Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه دولت در تامین داروهای مورد نیاز هیچ مضایقه‌ای ندارد، گفت: وزارت بهداشت با کمک همه واحدهای تولیدی تلاش کنند تامشکل تامین ماسک وتجهیزات مورد نیاز بر طرف شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، اسحاق جهانگیری در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به پیام مقام معظم رهبری خطاب به جامعه پزشکی و پرستاری کشور، گفت: همه ما باید قدردان نیرو‌های زحمتکش و خدوم بخش پزشکی و درمانی کشور باشیم که در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: جامعه پزشکی با از خودگذشتگی تلاش دارند تا این بیماری را در کشور ریشه کن کنند و به فضل الهی و با همکاری مردم از این بحران عبور خواهیم کرد.

او با اشاره به وجود سناریو‌های مختلف درباره ابعاد و شیوع بیماری کرونا، بر همکاری همه دستگاه‌ها با یکدیگر جهت پیشبرد طرح‌های ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد و خواستار برنامه ریزی برای ارایه آموزش‌های همگانی به عموم مردم و نیز آموزش‌های اولیه به بخش‌هایی از نیرو‌های مسلح و استفاده از همه امکانات بیمارستانی کشور برای مقابله و ریشه کنی بیماری کرونا شد.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه دولت در تامین دارو‌های مورد نیاز مردم هیچ مضایقه‌ای ندارد اظهار داشت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کمک همه واحد‌های تولیدکننده تلاش کنند تا هرچه سریع‌تر مشکل تامین ماسک و تجهیزات مورد نیاز بخش پزشکی کشور برطرف شود.

جهانگیری با بیان اینکه دولت با تمام ظرفیت در کنار مردم و جامعه پزشکی کشور است بر محافظت از کادر پزشکی و کسانی که در خط مقدم مقابله با این بیماری هستند تاکید کرد و گفت: موضوع ویروس کرونا موضوع جدی و اصلی کشور است که باید با رویکردی تهاجمی و برنامه ریزی دقیق هر روز از مبتلا شدن مردم به این بیماری پیشگیری کنیم و نیز از تعداد مبتلایان به این بیماری بکاهیم.

معاون اول رئیس جمهور از استانداران کشور به ویژه استانداران تهران، قم و گیلان که در جلسه امروز گزارشی از وضعیت شیوع بیماری در آن‌ها ارایه شد خواست تا با روحیه بالا فرماندهی اوضاع را در دست داشته باشند، زیرا ما باید در مبارزه با این بیماری پیروز شویم و راهی جز این نداریم.

جهانگیری ادامه داد: همه مدیران کشور مکلف هستند تا تصمیمات ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا را اجرا کنند و ستاد نیز باید با پیش بینی و استناد به نظرات کارشناسی، تصمیمات مقتضی را اتخاذ و در ارتباط کامل با مردم اطلاع رسانی و اطمینان بخشی کند.

معاون اول رئیس جمهور بر تشکیل کمیته‌های مختلف در ستاد برای تدوین نقشه راه مقابله با کرونا یادآور شد: محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارایه آمار مربوط به مبتلایان و جانباختگان باید پذیرفته شود.

در این جلسه که وزرای فرهنگ و آموزش عالی، آموزش و پرورش، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دفاع، پشتیبانی و نیرو‌های مسلح، سخنگوی دولت، شهردار تهران، رئیس سازمان حج و زیارت و سایر مسئولان کشوری و لشکری حضور داشتند؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تشکر از پیام محبت آمیز و دلگرم کننده رهبر معظم انقلاب که خستگی را از همکاران بخش پزشکی و پرستاری کشور زدود، از همدلی و وفاق بسیار خوب میان دستگاه‌ها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: بسیاری از کشور‌های جهان با این بیماری درگیر شدند و ایران نیز اکنون در شرایط شیب تند مبتلایان قرار دارد که امیدواریم به تدریج از اوج این بحران عبور کنیم.

او بر برنامه ریزی برای بکارگیری از توان نیرو‌های پرستاری غیرشاغل و حمایت و تشویق از کادر‌های پزشکی و درمانی تاکید کرد و از ایجاد ۲۲ آزمایشگاه جدید، ارایه آموزش‌های عمومی، تهیه و تامین دارو، ماسک و تجهیزات پزشکی، آماده سازی و افزایش تخت‌های بیمارستانی خبر داد و گفت: تلاش خواهیم کرد با مدیریت صحیح به سرعت این بیماری را مهار کنیم.

در این جلسه استانداران قم و گیلان و نیز رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان و قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم به صورت ویدئو کنفرانس به طور جداگانه آخرین گزارش‌ها از تعداد مبتلایان، جانباختگان، اقدامات انجام شده، نیاز‌ها و مطالبات استان ارایه و خواستار عزم ملی و همکاری همگانی برای مقابله با این بیماری شدند.

وزیر راه و شهرسازی در این جلسه با اشاره به کنترل‌های لازم و اجرای توافق نامه‌های ابلاغی از سوی ستاد در حوزه خدمات مسافری و ورود و خروج به کشور گفت: با برنامه ریزی و همکاری وزارت امور خارجه و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تلاش هستیم تا شهروندان ایرانی که در خارج از کشور هستند را با رعایت مسائل ایمنی به کشور بازگردانیم.

وزیر دفاع، پشتیبانی و نیرو‌های مسلح نیز در این جلسه با اعلام آمادگی این وزارتخانه در جهت برپایی بیمارستان‌های سیار، تولید ماسک و کیت‌های تشخیص ویروس، ساخت برانکارد، تخت و آمبولانس ایزوله گفت: نیرو‌های مسلح آماده هستند تا در حوزه نیروی انسانی نیز به بخش درمانی کشور کمک کنند.

وزیر آموزش و پرورش نیز با اشاره به تجربه کشور‌های دیگر در مقابله با کرونا بر آگاهی و اطمینان بخشی به جامعه، شفافیت و پاسخگویی دقیق تاکید کرد و گفت: تعطیلی مدارس با نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مردم اعلام خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز با اشاره به رایگان شدن تماس با سامانه ۴۰۳۰ گفت: درگاه اینترنتی با هدف تشخیص و پایش و پاسخگویی به مردم اعلام آمادگی کردند.

رئیس سازمان حج و زیارت به تعطیلی اعزام زائران نوروزی به عتبات عالیات در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: ثبت نام حج تنها به شکل الکترونیک و بدون حضور مردم انجام می‌شود.

معاون دادستان کل کشور و نماینده نیروی انتظامی نیز از کشفیات تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی و برخورد با احتکارکنندگان در این زمینه خبر دادند.

در این جلسه در خصوص تردد در مرزها، ایجاد فضا‌های بیمارستانی، تولید ماسک و تجهیزات پزشکی، اقلام مکشوفه، تعطیلی مدارس، ساعت کار کارمندان و دورکاری کارمندان پرریسک، تولید شوینده ها، کاهش سفر‌های بین شهری، بحث و تبادل نظر شد که مصوبات آن از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام خواهد شد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا اسحاق جهانگیری جهانگیری درمان و آموزش پزشکی معاون اول رئیس نیرو های مسلح بیماری کرونا وزارت بهداشت برنامه ریزی مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۶۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است

غلامرضا ابدالی مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره قاچاق حیات وحش گفت: با حضور رییس سازمان محیط زیست و مقامات کشوری که دارای مسئولیت هستند از جمله فراجا، گمرک قوه قضاییه یک نشست هم اندیشی را در راستای مسئله حیات وحش برگزار کردیم.

او ادامه داد: در این نشست مسئله قاچاق حیات وحش را تبیین کردیم. قاچاق حیات وحش قاچاقی است که رتبه دوم یا سوم را به خود اختصاص داده است. قاچاق حیات وحش بسیار پر سود بوده که تمام کشور‌ها و به خصوص کشور خودمان به دلیل کریدور بودن مبدا قاچاقچیان قرار گرفته است.حیات وحش نقش اساسی و کلیدی در زندگی ما دارند که اگر بی تفاوت باشیم قطعا ژن‌های بی بدل را از دست خواهیم داد.

ابدالی تصریح کرد: امسال کمیته ملی قاچاق جانوری را تشکیل داده ایم که بتوانیم این رتبه را تغییر دهیم. 

او گفت: موضوع مهمی که تا به الان باید توجه شود آموزش است. آموزش لازم را به نیرو‌هایی که در ورودی‌های گمرک و فراجا هستند باید به خوبی ارائه شود تا بتوانند در کمترین زمان اقدام مناسبی را از خود نشان دهند. انواع و گونه‌های مختلف قاچاق را شناسایی بشناسند تا بتوانند موارد قاچاق را تشخیص دهند. 

معاون سازمان حفاظت محیط زیست  تصریح کرد: فقر و بیکاری از علل قاچاق محسوب می‌شوند. ناآگاهی از عواقب قاچاق نیز باید مورد توجه قرار گیرد برخی از بازار قاچاق، حیوانات را خریداری می‌کنند و این موضوع‌ها باید فرهنگ سازی شود.

ابدالی بیان کرد: متولی اصلی در کشور ستاد مرکزی مقابله با کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری است. اما دستگاه‌هایی که می‌توانند به ما کمک کنند پلیس فراجا از جمله پلیس فرودگاه، راه آهن، قوه قضاییه، هستند که می‌توانند کمک کننده باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • جمع آوری داروهای قاچاق و دست ساز از عطاری های اردبیل
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است