Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمدرضا میرتاج الدینی، منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم،ضمن قدردانی از حضور مردم پای صندوق های رای، درباره میزان مشارکت این دوره از انتخابات مجلس گفت: میزان مشارکت مردم با وجود شرایط خاص تحریمی و فشار اقتصادی در مقایسه با کشورهای خارجی که مدعی دموکراسی هستند و در انتخابات های خود مشارکت سی درصدی دارند قابل قبول و قابل دفاع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرتاج الدینی کاهش حضور مردم در انتخابات را نسبت به دوره های قبل، عدم موفقیت دولت در تحقق شعارهای اقتصادی و همچنین کارنامه ضعیف مجلس فعلی در زمینه اقتصاد و مطالبه گری از دولت دانست و افزود: این اتفاقات موجب دلسردی برخی از اقشار مردم شد لذا برخی عدم شرکت در انتخابات را بی تاثیر در بهبود وضعیت اقتصادی تصور کردند و به پای صندوق رای نیامدند.

این نماینده مجلس موج سواری رسانه های خارجی درباره موضوع ویروس کرونا و شایعات رواج یافته بین مردم را هم از علل اصلی کمرنگ شدن حضور مردم در انتخابات توصیف کرد و گفت: فضا سازی ویروس کرونا در جامعه به گونه ای بود که حتی برخی از افراد انقلابی و پایبند به نظام هم برای به خطر نیفتادن سلامتی خانواده خود از شرکت در انتخابات خودداری کردند.

میر تاج الدینی کمرنگ شدن رقابت بین جناح های سیاسی را هم از علل دیگر کاهش حضور مردم در انتخابات دانست و تصریح کرد: جریان های مقابل اصولگرایی که حامی دولت و به نوعی عامل روی کار آمدن دولت فعلی بودند به دلیل عدم موفقیت دولت در مباحث اقتصادی، دچار بی انگیزگی و دلسردی شده و از انسجام کافی و جدیت لازم برای یک رقابت سیاسی برخوردار نبودند.

میرتاج الدینی در پاسخ به این سوال که آیا کمتر شدن حضور مردم در انتخابات به معنای تخریب مشروعیت نظام است یا یک رویکرد موقتی محسوب می شود گفت: این روی گرداندن برخی از افراد از شرکت در انتخابات مطمئنا یک رویکرد موقتی است و به نوعی واکنش و عکس العمل مردم نسبت به عملکرد ضعیف دولت و مجلس محسوب می شود و در مقابل اگر دولت و مجلس جدید با کارهای تحول آفرین از فشارهای اقتصادی مردم بکاهد، این رویکرد قابل برگشت است.

این نماینده اصول گرای مجلس در پاسخ به این سوال که آیا افرادی که در انتخابات شرکت نکردند در یک تیپ و رویکرد سیاسی هستند، افزود: اقشاری از مردم که در انتخابات شرکت نکردند از طیف های مختلفی هستند که عده زیادی از آنها طیف خاکستری بوده که به هیچ جریان و جناح سیاسی وابستگی ندارند.

میرتاج الدینی درباره مفید بودن یا مضر بودن همسویی مجلس با دولت هم خاطرنشان کرد: اگر همسویی مجلس و دولت را تعامل خوب این دو قوه برای حل مشکلات مردم تفسیر کنیم بسیار مفید است اما اگر این همسویی به این معنی باشد که مجلس اختیاری دربرابر تصمیمات دولت نداشته و نمایندگان مجلس به وکیل الدوله تبدیل شوند این نیز به ضرر جامعه و مردم است.

وی تصریح کرد: مجلس باید مطالبه گر مشکلات مردم باشد و در این جهت در صورت نیاز با دولت هم تعامل داشته باشد و اولویت را برای حل مشکلات مردم در نظر بگیرد.

این نماینده درباره رابطه مجلس یازدهم و دولت دوازدهم می گوید: زمان زیادی از عمر این دولت باقی نمانده است لذا این ارتباط به مانند مجلس هفتم و دولت اصلاحات خواهد بود که البته تصور می شود در این دوره کمی قوی تر هم باشد.

وی افزود: ما به دولت در جهت حل مشکلات مردم کمک خواهیم کرد اما وزرایی که در حل مشکلات معیشتی مردم و دور زدن تحریم ها کارآمد نیستند باید جای خود را به وزرای قوی تری بدهند و رویکرد مجلس یازدهم این است که ترکیب کابینه دولت قوی تر شده و افراد ضعیف تر کنار گذاشته شود.

منبع: الف

کلیدواژه: حضور مردم در انتخابات میرتاج الدینی مشکلات مردم حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۷۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی

روزنامه ایران در مطلبی به توییت مهدی فضائلی درباره نظر رهبرانقلاب نسبت به برخورد با بی حجابی واکنش نشان داد.

این روزنامه نوشت: یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیرو‌های پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیتر‌های رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته این جریان باشد.

دیگر خبرها

  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی