Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول هسته بین‌الملل بسیج دانشجویى دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: به دنبال تعطیلى سراهاى دانشجویى دانشگاه، دانشجویان خارجى باید به کشورشان بازگردند، اما اکثریت آنان قصد بازگشت در این شرایط را نداشته و پیگیر مطالبات آنان هستیم. احمد طرفى، مسئول هسته بین الملل بسیج دانشجویى دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، در خصوص وضعیت اسکان دانشجویان خارجى گفت: حدودا ١٠٠ تا ١٥٠ دانشجوى خارجى (عراقى، چکى، افغانى و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..) در خوابگاه هاى دانشگاه شهید چمران اهواز اسکان دارند و با توجه به اینکه خوابگاه هاى این دانشگاه به منظور پیشگیرى از شیوع ویروس کرونا از ٨ اسفندماه تعطیل اعلام شدند و مشخص نیست چه زمانى بازگشایى شوند، این دانشجویان نیز باید خوابگاه‌ها را تخلیه و به کشور خود بازگردند.

طرفى اضافه کرد: اکثریت این دانشجویان قصد بازگشت به کشورشان را در این شرایط ندارند و از طرفى محلى براى اسکان موقت ندارند، از این رو خواهان اسکان در سراهاى دانشجویى دانشگاه شهید چمران اهواز شدند.

مسئول هسته بین الملل بسیج دانشجویى دانشگاه شهید چمران اهواز ابراز کرد: در همین راستا، هسته بین الملل بسیج دانشجویى دانشگاه پیگیر حل این مسئله شده تا کمکى به این دانشجویان کند و گره اى از مشکلات آنان در این زمینه باز کند؛ بر همین اساس به مطالبه گرى از قدردان، معاون دانشجویى دانشگاه شهید چمران اهواز پرداختیم.

وى اظهار کرد: طبق صحبت هایى که با این معاونت داشتیم، قرار بر این شد که دانشجویان خارجى مقطع کارشناسى دانشگاه تا فردا، ١٠ اسفندماه و دانشجویان خارجى مقاطع کارشناسى ارشد و دکترى تا ١١ اسفندماه خوابگاه‌ها را تخلیه کنند، اما در صورتى که قصد تخلیه خوابگاه‌ها و بازگشت به کشورشان را نداشته باشند، با هماهنگى ریاست دانشگاه براى آنان، مکانى خارج از دانشگاه در نظر بگیریم و آنان را در محل دیگرى اسکان دهیم تا وضعیت تعطیلى سرا‌ها مشخص شود.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهیدچمران اهواز دانشجویان خارجی تعطیلی خوابگاه دانشجویی بسیج دانشجویی خوزستان خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۶۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • بسیج اساتید باید کارکرد متفاوتی در جهاد تبیین داشته باشد
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • کنعانی: آمریکا به مطالبات قانونی دانشجویان احترام بگذارد
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری