Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@06:57:03 GMT

آموزش از راه دور در تلویزیون آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۵۱۰۹

آموزش از راه دور در تلویزیون آغاز می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

 مسعود احمدی افزادی ـ مدیر شبکه آموزش ـ درباره چگونگی برگزاری کلاس‌های درس در صداوسیما گفت: بحث آموزش‌های مکمل ماه‌هاست که در شبکه آموزش در حال پیگیری است. اما به دنبال زمان مناسبی برای آغاز آن بودیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سیما،وی گفت: سه شنبه هفته گذشته با تصویب شورای معاونان سازمان و دستور رییس صدا و سیما و همچنین مذاکرات مستقیم معاونت سیما و وزیر آموزش و پرورش مقرر شد که اولین دوره آموزش‌های مکمل از فردا آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی افزادی ادامه داد: با توجه به اینکه ۷۰ درصد برنامه مدارس و سرفصل‌ها تدریس شده است، مکلف هستیم ضمن تشریح و حل مسائل نظام منسجم از راه دور آموزشی را به کمک متوسطه و ابتدایی بیاوریم.
او افزود: هماهنگی‌های جدی را با معاونت آموزش ابتدایی و متوسطه انجام داده ایم و ان‌شاء‌الله از صبح فردا ارائه درس‌ها را شروع می‌کنیم و با توجه به بحث‌ها و گفت‌وگوهایی که شکل گرفته است کلاس‌های یک تا یک و نیم ساعته خواهیم داشت، اما خود معلم یا دبیر محترم حدود ۳۰ دقیقه صحبت می‌کند.
احمدی افزادی گفت: صبح شنبه کلاس‌های متوسطه اولین گروه از برنامه ریزی‌های درسی‌شان را ارائه خواهند کرد، این کلاس‌ها از ساعت ۸ صبح شروع می‌شود و تا ساعت ۹ صبح سعی می‌کنیم دو درس را ارائه دهیم، از ساعت ۱۰:۳۰ گروه آموزش ابتدایی درس‌های خود را روایت خواهند کرد و متعاقباً متوسطه دوم هم یک سرفصل را از ساعت ۱۰:۳۰ تا اذان ظهر ارائه خواهند داد.

مدیر شبکه آموزش سیما ادامه داد: بعد از ظهر هم از ساعت ۱۵ تا ۱۶ متوسطه دوم دروس خود را ارائه می‌دهند و ما در هفته سه روز را هم به آموزش کار و دانش و فنی و حرفه‌ای خواهیم پرداخت، یعنی از ساعت ۱۶ تا ۱۷ معلمان مجرب و منتخب آموزش و پرورش به ارائه دروس خواهند پرداخت، امیدواریم با هماهنگی‌هایی که شکل گرفته، یادگیری از راه دور و مکمل را که الزام یک نظام آموزشی پیشرفته است به خوبی داشته باشیم.


وی درباره مجموع ساعات آموزشی گفت: در حال حاضر روزانه ۴ ساعت به ارائه دروس می‌پردازیم که در بخش‌های ۲۵ تا ۳۰ دقیقه‌ای است تا خسته کننده نباشد، ضمن اینکه این کلاس‌ها به شکل زنده ارائه می‌شود، اما در آینده‌ای نزدیک قرار است تعاملی بودن هم به آن اضافه شود یعنی دانش‌آموز امکان مشارکت در آموزش را از طریق یک نرم افزار داشته باشد، جدول پخش این برنامه‌ها هم از طریق سایت خبرگزاری صدا و سیما و پایگاه اطلاع رسانی شبکه آموزش قابل دریافت است.

وی گفت: پخش برنامه‌ها در مرحله اول تا ۱۵ فروردین ادامه دارد و در هفت روز هفته است، اما در صورت الزام تا پایان سال تحصیلی ادامه خواهد داشت.

احمدی افزادی گفت: طی روزهای آینده از نرم‌افزاری رونمایی می‌شود که امکان تعاملی بودن برنامه‌ها را فراهم می‌کند، برنامه کلاسی هر روز را هم روز قبل ارائه می‌دهیم، دانش آموزان اطمینان داشته باشند که با همکاری رسانه ملی و وزارت آموزش و پرورش در یک برنامه هماهنگ و طراحی شده شاهد آموزش‌های مناسبی خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آموزش از راه دور تلویزیون احمدی افزادی شبکه آموزش کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۵۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • اکشن‌های پرفروش هند و کره در آخر هفته سیما
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • فیلم های سینمایی آخر هفته تلویزیون
  • «مسافر ری» با چند فیلم جدید در آخر هفته تلویزیون
  • «کُر کوهستان » روی آنتن شبکه دو می‌رود
  • سریال جدید تلویزیون به دو شبکه می‌رسد