Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس خواستار ورود استاندار به کاهش ساعات اداری دستگاه‌های اجرایی هرمزگان شد.

احمد مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود:  ضمن تشکر از زحمات و تلاش‌های استاندار هرمزگان و ستاد مقابله با کرونا در استان هرمزگان، امیدوارم نسبت به کاهش ساعات اداری در استان هرمزگان تدبیر لازم در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با توجه به گسترش بیماری کرونا در سطح کشور و وضعیت نیمه قرمز استان هرمزگان، تصریح کرد: طبق گفته وزارت بهداشت و درمان اختیار کاهش ساعات اداری به استانداران تکلیف شده و باوجود مشاهده اجرای این اقدام توسط استان‌هایی نظیر خوزستان، امیدوارم چنین اقدامات مشابهی در هرمزگان رخ دهد و به نمایندگی از مجمع نمایندگان هرمزگان توصیه می کنم این موضوع جدی گرفته شود..

مرادی با اشاره به اینکه با توجه به مرزی بودن هرمزگان ضرورت کاهش ساعات اداری از خواسته‌ها و مطالبات به‌حق مردم هرمزگان است، اضافه کرد: امیدوارم هرچه زودتر استاندار هرمزگان نسبت به این موضوع توجه جدی داشته و اقدام عاجلی انجام دهد زیرا هرچه از اجتماع مردمی بکاهیم برای پیشگیری از شیوع این بیماری مناسب‌تر است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه در موقعیت کنونی دورکاری و غیرحضوری انجام دادن کارها از ضروریات موردتوجه دولت است، عنوان کرد: باید چنین اقدامات مشابهی در هرمزگان هم صورت بگیرد تا شاهد ریشه‌کن کردن این بیماری با کمک تمامی مردم از هرمزگان و کشور باشیم.

وی با انتقاد از عدم توجه و جدی گرفتن دستگاه‌های اجرایی نسبت به در اختیار قرار دادن مهمانسرا به مهمانان دیگر استان‌ها، اضافه کرد: در شرایطی که باید تمهیداتی اندیشیده شود تا از سفر غیرضروری مسافران به هرمزگان جلوگیری کرد شاهد هستیم برخی دستگاه‌های اجرایی بدون توجه به آن مهمانسراهای خود را در اختیار مهمانان دیگر استان‌ها قرار می‌دهند.

مرادی در پایان از تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی، پزشکان و پرستاران در این مدت و ازخودگذشتگی‌شان تقدیر کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی کروناویروس کاهش ساعات اداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۷۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • وضعیت ناپایدار جوی و دریایی در هرمزگان/ شناور‌های سبک با احتیاط تردد کنند
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • پیش بینی وزش باد نسبتاً شدید و کاهش نسبی دما در البرز
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی