Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@23:23:27 GMT

دروغ‌های پامپئو و آمریکای سرگردان

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۳۰۹۶

دروغ‌های پامپئو و آمریکای سرگردان

اگر هر شخصیت سیاسی یک برچسب داشته باشد باید برچسب دروغگو را برای پامپئو در نظر گرفت. ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۵ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، برای مردم آمریکا هر شخصیت سیاسی یک برچسب دارد. اگر برچسب کیسینجر را خردورز دیپلماتیک بنامیم، برچسب پامپئو باید دروغ باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه گاردین انگلیس در یکی از مقالات اخیر خود نوشت: مگر آن که پامپئو چاپلوس باشد، او در کنفرانس امنیتی مونیخ نمی بایست می گفت که «مرگ ائتلاف فرا آتلانتیک گفته ای اغراق آمیز است و غرب پیروزی های پیوسته داشته و به یک پیروزی دسته جمعی نیز نزدیک شده است».

در واقع، روزنامه گاردین نه تنها موافق «دسترسی آمریکا و انگلیس به پیروزی دسته جمعی» نیست، بلکه اعتقاد دارد دو کشور زیر پوشش اتحادیه، روز به روز شاهد شکاف روحی بزرگ تر میان خود هستند.

این روزنامه توضیح داد، برخورد کاملا متفاوت با مساله تکنولوژی 5 جی شرکت هواوی نشانه جدید شکاف میان این «متحدان ویژه» است.

لندن فعالیت شرکت هواوی در انگلیس را برای ساخت شبکه 5 جی به تصویب رسانده است که نشانگر اعتمادپذیری و امنیت تکنولوژی هواوی و علاقه انگلیس به حفظ همکاری با هواوی پس از خروج از اتحادیه اروپا است. این در حالیست که آمریکا برای ایجاد موانع برای شرکت های فناوری پیشرفته چین، جلوی منافع دیگر کشورها را نیز سلب کرده است.

روزنامه گاردین در مقاله یادشده اشاره کرد: رویکرد آمریکا و فشار سیاسی شدید و تحمیلی از سوی این کشور پیرامون توافق نامه های تجاری و باج گیری اقتصادی بی شرمانه آمریکا چالش های زیادی برای انگلیس ایجاد کرده است.

رابطه آمریکا با کل اتحادیه اروپا نیز بهتر از این نیست. آمریکا بر اساس یک جانبه گرایی خود چماق تجاری را به سوی شرکای اروپایی خود بالا برده و در مسایل امنیتی نیز منافع اروپا را نادیده گرفته است.

با توجه به همه این نکات، روزنامه گاردین صراحتا عنوان کرده است که فاصله کنونی بین آمریکا و اروپا بیشتر از هر دوران از سال 1941 است.

پامپئو در تدوین سیاست خارجی آمریکا نقش مهمی ایفا می کند. اما این وزیر خارجه آمریکا به افکار جنگ سرد خود می بالد، نه موفقیت های دیپلماتیکش. اما او گاهی اوقات از خود صراحت نشان می دهد، به طور مثال گفته است: ما دروغ می گوییم و به کلاهبرداری و دزدی نیز دست می زنیم.»

پامپئو: آمریکا در کنار عربستان و مقابل ایران استپامپئو: موضع آمریکا درباره نتایج انتخابات افغانستان را بزودی اعلام می‌کنیمهدف پامپئو از سفر به عربستان سعودی و عمان چیست؟

 

انتهای پیام/

R36447/P/S8,1128/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روزنامه گاردین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۳۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه

به گزارش قدس آنلاین، ایران که در اوج ظهور قدرت آمریکا موفق شد از رویارویی اجتناب کند و در سایه تحریم‌ها و محاصره، بر زخم‌هایش مرحم بگذارد؛ سه محور ثابت را حفظ و پیرامون آن دستاوردهایی کسب کرد: نخست؛ استقلال، ساختن کشور و اندوختن عناصر قدرت؛ دوم، انسجام اتحاد منطقه‌ای‌اش با سوریه و  سوم، موضع ایران در قبال فلسطین و جنبش‌های مقاومت و پافشاری در حمایت از آن‌ها. 

۲. نتانیاهو محاسبات خود را روی  دوگانه بنا کرد؛ اینکه آمریکا همچنان قادر به رویارویی و ایران هنوز در مرحله اجتناب از رویارویی است. او دچار غافل‌گیری مضاعف شد. همه‌چیز گویا بود که آمریکا – همان‌طور که جنگ در عراق و افغانستان نشان داد - دیگر نشاط اجتماعی و برتری نظامی لازم برای جنگیدن را ندارد. در جنگ علیه سوریه، آمریکا به گروه‌های تروریستی متوسل شد؛ با این حال، جنگ آن‌طور که آمریکا می‌خواست به پایان نرسید. اگر غافل‌گیری از آماده نبودن آمریکا برای رویارویی - فقط برای نتانیاهو بود، غافل‌گیری دوم هم برای او و هم برای دیگران بود؛ اینکه ایران برای رویارویی آماده است.

۳. پاسخ اسرائیل - که متکی به آمادگی آمریکا بود - شاهدی بر غافل‌گیری نخست بود؛ در حالی که پاسخ ایران - پیش از آن - بر اساس آمادگی ایران تعیین شده بود و مانور توان بازدارندگی، ایرانی - اسرائیلی نبود، بلکه ایرانی - آمریکایی بود. در جریان واکنش ایران، آمریکا تمام عناصر لازم برای شناخت توانایی ایران در به‌کارگیری قدرت را آزمایش و نیروها و متحدان خود را بسیج کرد، اما نتایج آن، او را ناکام گذاشت و نشان داد ایران دست بالا را دارد. دلیل نخست اینکه جمهوری اسلامی قادر است تمام نقاط حرکت نیروهای آمریکایی، حرکت هواپیماهای جنگی از مدیترانه به سمت خلیج فارس و کشورهای عربی و پراکندگی شبکه‌های موشکی را زیر نظر بگیرد و پهپادها و موشک‌های ایران، آماده‌باش را به تمام نیروهای آمریکا، اسرائیل و متحدانشان تحمیل کرد؛ در حالی که ایران فقط بخشی از آنچه در اختیار داشت را استفاده کرد و بخشی از آنچه که تصمیم به افشای آن داشت را در معرض رصد قرار داد. دوم، ناتوانی در تسلط الکترونیکی بر پهپادها و موشک‌هاست. دو ناوشکن ویژه پارازیت الکترونیکی برای انجام این مأموریت آماده شدند و نتیجه آن شکستی ناگوار بود؛ با وجود آنکه هواپیماهای ایرانی به مدت ۹ساعت، اهدافی در دسترس بودند. سوم اینکه موشک‌های معدود و مشخص ایران، بدون آنکه پدافندهای آمریکا و اسرائیل قادر به مقابله با آن‌ها باشند، به اهداف خود رسیدند.

۴. نبرد تمام شد؛ آزمون اذهان، اراده‌ها و توان فنی به پایان رسید و نتیجه «یک - صفر» به‌نفع ایران شد. این نتیجه نهایی است؛ زیرا دور بعدی پس از آن وجود نخواهد داشت و با توجه به نتایج این دور، در منطقه بسیار نوشته خواهد شد، به‌ویژه در مورد پرونده‌های جاری که در انتظار تعیین مرزهای قدرت میان آمریکا و ایران بود که ترسیم شد. پرونده اول، جنگ غزه است که تلاش نتانیاهو برای فرار از آن به سمت رویارویی ایران و آمریکا ناکام ماند. او اکنون باید به چالش‌های خود بازگردد، یا دنبال کردن جنگی که منجر به شکست بیشتر می‌شود یا تسلیم شدن در برابر شرایط مقاومت و تحمل ذلت. چشم‌انداز منطقه، سرنوشت عادی‌سازی روابط عربستان و اسرائیل و سرنوشت موضع‌گیری ترکیه هم از مسیر این جنگ و مسائل پیرامون آن عبور می‌کند.

این منطقه، از جو پرفشار اسرائیلی خارج شده و وارد جو کم‌فشار ایرانی می‌شود؛ در حالی که جوهره این گذار، بر برتری «بافنده فرش» بر «پوکرباز» در صبر، مهارت و پشتکار و برتری «قالی ایرانی» بر «موکت آمریکایی» استوار است.

مصطفی لشکری

دیگر خبرها

  • روایت یک دلداگی به همسر؛ مرد ایرانی ۲۵ سال در دریا سرگردان بود! +تصویر
  • ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!
  • کشور‌های آمریکای جنوبی خواستار بازداشت سران رژیم صهیونیستی شدند
  • شاهکار مهندسان ایرانی در آسیا/ تعظیم سریلانکا به توان فنی ایران
  • جنگ داخلی؛ فیلمی که آمریکا را به وحشت انداخت!
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟
  • (ویدئو) اسب‌های سرگردان و زخمی ارتش در خیابان‌های لندن
  • اسب‌های سرگردان و زخمی ارتش در خیابان‌های لندن
  • حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه
  • دانشگاه‌های آمریکا در تسخیر معترضان به جنایات اسرائیل