Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@16:45:09 GMT

شکلات گران نمی شود

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۸۹۰۷

شکلات گران نمی شود

جمشید مغازه ای رئیس انجمن بیسکویت شیرینی و شکلات در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه کمبو‌دی در عرضه شیرینی و شکلات شب عید وجود ندارد،  اظهار کرد: در حال حاضر تولید و عرضه کماکان سابق است که بدین ترتیب مشکلی در تامین نیاز بازار وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از ثبات قیمت شیرینی و شکلات نسبت به ماه‌های اخیر خبر داد و گفت: با توجه به آنکه شیرینی و شکلات جزء کالاهای لوکس سبد خانوار به شمار می‌رود، از این رو در شرایط فعلی اقتصاد، افزایش قیمت در دستور هیچ یک از کارخانه‌های تولیدی نیست.

مغازه ای درباره آخرین وضعیت صادرات شیرینی و شکلات بیان کرد: چند ماهی است که گمرک آمار مستندی در خصوص صادرات ارائه نکرده، اما در ۶ ماهه ابتدایی سال صادرات شیرینی و شکلات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶ درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: شکلات بسته‌ای چند؟

این مقام مسئول ادامه داد: اگر چهار آمار مستندی از میزان صادرات در شش ماهه دوم سال در دسترس نیست، اما پیش‌بینی می‌شود همزمان با پیک تولید و مصرف صادرات نسبت به ۶ ماهه ابتدایی سال رونق بهتری داشته باشد.

افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی شکلات در سال ۹۸

رئیس انجمن بیسکویت شیرینی و شکلات درباره از افزایش مجدد هزینه‌های تولید خبر داد و گفت: با وجود افزایش قیمت مواد اولیه، کارخانه های تولیدی تنها در ابتدای سال ۱۰ تا ۲۰ درصد قیمت محصولات خود را افزایش دادند و هم اکنون برنامه‌ای برای افزایش قیمت ندارند چرا که با وجود کاهش قدرت خرید مردم این امکان وجود ندارد.

مغازه ای از کمبود شکر در بازار خبر داد و گفت: با وجود آنکه در ماه اسفند نیاز کارخانه‌ها نسبت به دیگر ماه های سال بیشتر می شود، از این رو در تامین شکر مورد نیاز تا حدودی مشکل داریم به همین خاطر قرار است از طریق وزارت صمت این موضوع را مرتفع کنیم.

وی در پایان تصریح کرد: تولیدکنندگانی که تک محصولی هستند در فروش محصولاتشان به سبب افزایش هزینه‌های تولید متضرر شدند اما در مقابل تولیدکنندگانی که طیف گسترده ای از محصولات را تولید می کنند سود خود را در سبد کالا می بینند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت شکلات اصناف و بازار اقتصاد ایران شیرینی فروشی شیرینی و شکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۸۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت مرغ زنده چقدر شد؟

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی ابراهیمی گفت: مرغداران کشور در راستای سیاست وزارت جهاد، جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه افزایش تولید موجب شد تا ماه‌های پرمصرف را بدون تنش پشت سر بگذرانیم.

به گفته او، علی رغم سرمایه گذاری بالا، مرغداران هیچ نفعی نبردند و همچنان در حال زیان هستند که با استمرار این روند تولید دچار مشکل خواهد شد.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی‌توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کمااینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه امکان جمع آوری کل مرغ مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد، افزود: با وجود آنکه مرغ‌های جمع آوری شده از سوی پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود، از این رو صادرات مستمر موثرترین راهکار برای پایداری تولید مرغ محسوب می‌شود و از طرفی گام برداشتن به سمت کشور‌های منطقه و خارج از منطقه علاوه بر فعال کردن ظرفیت تولید، ارزآوری هم در بردارد.

او با بیان اینکه پتانسیل صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ وجود دارد، افزود: بنابر سیاست وزارت جهاد سالانه حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ می‌توان به بازار‌های هدف صادر کرد.

ابراهیمی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی‌ها گفت: بنابر آمار در فروردین ماه حدود ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و تا ۱۰ اردیبهشت هم که تخم مرغ‌ها خوابانده می‌شود، نمی‌توان پیش بینی دقیقی داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است که براین اساس تولیدکنندگان بیش از ۱۰ هزارتومان در فروش متضرر هستند، درحالیکه قیمت مرغ آماده به طبخ کاهش چندانی نداشته است که در این میان سودی هم عاید مصرف کننده نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته