Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در پی تشدید تنش‌ها در ادلب سوریه، صد‌ها پناهنده از کشور‌های مختلف از جمله سوریه، پاکستان و عراق راهی مرز‌های ترکیه با اروپا شده اند. بنا به گزارش‌ها ترکیه دیگر مانع عبور مهاجران از مرز‌های خود با اروپا نمی‌شود.

خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش داد این پناهندگان در گروه‌های بزرگ به صورت پیاده از شهر‌های استانبول، ادیرنه، ازمیر و آیدین راهی مرز‌های اروپا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش اسپوتنیک برخی از این پناهندگان نیز در حال حرکت با اتوبوس به سوی شهر ادیرنه در نزدیکی مرز‌های ترکیه با بلغارستان و یونان هستند. این در حالیست که یونان اخیرا برای جلوگیری از ورود موج گسترده مهاجران به تقویت ورودی‌های مرزی خود پرداخته است.

وزارت خارجه ترکیه نیز اعلام کرد سیاست این کشور در خصوص مهاجران تغییری نکرده است. آنکارا در سال ۲۰۱۶ توافقی را با کشور‌های اروپایی صورت داد که در آن در ازای دریافت کمک اقتصادی از اتحادیه اروپا، بخش قابل توجهی از مهاجران را که قصد ترک خاورمیانه را دارند، اسکان دهد.

در عین حال وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد در صورت ادامه تنش‌ها در ادلب سوریه، موج مهاجران از ترکیه به سوی اروپا ادامه خواهد داشت. 

این در حالیست که همزمان با عملیات ضدتروریستی ارتش سوریه در ادلب، منابع رسمی ترکیه به میدل ایست آی گفته اند آنکارا تصمیم گرفته است بلافاصله مرز‌های جنوب غربی با سوریه را باز کند و به مردم سوریه اجازه دهد در ۷۲ ساعت آینده از طریق مرز این کشور به اروپا بروند.

یک مقام ارشد ترکیه گفت: پناهجویان سوری که از طریق خشکی یا دریا به سمت اروپا حرکت می‌کنند، متوقف نمی‌شوند.

اواخر شب گذشته [پنجشنبه]، در پی حمله ارتش سوریه به مناطق تحت اشغال تروریست‌ها در ادلب، دست کم ۳۳ سرباز ترکیه‌ای کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شدند.

در سپتامبر سال ۲۰۱۸، ترکیه و روسیه در سوچی به توافق رسیدند که ادلب را به یک منطقه کاهش تنش تبدیل کنند. طبق این توافق اقدامات تجاوزکارانه در ادلب صریحاً ممنوع شد.

عملیات ضدتروریستی ارتش سوریه برای آزادسازی ادلب، آخرین مقر تروریست‌ها در این کشور، از چندی پیش آغاز شده است. ترکیه با طرح این ادعا که حملات ارتش سوریه موجب فرار غیرنظامیان و در نهایت هجوم آن‌ها به ترکیه می‌شود، این حملات ضدتروریستی را هدف انتقاد خود قرار داده است. از سوی دیگر سوریه اعلام کرده استان ادلب بخشی از این کشور است و هیچ گونه حضور غیرقانونی خارجی در آن را نمی‌پذیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ادلب سوریه ارتش سوریه ارتش سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد

رییس جمهور سوریه با تاکید بر اینکه موضع این کشور هرگز در قبال آرمان فلسطین تغییر نکرده، اظهار داشت که حمایت دمشق از فلسطین همواره تعمیق شده است. 

به گزارش مشرق، بشار اسد رییس جمهور سوریه طی سخنانی تاکید کرد که مواضع این کشور از زمان آغاز آرمان فلسطین در سال ۱۹۴۸ ثابت بوده و حتی یک لحظه و تحت هیچ شرایطی تغییر نکرده است.

وی اظهار داشت که سوریه بدون تردید تمام آنچه را که لازم بوده و در حد امکانات این کشور بوده به فلسطینیان و عناصر مقاومت ضد اسراییل تقدیم کرده است.

اسد تاکید کرد که مواضع دمشق نسبت به مقاومت و موضع‌گیری‌های آن نه تنها هیچ تغییری نکرد، بلکه عمق و گسترش بیشتری پیدا کرده و حوادث و تحولات نشان می‌دهد که کسی که قدرت تصمیم‌گیری ندارد، آینده‌ای نیز نخواهد داشت و کسی که قدرت ندارد هیچ ارزشی در این دنیا ندارد و کسی که برای رسیدن به وطن خود مقاومت نمی‌کند، شایسته داشتن وطن نیست.

رییس جمهور سوریه با اشاره به جانبداری کورکورانه دولت‌های غربی از صهیونیست‌ها تاکید کرد که این موضوع تازه‌ای نیست. وی اشاره کرد که تسلیم شدن گرچه می‌تواند احساس کاذب و موقت امنیت و چه بسا قدرت به انسان بدهد، اما نمی تواند تضمین کننده بقای تسلیم شدگان باشد. در این صورت[تسلیم در برابر دشمن] دیگر تاریخ مصرف این اشخاص و دولت‌ها به پایان می‌رسد و وقتی تاریخ مصرف آنها به پایان برسد، این کشورها ویران شده و دچار فروپاشی و نابودی می‌شوند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • اظهارات رهبر چین درباره اهداف سفرش به فرانسه
  • ام‌باپه خیال هواداران PSG  را راحت کرد
  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • میقاتی دریافت رشوه از اروپا برای نگه داشتن پناهجویان سوری را تکذیب کرد
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در مسئله فلسطین و مقاومت
  • رقص با پرچم فلسطین پس از کسب قهرمانی ووشوی اروپا توسط ورزشکار ترکیه‌ای (فیلم)
  • نشریه تایم: حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!