Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@01:40:21 GMT

کرونا، کنش؛ انفعال، واکنش

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۸۱۲۹

کرونا، کنش؛ انفعال، واکنش

در ماه‌های اخیر پیوسته شاهد تعطیلی سالن‌های تئاتر و خاموشی گروه‌های اجرایی بوده‌ایم. به عبارتی برای مدت چند ماه متوالى «در این برهه حساس کنونی» قرار داشته‌ایم. این روزها نیز ویروس کرونا به کنشی تبدیل شده است که واکنش منطقی به آن تعطیلی سالن‌های تئاتر و سایر امکان عمومی است.

با تعطیل شدن تئاتر خسارت‌های چشم‌گیری به سایر گروه‌های اجرایی، مجموعه تماشاخانه‌های خصوصی و دولتی و درنتیجه بدنه تئاتر وارد شده است، اما آیا تعطیلی و انفعال کفایت می‌کند!؟ بی‌تردید خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارتی تعطیلی اماکن عمومی در سایر کشورهای آلوده به کرونا با هدف و رویکردهای مشخص برای پاک‌سازی و ضدعفونی انجام شده است این در حالی است که تعطیلی برای تئاترهای تهران به بسته بودن درهای همه مجموعه‌ها بدل شده است و همه کارکنان راهی خانه‌های خود یا سفر شده‌اند. به تعبیری در این پیش‌آمد حذف صورت‌مسأله به مهم‌ترین واکنش تبدیل ‌شده است.
با فرض اینکه مجموعه‌ها از یک یا دو هفته آینده آغاز به کار کنند چه ضمانتی وجود دارد که محیطی امن برای اجرا و تماشا به‌شمار روند؟ و چه تمهیدی برای جلب اعتماد تماشاگران دیده شده است؟ با این رویه بدیهی است که امکان تعطیلی دوباره و تکرار خاموشی تئاتر میسر شود زیرا در زمان مناسب به‌جای انجام واکنشی مناسب به انفعال اکتفا شده است.
بر این اساس، همه تماشاخانه‌های خصوصی و دولتی موظف به ضدعفونی کردن مجموعه‌های خود هستند و مرکز هنرهای نمایشی به‌عنوان نهادی مسئول علاوه بر حمایت مالی موظف به اجرای نظارتی دقیق بر این امر است. از دیگر‌سو همه ما آشکارا می‌دانیم که مرکز هنرهای نمایشی مانند سایر نهادهای دولتی با مشکلات مالی متعددی روبه‌رو است و این امر بر هیچ‌کس پنهان نیست اما اگر این مشکل به‌خوبی مدیریت نشود مشکلات مالی بیشتری سر بر می‌آورند که ابتدا دامن مرکز هنرهای نمایشی را خواهند گرفت. بنابراین انتظار می‌رود نهادهای مسئول به حذف صورت‌مسأله دامن نزنند و فعالیت‌های خود در راستای مقابله با کرونا را به‌صورت شفاف رسانه‌ای کنند.
 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۸۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن