی برای مقابله با کرونا…

اینجا منطق، عقل سلیم، آرامش و سکینه را محیای یک تاریخ دیگر کرده است. لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rVw خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۲۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار رشتخوار گفت: معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند.

حسین باهوش در حاشیه دیدار با جمعی از فرهنگیان شهرستان در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه معلمان بر نسل‌های مختلف جامعه تأثیر بسیاری دارند، افزود: از معلمان عزیز انتظار داریم دانش آموزان و مدیران در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنند.

وی با تأکید بر زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان اظهار کرد: اگر امروز از جنگ نرم بسیار صحبت می‌شود قطعاً معلمان افسران اصلی این جنگ هستند.

فرماندار رشتخوار عنوان کرد: معلمان تاکنون به خوبی توانسته‌اند در مسیر اعتلای ادب و فرهنگ جامعه و همچنین تربیت نسلی توانا و دانا نقش خود را ایفا کنند.

وی از معلمان به عنوان طلایه داران پیشرفت و تعالی در کشور نام برد و گفت: معتقدم هیچ‌ مقامی بالاتر از مقام معلم و جهادگران عرصه علم نیست.

باهوش ادامه داد: دو نکته در ارتباط با تکریم و قدردانی از مقام معلم حائز اهمیت است؛ یکی وظایفی که بر عهده ماست که نسبت به مقام معلم باید انجام دهیم و دیگری وظایفی هستند که معلم در قبال ما دارد.

وی با بیان اینکه مسئولان و مردم قدردان معلمان عزیز هستند، افزود: جایگاه معلم باید شناخته شود، تقدیر و تجلیل از مقام معلم نباید منوط به یک روز یا هفته باشد، معلمان در تمامی سال مورد تقدیر هستند.

فرماندار رشتخوار با اشاره به اینکه دانش آموزان در دستان معلمان یک امانت هستند، ادامه داد: وظیفه معلم و استاد این است که نسبت به امانتی که در اختیار دارد بی‌توجه نباشد زیرا اثرپذیری که دانش آموزان از معلم خود دارند از هیچ کس دیگری ندارند.

وی با بیان اینکه مهمترین دغدغه حرکت در راستای رسالت فرهنگی در جامعه است، عنوان کرد: فرهنگیان تأثیر گذارترین قشر جامعه هستند و اگر امروز به جایی رسیده‌ایم به برکت آموزش همین معلمان و فرهنگیان بوده است.

باهوش با تأکید بر اینکه معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند، گفت: فرهنگیان عزیز تلاش کنند دانش‌آموزانی در تراز جمهوری اسلامی تربیت کنند.

وی افزود: امروزه هر چه داریم به برکت وجود نظام مقدس جمهوری اسلامی و قدرت قلمی است که فرهنگیان دارند. امروز اگر ایران اسلامی به یک قدرت عزتمندانه در منطقه رسیده به برکت علم و دانشی است که فرهنگیان عزیز زحمت آن را بر عهده‌ دارند، قطعاً مردم ایران قدردان زحمات معلمان هستند.

فرماندار رشتخوار با بیان اینکه آنچه معلمان و فرهنگیان عزیز را در صحنه نگه داشته، عشق به شغل معلمی است، تصریح کرد: فرهنگیان یکی از شریف‌ترین و زحمتکش‌ترین اقشار جامعه هستند و باید تلاش کنیم برای رضایتمندی آنان قدمی برداریم.

وی توسعه مبتنی بر دانایی و امر تعلیم و تربیت را از ارکان اصلی دانست و افزود: نقش معلمان و جامعه فرهنگیان به عنوان یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های اجتماعی شهرستان، مؤثرترین عنصر در مسیر تحقق مأموریت‌های خطیر نهاد آموزش و پرورش محسوب می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران به خاک سپرده شدند
  • تشییع دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران آرام گرفتند
  • وداع با پیکر ۲ شهید گمنام در حرم حضرت معصومه(س)
  • برگزاری مراسم روز دختر با حضور دختران دانشجو در حرم بانوی کرامت
  • رهبر شیعیان کشور مالی به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
  • معلمان در شکل دهی ساختار فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارند
  • رهبر شیعیان کشور مالی به زیارت حرم حضرت معصومه (س) مشرف شد
  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • ساخت مسجد جامع سکینه خاتون (س) در شهرک گلستان شیراز