Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@10:28:52 GMT

گفت‌وگو با معمار تکواندوی ایران

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۸۶۱۷

گفت‌وگو با معمار تکواندوی ایران

ایسنا/آذربایجان شرقی تکواندو از رشته‌های مدال آور کشورمان در مسابقات جهانی و المپیک بوده و در سال‌های اخیر نیز تکواندوکاران بسیاری از شهرستان میانه آذربایجان شرقی موفق به پوشیدن هوگوی تیم ملی شده‌اند که اکثر آن‌ها مدیون یک مربی استعدادیاب و قهرمان پرور بومی به نام «حسن فلاحی راد» هستند، کسی که می‌توان او را "معمار تکواندوی ایران" نامید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نگاهی به قهرمانان سال‌های اخیر در مسابقات کشوری و بین المللی در رده‌های سنی مختلف، در می‌یابیم که از یوسف کرمی گرفته تا فرزاد عبدالهی، میرهاشم حسینی و امیرمحمد بخشی "عنوان داران سابق و کنونی تکواندوی ایران و جهان" همه زیر نظر این مربی به عضویت تیم ملی ایران درآمده‌اند.

نزدیک شدن به آغاز مسابقات المپیک ۲۰۲۰ توکیو بهانه‌ای شد تا با این مربی در مورد وضعیت تکواندوی کشورمان به گفت‌وگو بپردازیم.

فلاحی راد در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این سوال که فضای حاکم بر اردوی آماده سازی تیم ملی در آستانه ی المپیک چگونه است؟ گفت: در صحبتی که با شاگردانم در اردو داشتم فضای تیم و اردو خوب است و با اضافه شدن هادی ساعی به عنوان مدیر فنی تیم ملی و بدلیل اینکه او قهرمان ملی ما و از جنس تکواندو است حضورش بسیار مثبت و کمک کننده بوده و به نوعی به عنوان یک بزرگتر حواسش به تمامی ملی پوشان ما متمرکز است.

وی افزود: امسال در المپیک دو نماینده در بخش انفرادی و دو نماینده در بخش تیمی داریم که از این چهار نفر، سه نفر شاگرد بنده هستند اما با توجه به مشکلاتی که با کادر فنی فعلی و سرمربی تیم فریبرز عسگری در گذشته داشته‌ام و کم لطفی هایی که به بنده شده با کادر فنی هیچگونه هماهنگی ندارم.

وی ضمن انتقاد از رفتارهای انجام شده در قبال وی به مسابقات قهرمانی آسیا اشاره کرد و گفت: در این مسابقات از پنج تکواندوکار ایرانی حاضر در این دوره، سه نفر شاگرد بنده بودند اما با این وجود سرمربی تیم ملی نام یک مربی بدنساز را به جای بنده به عنوان مربی قرار داد که در هیچ کجای دنیا نمی‌توان دید که مربی بدنساز در کنار تاتامی به هدایت تکواندوکاران بپردازد و این کار را کم لطفی به خود تلقی می‌کنم.

وی افزود: با این وجود اما با شاگردانم در اردوی تیم ملی در ارتباط هستم و هر روز با آن‌ها صحبت کرده و با ارسال فیلم‌هایی از مبارزات حریفانشان در المپیک، نکات فنی را گوشزد می‌کنم.

فلاحی راد در مورد وضعیت میرهاشم حسینی که یکی از گزینه‌های کسب مدال برای کشورمان در مسابقات المپیک محسوب می‌شود، به وضعیت حاکم بر مسابقات المپیک و تفاوت آن با سایر تورنومنت ها اشاره کرد و گفت: میدان المپیک بسیار متفاوت از دیگر مسابقات بوده و تمامی شرکت کننده‌ها با تمام قدرت در این بازی‌ها شرکت می‌کنند، اما رقیب اصلی وی تکواندوکار کره‌ای "لی دائه هون" است که تا کنون چهار بار روبروی هم قرار گرفته‌اند که سه پیروزی ازآن تکواندوکار کره‌ای بوده است. بنده همچنان معتقد هستم که میرهاشم در دو بازی می‌توانست پیروز میدان باشد اما به دلیل ضعف در هدایت حین مسابقه توسط سرمربی، نتیجه را واگذار کرد.

وی افزود: خوشبختانه قرعه کشی المپیک به نحوی‌  است که تا فینال این دو تکواندوکار روبروی هم قرار نخواهند گرفت؛ معتقد هستم میرهاشم اگر با روحیه‌ای خوب به فینال راه پیدا کند می‌تواند شانس خوبی برای کسب مدال طلای المپیک داشته باشد و امیدوارم مزد تمامی زحمات خود در چند سال اخیر را بگیرد.

وی در مورد سوابق کاری و افتخاراتی که کسب کرده است گفت: بنده از سال ۱۳۸۰ در تمامی رده های سنی در تیم ملی بازیکن داشته‌ام و شاگردانم توانسته‌اند در مسابقات معتبر بین المللی مانند بازی‌های آسیایی، قهرمانی آسیا و جهان، قهرمانی دانشجویان جهان، بیش از ۹۰ مدال رنگارنگ را برای کشورمان به دست آورند؛ خود نیز با پنج سرمربی مختلف در تیم ملی کار کرده‌ام اما با این وجود هیچگاه سکان هدایت تیم ملی به بنده واگذار نشده است.

به گزارش ایسنا، فلاحی راد به عنوان یک مربی بازیکن ساز و استعداد یاب شهرستانی، همواره دور از جنجال به دنبال تربیت استعدادهای برتر با وجود تمامی کاستی‌ها در شهرستان ها از حیث امکانات بوده و باید دید چه زمانی به این جنس از مربیان برای هدایت تیم ملی اعتماد خواهد شد.

مسابقات المپیک ۲۰۲۰ از سوم مرداد ماه سال ۱۳۹۹ به میزبانی شهر توکیو در کشور ژاپن آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تکواندو تيم ملي تكواندو ايران المپیک ۲۰۲۰ توکیو يوسف كرمي هادي ساعي استانی ورزشی مسابقات المپیک فلاحی راد تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس ژیمناستیک: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست

سیامک یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه ژیمناستیک ایران برای نخستین بار توانست سهمیه المپیک را کسب کند، اظهار کرد: اتفاقی تاریخی رخ داده و ژیمناستیک ایران توانست به المپیک راه یابد. در این راه عوامل فدراسیون و در رأس آن سرمربی تیم ملی و رئیس فدراسیون با برنامه‌ریزی خوب و اجرای دقیق به ژیمناست مستعد کشورمان کمک کردند تا او بتواند ژیمناستیک کشورمان را برای اولین بار المپیکی کند.

وی ادامه داد: با شناختی از عوامل فدراسیون دارم مطمئناً برنامه‌ریزی بسیار خوبی برای الفتی خواهند شد تا در مسابقات المپیک نتایج قابل قبولی بگیرد. ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست و اگر الفتی خوب تمرین کند و از نظر روانی در وضعیت مناسبی باشد با تمرکز بالای خود می‌تواند شانس کسب مدال داشته باشد و بر روی سکو برود تا به کاروان ورزشی ایران کمک کند.  

ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست

کارشناس ژیمناستیک درباره اینکه الفتی در جام جهانی قطر یکی از اجرا‌های خود را از دست داد، عنوان کرد: پیش از مسابقات الفتی کاملاً آماده بود و دلیل اینکه در اجرای اول موفق نبود را به دلیل اینکه در قطر نبودم نمی‌دانم. ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست و قهرمانان المپیک هم پیش آمده در اجراهای خود به خاطر از دست دادن لحظه‌ای تمرکز بر زمین افتادند. همه ورزشکاران استرس دارند به خصوص آنهایی که در بالاترین سطح رقابت می‌کنند. الفتی پیش از این عملکرد بسیار خوبی در مسابقات قبلی ثبت کرده بود که با وجود آنکه نتوانست اجرای مدنظرش را در قطر داشته باشد موفق به کسب سهمیه المپیک شد.

راه افزایش نمایندگان در المپیک

وی در مورد اینکه ژیمناستیک ایران چگونه می‌تواند سهمیه‌های خود را در المپیک افزایش دهد، عنوان کرد: در اوایل ریاست زهرا اینچه درگاهی بر فدراسیون ژیمناستیک او گفته بود به شکلی برنامه‌ریزی کنیم تا در المپیک پاریس دو نماینده داشته باشیم. این برنامه‌ریزی به ثمر نشسته و در المپیک پاریس یک ژیمناست و یک داور داریم. مطمئناً برای آنکه نمایندگان بیشتری در المپیک بعدی داشته باشیم باید برنامه‌ریزی بهتری داشته باشیم. با توجه بیشتر به ورزش مدال‌آور ژیمناستیک این توانایی را داریم تا در ادوار بعدی المپیک و بازی‌های آسیایی با نمایندگان بیشتری که داریم برای کسب مدال راهی مسابقات شویم.

از کسب مدال الفتی ناامید نیستم

یوسفی در خصوص اینکه الفتی چگونه می‌تواند همانند المپیک آسیایی هانگژو در المپیک پاریس هم مدال‌آوری کند، تأکید کرد: آوردگاه المپیک به شکلی است که تمامی ورزشکاران برای کسب مدال می‌آیند و الفتی هم از این قاعده مستثنی نیست. همدلی و همراهی جامعه ژیمناستیک به الفتی روحیه بالاتری می‌دهد و آمادگی ذهنی کامل به میدان برود. به یاد داشته باشیم المپیک آوردگاه قهرمانان تمامی رشته‌هاست و نخبگان هر رشته ورزشی راهی مسابقات می‌شوند. برای کسب مدال الفتی ناامید نیستیم ولی نباید بار روانی منفی ایجاد کنیم. کسب مدال برای او و ژیمناستیک ایران دور از دسترس نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک
  • دختران تنیس روی‌میز ایران چقدر شانس کسب سهمیه المپیک را دارند؟
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • ردپای مربی قزوینی در المپیکی شدن الفتی
  • اعزام شمشیربازان ایران به مسابقات زون آسیا و انتخابی المپیک
  • کارشناس ژیمناستیک: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت